Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

marsolan φαινεται ωραια η συνταγη...

λεω να την δοκιμασω...το ρυζι ειναι ευκολο να το βρω αραγε και σε συνοικιακο μαγαζι με βιολογικα ή θα πρεπει να παω κεντρο...???

κανενα On-line εχουμε??

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marsolan φαινεται ωραια η συνταγη...

λεω να την δοκιμασω...το ρυζι ειναι ευκολο να το βρω αραγε και σε συνοικιακο μαγαζι με βιολογικα ή θα πρεπει να παω κεντρο...???

κανενα On-line εχουμε??

kastano bio exei kai o vasilopoulos kai o sklavenitis kai nomizo k to Carefour. opote se opoio supermarket pas uparxei!

emena to mono pou me provlimatizei sti suntagi einai to alati, giati xero oti apagoreuetai mexri ton 1o xrono. ase pou an sunithisei sta almira de tha troei xoris alati meta

uDLqp1.png

εγω δεν θα εβαζα αλατι...λες να μην την τρωει?

παντως η παιδιατρος επειδη της ειπα οτι θελω να δωσω βιολογικη μου εδωσε δειγματα της frezylac (νομιζω καποια κοπελα δινει απο εδω)

ειναι αραγε καλη?

ποια εχει εμπειρια να μας πει την γνωμη της?

ελεγα να ξεκινησω με holle αλλα θα πρεπει να την ανακατευω με το γαλα μου και μου ειναι λιγο δυσκολο...

και για να σας πω και τα νεα μας...

μας βρηκε μια χαρα...πηραμε αρκετο υψος και τωρα ειμαστε 66εκ και 6580κ...

μας εδωσε οδηγιες και για κρεμα...'ξεκιναμε με ρυζαλευρο...μετα φρουτοκρεμα και μετα χορτοσουπα...

ανυπομονω!!!

ελπιζω κι ο μικρος..........................:P

τα Μαγιόπαιδα

Λεω να τη δοκιμασω τη συνταγη, αλλα χωρις αλατι και εγω, δεν θελω να του δωσω ακομη....ελπιζω να το φαει γιατι μου φαινεται και λιγο μπελαλιδικη......

pasxalitsa μπραβο στον μικρο που παει πολυ καλα και καλη αρχη με το φαγητο(να γραψεις οπωσδηποτε την πρωτη φορα-πολυ πλακα):-P. Εμεις τρωμε frezilac χωρις βανιλια και μας αρεσει(οχι οτι δεν του αρεσε η nestle) και εμενα μου αρεσει, ειναι αρκετα αγλυκη, ανακατευεται πολυ ευκολα(σε αντιθεση με την nestle) και δεν νερουλιαζει.

Ο μικρος εινια πολυ καλο παιδακι σημερα, εκανε το χατηρι στη μαμα που εχει νευρααααα:confused:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

κοριτσακια,

καλησπερα!!

Το αλατι δεν ειναι απαραιτητο!!!Οποιος δεν θελει δεν το βαζει,εννοειται αυτο!Ειναι μια χαρα και χωρις,τουλαχιστον εχει γευση φαγητου!!

Πασχαλιτσα,αν σκεφτεις οτι μενω σε μεγαλη επαρχιακη πολη με μονο ενα μικρο βιολογικαδικο και βρισκω...εσυ θα βρεις σιγουρα!!!

Καλη προσπαθεια σε οποια την βολεψει:mad:

εμας ευτυχως μας βολεψε...σημερα βεβαια που της εβαλα και γιαουρτι δεν την εφαγε ολη γιατι ηταν καινουργια γευση αλλα μια χαρα ποσοτητα κατεβασε,χεχε!!!

naya ειχες καλο ταξιδι?

προλαβες να πας mall?

ελενη μου σ ευχαριστω...την κρεμα την δοκιμασα μολις τωρα...

θα παρω και holle και θα διαλεξω...ισως του δινω εναλλαξ...

οσο για το φαγητο μαλλον τελευταιος και καταιδρωμενος ερχεται ο δικος μου ε/?

ολα τα υπολοιπα μικρακια πρεπει να εχουν ξεκινησει....;)

τα Μαγιόπαιδα

naya ειχες καλο ταξιδι?

προλαβες να πας mall?

ελενη μου σ ευχαριστω...την κρεμα την δοκιμασα μολις τωρα...

θα παρω και holle και θα διαλεξω...ισως του δινω εναλλαξ...

καλό ήταν το ταξίδι, ευτυχώς δεν κουράστηκα όσο περίμενα (και πηρα και 2 μερουλες αδεια :tongue::tongue:).

Mall δεν πήγα αλλά δε συγκρατηθηκα και ξοδεψα οτι λεφτα ειχα πανω μου στο αεροδρομιο (ειμαι επικινδυνη τελικα οταν προκειται για δωρακια για τη μικρη και αλλα μπεμπακια).

Για το φαγητο τι να πω, εμεις υποτιθεται οτι ξεκινησαμε φρουτακια αλλα δεν καταφερε να φαει πανω απο 3-4 κουταλιες. Και το αχλαδι την πειραξε νομιζω και λιγο... Θα δοκιμασουμε αυριο μπανανα και ελπιζω να παει καλυτερα

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

και εμείς ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει μόνο φρουτόκρεμα και ρυζάλευρο και αυτό όχι με τρελή όρεξη

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια. τι κάνετε???

Εμεις κανουμε ναπι τωρα και ο μπαμπας δεν εχει γυρισει και ετσι χαζευω λιγακι...εχω ενα τρελο πονο στην πλατη εδω και μερικες μερες οταν ξυπναω..δεν μπορω καν να αναπνευσω...αλλα θα επιβιωσω λέμε..!!!

Το μπουγκακι μου εντωμεταξυ μερικες μερες μου κανει ναζια με τις κρεμες οχ σημερα με την καμια δεν ηθελε να φαει ρυζαλευρο...τι τον παπαγαλο ειπαμε - τι το κουνελακι. αυτο το κουνελακι πια, τοοοοσο ξυλο θα μας μαζεψουν απο τη φιλοζωικη, :tongue:και τοσες τρυπες στο περιβολακι... λιγο εφαγε οταν χαζευε το σκυλο αλλα μετα φερμουαααααρ..

Εμενα υποτιθεται θα ξεκινησει και χορτοσουπα στις 20 του μηνα, εχει να πεσει φτυσιμο στη μαπα!!!

Νaya μεγια το χαλάκι..!:D εγω δεν εχω παρει ακομη δεν εχω αποφασισει τι να βαλω..

Πασχαλιτσα ισως επειδη θηλαζεις να σε καθυστερησε με τις στερεες...

Μαρσυ θελω κι εγω να το δοκιμασω αυτο αλλα ρε συ το πιστευεις οτι και τα 10λεπτα ειναι για μενα πολυς χρονος..που να προλαβω μωρό, σπιτι, δουλειά...βοηθεια δεν παιζει ουτε για πλακα απο γονεις και οπως σας εγραψα ο καλος μου δεν εχει γυρισει καν ακομη...!!

Αλλά ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:D:D:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

naya καλώς ήρθες πολύ ωραίο χαλάκι και με πολλούς ήρωες.Αρκετά φωτεινό μπράβο έκανες καλή αγορά! Εύχομαι να το ευχαριστηθεί και η μικρή να κάνει τρελά παιχνίδια πάνω

naya καλώς ήρθες πολύ ωραίο χαλάκι και με πολλούς ήρωες.Αρκετά φωτεινό μπράβο έκανες καλή αγορά! Εύχομαι να το ευχαριστηθεί και η μικρή να κάνει τρελά παιχνίδια πάνω

ευχαριστώ πολύ!! τώρα ψαχνω και αυτοκολλητάκια για τον τοιχο. Για πείτε καμιά ιδεα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

mpoumpouka...περαστικα!

κοιταξε το με την πλατη,ειναι υπουλο...

naya με γεια!

κι εμεις για winnie παμε...

αυτοκολλητα θα βρεις praktiker,leroy ktl

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...