Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

sto xalandri uparxoun 3 stathmoi metro analoga me pion se volevei pio polu. opote pare ton proastiako kai kateva se enan apo tous parakato stathmous:

plakentias

xalandri

nomismatokopoio

meno xalandri kai an theleis na mou peis pou pas mporo na sou po pou na stamatiseis(se poio stathmo)

αχ Νατάσα μου ευχαριστώ πολύ! Στην κώστα βάρναλη θέλω να πάω kai sygkekrimena sto 54 (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=%0954,+K.Varnali+Str+athens+greece&sll=37.0625,-95.677068&sspn=34.724817,79.013672&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%92%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B7+54,+%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9+15233,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ll=38.030194,23.801773&spn=0.008434,0.01929&z=16)

κορίτσια σήμερα πήγα pilates με τη μικρη!! τρελό γέλιο, την κρατούσε η προπονήτρια και μας έλεγε κάντε αυτό και κάντε εκείνο :tongue::tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσααααααααα... Τι κάνετε??

Μαρσυυυυυ ηρθες κι απο δωθε?? Γουλκαμ κοριτσαρα μου..

Εμεις ολα καλα να εξαιρεσουμε τα δοντοπονακια μας..

Ρε παιδια ο μικρός κανει σαν τρελός για το μπαμπα του, μιλαμε τρελα χαμογελα οταν γυρναει απο τη δουλεια... λετε να του λειπει τοσο ε???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αχ Νατάσα μου ευχαριστώ πολύ! Στην κώστα βάρναλη θέλω να πάω kai sygkekrimena sto 54 (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=%0954,+K.Varnali+Str+athens+greece&sll=37.0625,-95.677068&sspn=34.724817,79.013672&ie=UTF8&hq=&hnear=%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1+%CE%92%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B7+54,+%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9+15233,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&ll=38.030194,23.801773&spn=0.008434,0.01929&z=16)

κορίτσια σήμερα πήγα pilates με τη μικρη!! τρελό γέλιο, την κρατούσε η προπονήτρια και μας έλεγε κάντε αυτό και κάντε εκείνο :tongue::tongue::tongue:

nomizo pio konta einai an kateveis neratziotisa k pareis apo ekei taxi

uDLqp1.png

Μια γρήγορη καλημέρα, ούτε πρωινό δεν προλαβαίνω να σας φτιάξω.:D

Από τώρα έως τα Χριστούγεννα θα φτιάχνω κάτι πράγματα για μια εταιρία όποτε χρόνος για το καφέ μας γιοκ (δεν εχω βοήθεια από πουθενά οπότε λίγες κενές ώρες για δουλεία). Αν κανονίσετε να βρεθείτε και δεν το πάρω χαμπάρι, ας με πάρει μια τηλ (210 9702917). Φιλάκια τσούπρες

Διαφημίσεις

μια νυσταγμενη καλημερα κ απο μενα

το μικρακι σηκωθηκε 7.30 (ειχε κοιμηθει 1) με ουρλιαχτα κ σπαραχτικο κλαμα.ουτε να τον αλλαξω δεν καθοταν . τελικα τον εβαλα στο διπλο στην κρεββατοκαμαρα κ με τα πολλα τον ηρεμησα τον ταισα κ τωρα κοιμηθηκε.προσπαθησα κ εγω να ξανακοιμηθω αλλα μου ειχε φυγει ο υπνος ......:evil::evil::evil:

τον εχω αφησει με τον πατερα λοιπον κ γω πινω καφε με ηρεμια αλλα κουτουλαω

naya μου το mall μου πεφτει μακρυα για ναρθω σημερα με το μωρο ....... νομιζω η andith ειναι πιο κοντα αλλα κ αυτη τελευαια στιγμη δεω ξρω.

88M1p3.pngycQap3.png

Teleia! Eyxaristw poly.

Nomizw ekei konta einai kai to mall e? Lete na teleiwsw kamia writsa nwritera k na sas dw?sas einai makria to mall?

ontos to mall einai konta.

gia mena kathimerines genika einai polu duskola logo tis douleias.

kai simera tha pame stin gynaika tou koumparou mas pou gennise exthes.

i kopela eixe diaviti kuisis kai teleutaia den mporouse na ruthmistei to zaxaro tis opote to peiran ligo noritera to moro kai einai stin thermokutida. vevaia apo varos einai polu kala o mpempis tous (3500kgr) alla eiani ligo prooro.

uDLqp1.png

kαλημερα νατασουλι ..........

να σας ζησει το μπεμπακι :tongue:

ολα θα πανε καλα ......

αληθεια συγκινησε καθολου οταν πηγαινεις σε μαιευτηρια?εγω παρα πολυ. ειχα παει στο λητω την προηγουμενη βδομαδα που γεννησε μια συναδελφος μου κ δωωωωωωωωωωωωστου κλαμα. κ στον γυναικολογο που πηγα κ ειδα γκαστρουλες με κοιλιτσες παλι τα ιδια. ατιμες ορμονες! ποτε θα μας αφησουν ησυχες?!:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

kαλημερα νατασουλι ..........

να σας ζησει το μπεμπακι :tongue:

ολα θα πανε καλα ......

αληθεια συγκινησε καθολου οταν πηγαινεις σε μαιευτηρια?εγω παρα πολυ. ειχα παει στο λητω την προηγουμενη βδομαδα που γεννησε μια συναδελφος μου κ δωωωωωωωωωωωωστου κλαμα. κ στον γυναικολογο που πηγα κ ειδα γκαστρουλες με κοιλιτσες παλι τα ιδια. ατιμες ορμονες! ποτε θα μας αφησουν ησυχες?!:oops:

sugginoume trela!!!!!!

zo ti stigmi tis gennisis tou giou mou xana k xana kathe fora! diavazo istories sto parents moni mou kai me pianoun ta zoumia!

apo ti miaa skeftomai na kano kai 2o kai apo tina alli fovamai pos tha ginei auto afou duskolevomai apo tora!

o andras mou pantos thelei to kalokairi na xekinisoume to 2o! i alitheia einai pos to "arxiko mas plano" itan auto oste ta mikrakia na exoun 2 xronia diafora pou ti theoroume idaniki!

den xero omos giati tora duskolevomai polu na ta sundiaso ola.

mpeno se ena TC tora tha ta poume se ligo

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

kalimera:D

gliko moy ritaki evesthito moy koritsi mmmmmmaaaakia polla edo tha ime

;) ti να κανω ρε κουμπαρουλα?! ημουν λιγο ευαισθητη αλλα μετα την γεννα αλλο πραγμα! στην εγκυμοσυνη ημουν σκυλα κ γαιδουρα εντελως, δεν με ενοιαζε τιποτα.ουτε στον γαμο μου εκλαψα ουτε στους υπερυχους τιποτα. με το που γεννησα το δακρυ το χω στο τσεπακι κ δεν ειναι μονο δακρυ αλλα "μεσα" μου με αγγιζουν τα παντα

88M1p3.pngycQap3.png

koymparoula mou k ego etsi imoyn mexri na kano to trito,tora den thelo na vlepo egio giatro mora tpt vgazo kantiles:shock: epitelous dld giati panta ithela moro kathe fora poy megalonan ta alla,k elega ti tha gini kathe fora tha genao giana min mou lipoun ,telika to kseperasa telos thelo na pistevo dld giati avisos i zoi tis manas:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

koymparoula mou k ego etsi imoyn mexri na kano to trito,tora den thelo na vlepo egio giatro mora tpt vgazo kantiles:shock: epitelous dld giati panta ithela moro kathe fora poy megalonan ta alla,k elega ti tha gini kathe fora tha genao giana min mou lipoun ,telika to kseperasa telos thelo na pistevo dld giati avisos i zoi tis manas:tongue:

katse re su Thena mikros einai o Tritos akoma.

mexri na megalosei mporei na theliseis na gineis polutekni!

gia thumise mas ilikes apo ta megala sou

uDLqp1.png

k ta lefta apo ta tritekna kala ine min imaste k pleonektes:tongue:

ine mikra more k den akoun 5 k 3 ,idika i Danai mas eksontoni oso isixi itan mexri na gini 2 itan aggeloudi meta ksetharepse:confused:

mpa logo kakis empirias sto trito me tin kesariki den thelo kathooolou allo

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσια,

μολις βρηκα λιγη ευκαιρια να δω τι κανετε κι απο εδω!!

Μπουμπουκααααα,εεε,τι θα αφηνα την Μαγιοπαρεα τωρα που εμαθα οτι υπαρχει!!χαχα!!Οσο πιο πολλες τοσο πιο καλα!

Λοιπον σας γραφω πως κανω εγω το ρυζαλευρο της μικρης και συντομα με τον ιδιο τροπο θα της φτιαχνω και βρωμη και οσο μεγαλωνει θα προσθετω κι αλλα υλικα,ηδη για να την βοηθησω με τα κακα της βαζω μια κουταλια γιαουρτι παραδοσιακο:

Για μενα ο καλυτερος τροπος ειναι ο ακολουθος:

Aγοραζουμε καστανο ρυζι βιολογικο κατα προτιμηση short grain.

Παιρνουμε 2 πακετακια των 500 γρμ για να φτιαξουμε ποσοτητα.

βαζουμε ολο το περιεχομενο απο το καθε πακετακι σε μπλεντερ δυνατο ή σε τριφτη καφε οτι εχουμε και το αλεθουμε 20 λεπτα διακεκομενα

περιπου να ερθει να γινει πουδρα.

Ετσι θα εχουμε ετοιμη την πρωτη υλη!!!!1 κιλο αλεσμενο ρυζι-σαν αλευρι!

Καθε φορα που θελουμε να φτιαξουμε το φαγητο,θα βαζουμε σε ενα κατσαρολακι 2 κουπες τσαγιου νερο και μολις κοχλασει χαμηλωνουμε στο μισο και ριχνουμε μεσα 1/4 της κουπας ρυζαλευρο.

πχ 200 μλ νερο 50 γρμ ρυζαλευρο.

παιρνουμε τον αυγοδαρτη και ανακατευουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ(οχι χτυπημα,ανακατεμα)για 10λεπτα.

Σβηνουμε την φωτια και μετα εχουμε δυο εναλλακτικες:

ή αναμιγνυουμε γαλα απο αυτο που πινει το παιδι(μητρικο ή σκονη)

ή απλα προσθετουμε αρκετο φρεσκο ελαιολαδο και μια τσιμπια ακατεργαστο αλατι(εγω παιρνω ακατεργαστο απο το βιολογικαδικο).

Εννοειται οτι προτιμω την δευτερη εκδοχη,χωρις γαλα γιατι ειναι πιο ελαφρυ γαι το στομαχι του μωρου και καθολου παχυντικο.

Το ζητημα ειναι να μην γινει νερουλο αλλα σαν την υφη της σκορδαλιας ας πουμε,να κραταει στο κουταλι.

Αυτη ειναι η συνταγουλα!

Εμενα με εχει καταβολεψει γιατι μιας και δεν θηλασα και η μικρη πινει ετοιμο γαλα ηθελα να μην της παρεχω και ετοιμη τροφη!Επισης εχω και ανεση χρονου οποτε δεν με κουραζει η διαδικασια!

Κατα τα αλλα,συνεχιζουμε τις βολτες οσο εχει καλο καιρο !!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...