Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kale sue xainti ενα μονο μενει να συμπεθερασετε αχαχαχαχ

οσο για τα ορθογραφικα ολεσ κανουμε (νομιζω:rolleyes:) πανω σε φουρια αν εχουμε κ το ματι τησ κουζινασ αναμενω εγω τα γραφω ολα με γιωτα( ι ) χιχιχι.

ριτα μεγια τα δοντακια σασ μμμμμμμμμμμμμμακια

εγω του βαζω ενα μηλο μια μπανανα κ 2 κοματακια πορτοκαλι στο μπλεντερ κ το τσακιζει.

χθεσ τον εβαλα στην περπατουρα σαν χανοσ καθοταν χιχιχιχι εσμποξε μια τα ποδια κ καταλαβε τι να κανει για να προχοραει κ το πηρε σε χαρα τον εβγαλα στο διλεπτο ασφαλοσ ,ειναι μικροσ ακομα .τωρα που το ανεφερα παλια δεν υπυρχαν αυτα που σπροχνουν μονο η περπατουρα αλλα μερικοι την ελεγαν κ στρατα οποτε νομιζω οτι κ τα δυο ενοουν αυτην μπου μπαινει μεσα το μωρο.μολισ εβαλα τισ λεξεισ στο google κ μου εβγαλε τα ιδια;)

οι φοτο ειναι απο τον παιδοτοπο που πηγαμε χθεσ:D ε μια κυριακη τα παμε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω νομιζω δεν μπορω να μην του δινω καθε μερα για τι δεν τρωει τιποτα αλλο ακομη... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ καιρο το παιδακι μου...

Fairy μηπως ησουν κι εσυ στο ιδιο δωματιο με μας και μας το κρυβεις??? χεχεχεχε!!!

giati de dokimazeis kamia alli krema (i exeis dokimasei k den tou aresoun?)

giati k ego to xero auto me tin diskoiliotita logo tou rizalevrou k nomizo (den eimai nsigouri) pos den exei k polla na prosferei apo threptika sustatika

uDLqp1.png

kale sue xainti ενα μονο μενει να συμπεθερασετε αχαχαχαχ

Χιχιχι,:tongue::tongue: γιατι οχι, ηταν ομορφη μπεμπουλα νεογεννητη!!

Κανει να τα βαλουμε περπατουρα απο τωρα? Ο δικος μου αν το δοκιμαζα ειμαι σιγουρη οτι θα εφευγε με τη μια ετσι οπως δουλευει τα ποδαρακια του!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

giati k ego to xero auto me tin diskoiliotita logo tou rizalevrou k nomizo (den eimai nsigouri) pos den exei k polla na prosferei apo threptika sustatika

νατασα μου οπως τα λες ειναι...απλα να συνηθισουν το κουταλι ειναι...εμεις δωσαμε αρχικα...σιγα σιγα προσθετα φρουτα κ αφαιρουσα ρυζαλυερο κ πλεον δε τρωει καθολου δεν χρειαζεται

Διαφημίσεις

giati de dokimazeis kamia alli krema (i exeis dokimasei k den tou aresoun?)

Δυστυχως δεν εχω πολλες επιλογες σε αλλες κρεμες και γαλατα λογω αλλεργιας.Ξεκινησαμε με ρυζαλευρο επειδη ειναι πιο ακινδυνο στο θεμα της αλλεργιας...Τωρα μαλλον ομως θα το γυρισουμε σε φρουτο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλησπερα κοριτσια,

3χmama,πραγματι τα εχουμε πει και στα αλλα καφε!!!Γερμανια εεε???Κι εμεις θελουμε να φυγουμε για εξω...αλλα ο συζυγος σειναι αναπληρωτης οποτε θα περιμενουμε καμποσο μεχρι να μονιμοποιηθει και να περασει και η 5ετια!!

πασχαλιτσα,θα σου βαλω μια φωτο απο Λητω αλλα δεν νομιζω να φαινεται καλα το διπλο παρκο.Ειναι κλασσικο,ορθογωνιο και η λογικη ειναι οτι εχει ψιλο διχτυ κατω ωστε να μην μπορουν να σκαρφαλωνουν αλλα πιο χοντρο επανω ωστε να μπορουν να στηριζονται για να σηκωθουν.Κι εχει και λαβες εννοειται!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=911019&itm=11780&ct=1080310&pid=40#

Βλεπω που συζητατε για τις τροφουλες..Εγω της βαζω λαδακι και στο ρυζαλευρο και μαλιστα αρκετο αλλα δεν της δινω του εμποριου,το φτιαχνω μονη μου οποτε ταιριαζει.Νομιζω οτι την βοηθα αυτο,ναι μεν μειωθηκαν οι ποσοτητες αλλα λιγο-λιγο αδειαζει το εντερακι και αποσυμφορειται η καημενη!!!

Δυστυχως δεν εχω πολλες επιλογες σε αλλες κρεμες και γαλατα λογω αλλεργιας.Ξεκινησαμε με ρυζαλευρο επειδη ειναι πιο ακινδυνο στο θεμα της αλλεργιας...Τωρα μαλλον ομως θα το γυρισουμε σε φρουτο...

ειδες βρε παιδι μου...αν το παιδακι εχει καποιο θεματακι οι γενικοι κανονες δεν αρμοζουν χεχε...εγω εχω εναν πειναλα...που ολο να τρωει θελει χαχαα ουτε αλλεργιες ουτε τιποτα...του δειχνω αλλα παιδακια κ του λεω κοιτα τα ποσο μετρημενα τρωνε!!! ο δικος μου μαμ μαμ μαμ ολη την ωρα αχαχαχαχαχα

καλησπερα κοριτσια,

3χmama,πραγματι τα εχουμε πει και στα αλλα καφε!!!Γερμανια εεε???Κι εμεις θελουμε να φυγουμε για εξω...αλλα ο συζυγος σειναι αναπληρωτης οποτε θα περιμενουμε καμποσο μεχρι να μονιμοποιηθει και να περασει και η 5ετια!!

πασχαλιτσα,θα σου βαλω μια φωτο απο Λητω αλλα δεν νομιζω να φαινεται καλα το διπλο παρκο.Ειναι κλασσικο,ορθογωνιο και η λογικη ειναι οτι εχει ψιλο διχτυ κατω ωστε να μην μπορουν να σκαρφαλωνουν αλλα πιο χοντρο επανω ωστε να μπορουν να στηριζονται για να σηκωθουν.Κι εχει και λαβες εννοειται!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=911019&itm=11780&ct=1080310&pid=40#

Βλεπω που συζητατε για τις τροφουλες..Εγω της βαζω λαδακι και στο ρυζαλευρο και μαλιστα αρκετο αλλα δεν της δινω του εμποριου,το φτιαχνω μονη μου οποτε ταιριαζει.Νομιζω οτι την βοηθα αυτο,ναι μεν μειωθηκαν οι ποσοτητες αλλα λιγο-λιγο αδειαζει το εντερακι και αποσυμφορειται η καημενη!!!

Εκπαιδευτικοι και εμεις, αλλα αδιοριστοι και με αλλη επαγγελματικη πορεια πια.......:-(

Για πες για το ρυζαλευρο, πως το φτιαχνεις;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Ελενη....κριμα που ειστε σε αλλους κλαδους...αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δουλεια να υπαρχει!!!Εγω διοριστηκα πριν 7 χρονια μεσω Ασεπ εννοειται,αλλιως προκοπη δεν εβλεπα...κι ο συζυγος αν δεν ειχε επιτυχια κι αυτος στον διαγωνισμο ουτε στο ονειρο του δεν θα εβλεπε αναπληρωτιλικι...Τελοσπαντων,καλα να ειμαστε!!!

Λες να ποσταρω την συνταγη του ρυζαλευρου μηπως ενδιαφερεται να πειραματιστει και καμια αλλη μανουλα???

Ειδαλλως στην στελνω και με πμ!!!

Πασχαλιτσα,αν εχεις θεμα με τα βρωμοκουνουπα οπως κι εμεις εννοειται...παρε την αλοιφη Tefirax απο φαρμακειο.Ειναι καταπραυντικη και μολις την βαλεις πανω στο βρωμοτσιμπημα την επομενη μερα δεν θα το πιστευεις ποσο θα εχει βελτιωθει το κοκκινισμα...θα εχει μεινει μονο ενα σημαδακι.Σημειωνω οτι δεν εχει κορτιζονη και ειναι για βρεφακια...και εννοειται οχι μονο για κουνουπια!!!

Λες να ποσταρω την συνταγη του ρυζαλευρου μηπως ενδιαφερεται να πειραματιστει και καμια αλλη μανουλα???

βαλτη κοριτσακι./...μας ειχε πει κ η Θενα πως το εφτιαχνε...βαλε κ τη δικη σου :rolleyes:

Ελενη....κριμα που ειστε σε αλλους κλαδους...αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δουλεια να υπαρχει!!!Εγω διοριστηκα πριν 7 χρονια μεσω Ασεπ εννοειται,αλλιως προκοπη δεν εβλεπα...κι ο συζυγος αν δεν ειχε επιτυχια κι αυτος στον διαγωνισμο ουτε στο ονειρο του δεν θα εβλεπε αναπληρωτιλικι...Τελοσπαντων,καλα να ειμαστε!!!

Εγω μετα απο 2 επιτυχιες και 4 χρονια ωρομισθια τα παρατησα:-(, ο αντρας μου δεν ασχοληθηκε ποτε. Σωστα τα λες, δουλεια να υπαρχει(αν και τα ωραρια των εκπαιδευτικων ειναι οτι καλυτερο)

Βαλε τη συνταγη εδω οπως λεει και η fairy, μπορει να ενδιαφερονται και αλλες μανουλες.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ναι καλε βαλε την συνταγη εδω ......:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο δικος μου δευτερη μερα φρουτοκρεμα με πορτοκαλι η σκετο πορτοκαλι ουτε να το δει

με εχει εκνευρισει λιγακι αλλα ριχνω την μουρμουρα του στα δοντια για να το δικαιολογησω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...