Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια !!!! καλη βδομαδα να εχουμε

thenaki πως εισαι ? ωραιοτατες οι καινουργιες φωτο της οικογενειας!

Εμας σκασανε επιτελους 2 δοντακια κατω ! ειναι δυο μυτουλες σαν απο καρφιτσα κ γρατζουνανε:):):) χαιρομαι η μανα!

εχτες δοκιμασαμε πορτοκαλι σε χυμο οπως μου ειχε προτινει η παιδιατρος...... δεν του αρεσε καθολου , μετα το εβαλα στην φρουτοκρεμα κ για πρωτη φορα δεν την αγγιξε.

επισης εχτες πρωτη φορα πηγαμε στις κουνιες......καναμε τσουλυθρα, κουνιες κ λιγο τραμπαλα. γελουσε τοσο δυνατα κ συνεχεια που νομιζα οτι θα μου παθει τιποτα.

τις τελευταιες μερες επισης βλεπει συνεχεια την ξαδελφη του ποτ τον πεναει ακριβως ενα χρονο κ τα παει καλα μαζι της. της γελαει συνεχεια αλλα οταν την βλεπει να περπαταει εκνευριζεται φρικτα κ χοροπηδαει . τον βαζω λοιπον ορθιο κ ακουμπαει τα χερια του στον καναπε κ κανει πλαγια βηματα ........πολυ γελιο κ εκιενος μεγαλη χαρα.

επισης εχει αρχισει να απλωνει χερια για αγκαλιες:roll::roll::roll::roll: κ "γατζωνεται" απο πανω μου οταν πχ. δεν θελει να κατσει στο καροτσι........

αυτα λιγο πολυ απο μας........

πηγα κ γυναικολογο κ ολα καλα με τις ευλογιες του λεει μπορω να μεινει εγκυος οποτε θελω απο δω κ περα. εξετασε κ το στηθος κ καναμε υπερυχο .στην αρχη στο αριστερο που ειχα περασει την μαστιτιδα κατι ειδε....αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μπράβο καλά είσαι αστέρι το θυμάσαι. Και εγώ χαίρομαι πολύ σου έιχα στείλει στο fb όταν ακόμα είχε δημιουρήσει την ομάδα η rita αλλά τώρα που έβλεπα καλύτερα τις φώτο σε αναγνώρισα και δεν το πίστευα τι μικρός που είναι ο κόσμος!Ναι μια χαρά είναι και τα 2. Ο μικρούλης όταν τρώει ακόμα ακούγονται τα χειλάκια του καλά τι πλάκα που είχε όταν πείναγε ακόμα το θυμάμαι! Φαντάζομαι έχει μεγαλώσει και σας έχει ξετρελάνει!

μμ μαλλον στο φαγακι μονο λαδι..εμεις τρωμε λαχανικα κανονικα...το ρυζαλευρο παντως προκαλει κ αυτο δυσκοιλιοτητα..εγω δεν εδινα καθε μερα

κ εγω χεχε

Εγω νομιζω δεν μπορω να μην του δινω καθε μερα για τι δεν τρωει τιποτα αλλο ακομη... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει πολυ καιρο το παιδακι μου...

Fairy μηπως ησουν κι εσυ στο ιδιο δωματιο με μας και μας το κρυβεις??? χεχεχεχε!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

μπράβο ri_taki άντε καλή αρχή δεν θα είναι πια φαφούτης εμείς παραμένουμε φαφούτες προς το παρών αλλά μας αρέσει πλάκα έχει. Βουρ για το δεύτερο παιδάκι ο Γιώργης θέλει αδερφάκι!!!!!!!!!:P

Ναι fairymammy για πες μας καλά αν ήσουν και εσύ θα ανοίξουμε ένα γκρουπάκι με το δωμάτιο ΙΑΣΩ 509-510

Ναι μπράβο καλά είσαι αστέρι το θυμάσαι. Και εγώ χαίρομαι πολύ σου έιχα στείλει στο fb όταν ακόμα είχε δημιουρήσει την ομάδα η rita αλλά τώρα που έβλεπα καλύτερα τις φώτο σε αναγνώρισα και δεν το πίστευα τι μικρός που είναι ο κόσμος!Ναι μια χαρά είναι και τα 2. Ο μικρούλης όταν τρώει ακόμα ακούγονται τα χειλάκια του καλά τι πλάκα που είχε όταν πείναγε ακόμα το θυμάμαι! Φαντάζομαι έχει μεγαλώσει και σας έχει ξετρελάνει!

Καλα εγω το ειχα ξεχασει αυτο που λες για τα χειλακια του.... Οχι τωρα δεν ακουγονται τοσο...Ηταν ασυγκρατητος στις αρχες!!!Τωρα εχει αλλαξει, εχει γινει ξανθος και εχει λιγοτερα μαλακια! Η μπεμπα σου ειναι ακομη μελαχρινουλα με πολλα μαλακια?Και ησυχη οπως στο μαιευτηριο?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλα εγω το ειχα ξεχασει αυτο που λες για τα χειλακια του.... Οχι τωρα δεν ακουγονται τοσο...Ηταν ασυγκρατητος στις αρχες!!!Τωρα εχει αλλαξει, εχει γινει ξανθος και εχει λιγοτερα μαλακια! Η μπεμπα σου ειναι ακομη μελαχρινουλα με πολλα μαλακια?Και ησυχη οπως στο μαιευτηριο?

Άντε ανοίξανε τα μαλλάκια του μπράβο! Η δικιά μου παρέμεινε μελαγχρινούλα αλλά πίσω έχει κάνει καραφλούλα μάλλον από την ξάπλα.Ναι είναι αρκετά ήσυχη όπωσ ήταν δεν μασ δυσκόλεψε σχεδόν καθόλου

Ριτα συγχαρητηρια για τα δοντακια!!

Χαιντι δεν ξερω αν γνωριζεις οτι και η mpoumpou με την pasxalitsa ηταν στο ιασω τις ιδιες μερες με εμας!Γεννησαν στις 20 οπως κι εγω!

Μιλησα με το γιατρο και ειπα να του κοψουμε το ρυζαλευρο, και αν δεν περασει η δυσκοιλιοτητα να δοκιμασουμε υποθετο γλυκερινης για μωρα..Και μαλλον θα ξεκινησουμε κι εμεις φρουτακι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Χαιντι δεν ξερω αν γνωριζεις οτι και η mpoumpou με την pasxalitsa ηταν στο ιασω τις ιδιες μερες με εμας!Γεννησαν στις 20 οπως κι εγω!

Άντε δεν το ήξερα δεν πιστεύω να ήταν και αυτές στο 509?(χι χι)

Άντε δεν το ήξερα δεν πιστεύω να ήταν και αυτές στο 509?(χι χι)

Ε, οχι...Ειπαμε...ποσες συμπτωσεις ακομη...?

Το 509 το επισκεφτηκα προσφατα παρεπιπτοντως που γεννησε μια φιλη μου και ηταν στο απεναντι κρεβατι απο εμενα!!Πολυ συγκινηθηκα, θυμηθηκα τα δικα μου... Αν και τα εχουν χωρισει και τα εχουν κανει 3κλινα τωρα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Ναι το ξέρω καλά την τελευταία ημέρα που φύγατε όλες ένοιωθα πολύ χάλια να φανταστείς ότι ήμουν μόνη μου σε ένα εξάκλινο και μετά την επόμενη που έφευγα με πήγανε σε μονόκλινο και αρχίσανε τις εργασίες για να γίνει τρίκλινο.

Καλημέρααα!!!

έχω να πω οτι ουτε το αχλαδι μας αρεσει. Αφηστε που σημερα το εβγαλε όλο μαζί με γάλα κτλ... :(:(

Αθηναίες να σας ρωτήσω, ποιος είναι ο καλύτεροσ τρόπος να πάω από το αεροδρόμιο Χαλάνδρι?? Μέχρι στιγμής επικρατεί το μετρό μέχρι μαρούσι και μετά ταξί.

Ναι έρχομαι αύριο αλλά αυθημερόν οπότε μόνο η ταλαιπωρία θα μου μείνει....

sto xalandri uparxoun 3 stathmoi metro analoga me pion se volevei pio polu. opote pare ton proastiako kai kateva se enan apo tous parakato stathmous:

plakentias

xalandri

nomismatokopoio

meno xalandri kai an theleis na mou peis pou pas mporo na sou po pou na stamatiseis(se poio stathmo)

uDLqp1.png

Ναι το ξέρω καλά την τελευταία ημέρα που φύγατε όλες ένοιωθα πολύ χάλια να φανταστείς ότι ήμουν μόνη μου σε ένα εξάκλινο και μετά την επόμενη που έφευγα με πήγανε σε μονόκλινο και αρχίσανε τις εργασίες για να γίνει τρίκλινο.

Αχ ναι ειχαμε φυγει ολες την ιδια μερα εκτος απο σενα...κριμα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Το Σάββατο πήρα κάτι παπουτσάκια στην μικρή αγκαλιάς από το jumbo καλά ξετρελάθηκα αλλά δεν βγήκαμε να πάμε κάπου γιατί ο μικρός μας είναι άρρωστος και έτσι της τα φόρεσα στο σπίτι καλά τα χάζευε για πολύ ώρα και μετά προσπαθούσε να τα πιάσει.(είχε πολύ πλάκα)

Το Σάββατο πήρα κάτι παπουτσάκια στην μικρή αγκαλιάς από το jumbo καλά ξετρελάθηκα αλλά δεν βγήκαμε να πάμε κάπου γιατί ο μικρός μας είναι άρρωστος και έτσι της τα φόρεσα στο σπίτι καλά τα χάζευε για πολύ ώρα και μετά προσπαθούσε να τα πιάσει.(είχε πολύ πλάκα)

Φανταζομαι τη φατσουλα της...:P:p:p:p

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...