Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας, να καλοσορισω την καινουρια μαιομανουλα και την κορουλα της!!!!!!!!

Περασαμε ομορφο σκ με βολτιτσες και ψωνια(φυσικα για τον μικρο οχι για εμας...)

Πηραμε παρκο και ρουχαλακια(ποσο γρηγορα μεγαλωνουν βρε κοριτσια) και στολη αγιου βασιλη(την φορεσαμε ηδη χαχα).

Sue εχω ακουσει για δυσκοιλιοτητα με τις στερεες, ο δικος μου απο 5-6 φορες τωρα κανει 2 και σφιγγεται αρκετα....

Εμετο κανει μονο οταν ζοριζεται ή γενικα βγαζει περισσοτερο τωρα με τις στερεες; Μηπως τρωει περισσοτερο;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα ένα γρήγορο γεια και από εμένα να καλοσωρίσω τα καινούργια μέλη ! Εμείς την περάσαμε όλο το σ/κο με γκρίνια και μας κακοφάνηκε γιατί δεν την είχαμε συνηθίσει να γκρινιάζει τουλάχιστον αυτή αλλά μάλλον ήταν επειδή δεν κοιμόταν λόγω του ταρζάν που ήταν στο σπίτι.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση που βλέπετε ότι βρίσκεται σε άλμα?

Καλημέρααα!!!

έχω να πω οτι ουτε το αχλαδι μας αρεσει. Αφηστε που σημερα το εβγαλε όλο μαζί με γάλα κτλ... :(:(

Αθηναίες να σας ρωτήσω, ποιος είναι ο καλύτεροσ τρόπος να πάω από το αεροδρόμιο Χαλάνδρι?? Μέχρι στιγμής επικρατεί το μετρό μέχρι μαρούσι και μετά ταξί.

Ναι έρχομαι αύριο αλλά αυθημερόν οπότε μόνο η ταλαιπωρία θα μου μείνει....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κοριτσια νερακι δινετε? εγω του δινω λιγο μετα το φαγακι....κ λαδακι οπως ειπε η Θενα στο φαγητουλι...παντως δε θα κρατησει πολυ η δυσκοιλιοτητα...

καλημερες απο τη κρυα κ παγωμενη Αγγλια....μπρρρρρ

εγώ νεράκι της δίνω μετά την φρουτόκρεμα γιατί φαγητό ακόμα δεν έχουμε αρχίσει αλλά μην φανταστείς και την φρουτόκρεμα 3-4 κουταλιές και δεν τρώει άλλο. To νερό το βράζω πρώτα και μετά το βάζω σε ένα μπουκάλι. Την κρέμα την τρώει λίγο καλύτερα αλλά και αυτή γύρω στα 60ml.

Αντίθετα σε εμάς έχει ζέστη σήμερα!

Διαφημίσεις

εγω του εχω ποτηρακι πλεον κ πινει...κ προσπαθει κ μονος του κ εχει πολυ πλακα αχαχα

κ εγω ακομα βρασμενο του δινω....τη τεταρτη θα παω στο γιατρο κ εχω μια τεραστια λιστα με ερωτησεις χεχε

Λαδακι στο φαγητο θα του βαλω υποθετω οταν αρχισει λαχανικα και κρεας...Παει και στο ρυζαλευρο? Γενικος γουλιες σπανια εβγαζε. Τωρα το κανει μονο οταν ζοριζεται...και ειναι απο τη πιεση που ασκει προφανως.Ισως τρωει και λιγο παραπανω για τι την τελευταια εβδομαδα του δινω πιο πολυ ξενο γαλά, με το δικο μου τελευταια δεν χορταινε και δεν επερνε και βαρος..

Νερακι κι εγω βρασμενο του δινω μετα την κρεμα κυριως, αλλα δεν το θελει.Πινει 2 γουλιτσες και μετα παζει..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρααα!!!

έχω να πω οτι ουτε το αχλαδι μας αρεσει. Αφηστε που σημερα το εβγαλε όλο μαζί με γάλα κτλ... :(:(

Αθηναίες να σας ρωτήσω, ποιος είναι ο καλύτεροσ τρόπος να πάω από το αεροδρόμιο Χαλάνδρι?? Μέχρι στιγμής επικρατεί το μετρό μέχρι μαρούσι και μετά ταξί.

Ναι έρχομαι αύριο αλλά αυθημερόν οπότε μόνο η ταλαιπωρία θα μου μείνει....

Χωρις να τα ξερω καλα ,η σταση μετρο ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ειναι πιο κοντα στο Χαλανδρι.Δεν ξερω αν κανει σταση και ο προαστιακος εκει.Αν κανει σε συμφερει να κατεβεις εκει.Καλο ταξιδι!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Λαδακι στο φαγητο θα του βαλω υποθετω οταν αρχισει λαχανικα και κρεας...Παει και στο ρυζαλευρο? Γενικος γουλιες σπανια εβγαζε. Τωρα το κανει μονο οταν ζοριζεται...και ειναι απο τη πιεση που ασκει προφανως.Ισως τρωει και λιγο παραπανω για τι την τελευταια εβδομαδα του δινω πιο πολυ ξενο γαλά, με το δικο μου τελευταια δεν χορταινε και δεν επερνε και βαρος..

Νερακι κι εγω βρασμενο του δινω μετα την κρεμα κυριως, αλλα δεν το θελει.Πινει 2 γουλιτσες και μετα παζει..

Απο τη βιασυνη ειμαι ανορθογραφη...Sorry...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Sue στο ρυζάλευρο δεν χρειάζεται λάδι μόνο στο φαγητό. Καλά στην αρχή δεν τους αρέσει και πολύ το νερό έχουν συνηθίσει το γαλατάκι.

Καλά Sue στο facebook είδα τη φώτο σου και πρέπει να γεννήσαμε μαζί είμασταν στο ίδιο δωμάτιο!

Sue στο ρυζάλευρο δεν χρειάζεται λάδι μόνο στο φαγητό. Καλά στην αρχή δεν τους αρέσει και πολύ το νερό έχουν συνηθίσει το γαλατάκι.

Καλά Sue στο facebook είδα τη φώτο σου και πρέπει να γεννήσαμε μαζί είμασταν στο ίδιο δωμάτιο!

Στο 509-510 ησουν?Ποια?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Δεν θυμάμαι νούμερο να σου πω εξάκλινο ήταν ήμουν δίπλα σου από την πλευρά της πόρτας. όχι η κοπέλα που νομίζω ήταν στρατιωτικός από την έξω πλευρά γέννησα 21/05 εγώ.

Λαδακι στο φαγητο θα του βαλω υποθετω οταν αρχισει λαχανικα και κρεας...Παει και στο ρυζαλευρο?

μμ μαλλον στο φαγακι μονο λαδι..εμεις τρωμε λαχανικα κανονικα...το ρυζαλευρο παντως προκαλει κ αυτο δυσκοιλιοτητα..εγω δεν εδινα καθε μερα

γέννησα 21/05 εγώ.

κ εγω χεχε

Δεν θυμάμαι νούμερο να σου πω εξάκλινο ήταν ήμουν δίπλα σου από την πλευρά της πόρτας. όχι η κοπέλα που νομίζω ήταν στρατιωτικός από την έξω πλευρά γέννησα 21/05 εγώ.

Αντε!!!! Που ειχες ενα ξανθο αγορακι και η μπεμπα σου ηταν μελαχρινουλα και σου εμοιαζε!!! Τι κανεις?? Πολυ χαιρομαι που ξανασυναντιομαστε εδω!!!

Και να φανταστεις οταν ειχες πρωτομπει στην παρεα και ειδα 21/5 ημερομηνια γεννησης, ειχα σκεφτει να σε ρωτησω που γεννησες αλλα ημουν διακοπες τοτε, δεν ειχα καλο ιντερνετ και δεν ετυχε μετα να ξαναμιλησουμε εδω αφου εγω δεν εμπενα μεσα. Facebook δεν μπορω να μπω απο τη δουλεια, αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα μπω.Στειλε μου request. Καλα ειναι τα παιδακια σου??

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...