Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α,βρε για το βαρος αγχωνεσαι ή καταλαβα λαθος?

μια χαρα ειναι...

εμεις Τριτη παμε παιδιατρο...

ο δικος μου πριν 1 μηνα ηταν 6,300κιλα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

α,βρε για το βαρος αγχωνεσαι ή καταλαβα λαθος?

μια χαρα ειναι...

εμεις Τριτη παμε παιδιατρο...

ο δικος μου πριν 1 μηνα ηταν 6,300κιλα

oxi gia to varos alla giati den troei k isos stereite ousies

akei ligo gala s'autin tin ilikia mono? giati den pinei k polu! liga leptakia mono karhe fora (kato apo 5, 1-3 lepta sunithos)

uDLqp1.png

Καλησπέρα μανούλες!Τελικά σήμερα λύθηκε το πρόβλημα που είχα με την σύνδεση στο φορουμ και μπορω να απαντήσω. Βέβαια μετα απο τόσα που διάβασα δεν τα θυμάμαι και όλα. Εγώ τα ρουχάκια της μικρής τα πλένω στους 40 με persil baby και ίδιο μαλακτικό, η μυρωδιά του μου αρέσει πιο πολύ απο το προδέρμ, αλλά θα πάρω και το planet να το δοκιμάσω. Τα φρούτα μόνο αν τα πλύνεις εκείνη την ώρα θα φύγουν οι λεκέδες γιατί αλλιώς στίβουν. Εμείς τρώμε μήλο - αχλάδι - μπανάνα και δεν μας αρέσει καθόλου. Έχω προσθέσει και ρυζάλευρο και φρουτόκρεμα (η οποία την προκάλεσε σύγκαμα) αλλά τίποτα. Σήμερα πήρα κάτι μπισκοτάκια της nutritsia και θα τα βάλω αύριο μέσα. Την μικρή την κάνω μπάνιο κατά τις 9.30 και μετά φαί και ύπνο. Δυστυχώς ακόμη δεν κοιμόμαστε συνεχόμενα , κάνουμε ένα γεύμα. Τις τρεις τελευταίες μέρες βέβαια δεν θέλει να πίνει γάλα μετά το μπάνιο αν και περνάνε τέσσερις ώρες από το ριζάλευρο και κοιμάται σχεδόν νηστική.

Ευτυχώς εμείς δεν ξυπνάμε μόλις φτάνουμε σπίτι και σχεδόν πάντα κοιμόμαστε στο αμάξι.

Εγώ δεν παίρνω βιολογικά, τα θεωρώ βλακεία και πεταμένα λεφτά. Καταρχήν έχω δοκιμάσει και τα περισσότερα είναι σαν χόρτο και δεύτερον βιολογικά και οχι στην εποχή τους πως μεγαλώνουν;εμείς που δεν είχαμε τότε τί πάθαμε;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

νατασα ισως σ αυτο εχεις δικιο...

θα πρεπει να φαει αλλα σιγα σιγα....

νομιζω θα συνηθισει...μην αγχωνεσαι γιατι θα αγχωνεται κι αυτος...:D

ειρηνη γεια και....

καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια παω για υπνο!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

ουτε εγω περνω βιολογικα!αλλα εποχης!στο μαναβικο που παω με ξερουν χρονια κ ο ενας ηταν συμμαθητης με το μπαμπα μου κ τους λεω οτι ειναι για το μωρο κ μου δειχνουν τι να παρω!κ για κρεατα βιολογικα που διαβασα στις μανουλες Απριλιου εχουν τυπου 25ευρ το κιλο(καπου τοσο δε θυμαμαι κ καλα!!)πανακριβα!εχει οντως νοημα??που ξερεις οτι ειναι βιολογικα!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

επιτελουσ εκατσα να πιω καφε ,εχω βαλει 3πλυντηρια κ σιγουρα θα μπουν κ αλλα 4 σημερα,ειναι οι μερα τουσ:confused: ,ευτυχωσ πανε στεγνωτιριο κ στη θεση τουσ κατεφθιαν:tongue::cool:.

γκρινια ο μικροσ ξυπνισε 9,5 κ τωρα τον περνει λιγο θα τον αφισω κανα δεκαλεπτο γινετε αλλο μωρο μετα :wink:.

σημερα συκωθηκαμε με την μπουμπου δυπλα μασ ,αμαν αυτο το κοριτσι που μετα ωρα για σεχ:?: ,εντο μεταξη μετα απο το σεχ εγω δεν μπορω να κοιμηθω το παθενετε εσεισ ?μεχρι κ τοιχουσ μπορω να πλυνω ενω ο αντρασ μου μονο τοτε ροχαλιζει κ ετσι αφου εχουμε κ το προβλημα με τη Δαναη του ειπα οταν γιρναει το πρωι απο τα σχολεια του που τα παει,ασ ανεβαινει καμια βολτα στο σπιτι μιασ κ ειναι η μονη ωρα που ειμαστε μονοι μασ κ ο ιασονασ κοιματε:wink: κ εγω θα εχω ορεξη για τισ δουλειεσ μετα χιχι τι να κανω βρε κοριτσια εφτυχωσ η δουλεια του ειναι κατω απο το σπιτι μασ:-D για καμια ξεπετα αχαχαχαχαχαχαχα

τι λεω προνο προνο ,τι αλλο :rolleyes: α εβαλα φαι για μενα πειρα μπαρμπασταθη αρακα με μελιτζανεσ εβαλα κ λιγο στιθοσ κοτοπουλο κ το κανω μονο για μενα light χωρισ λαδι μονο σαλτσα κ αλατοπιπερο;) ,τα μικρα θα φανε απο τη γιαγια τουσ φασολακια απο τον κηπο μασ κ προβιο που εσφαξε ο πεθεροσ:confused: αχ ποσο στεναχωριεμε αφου οταν σφαζει δεν μου το λενε αλλα τρωω τι να πω ειναι πολυ νοστιμο:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα κοριτσιααα,

συναδελφισσες μαμαδες του Μαιου!!!

Δεν σας ξερω πολυ καλα γιατι εμεις ηταν να γεννηθουμε Ιουνιο αλλα τελικα μας αρεσε ο Μαης!!!!Γι αυτο και δεν ειμαι στην παρεα σας απο την αρχη!!

Βεβαια καποιες 2-3 τις ψιλοξερω απο το αλλο καφε η το αλλο παρεντς,την μπουμπουκα,την Μαιρη Ποπινς και λιγο την Πασχαλιτσα!!!

(αληθεια,Πασχαλιτσα τι εκανες με παρκο που λεγαμε???Εγω τιποτε,ανικανοποιητη με βλεπω)

Ελπιζω να ανταλλασουμε αποψεις και με τις υπολοιπες γιατι λιγο που διαβασα...μια χαρα,ζωηροτατη παρεουλα ειστε!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...