Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η μπουμπου κοιμαται!10 παρα καναμε νανι γιατι ειχν ερθει κατι φιλοι μας για λιγο κ αργησμε το μπανιο κ το φαγακι!κανενα μισαωρο!αλλα πρεπει να πειναγε πολυ γιατι την αφησα στη κουνια να της φτιαξω γαλα,κ εκλεγε κ γραντουνησε το αυτι της κ ηταν μεσ τα αιματα!mary σε θυμηθηκα!! κανουμε κατι κλαματακια στον υπνο μας αλλα της δινω τη πιπιλα κ σταματαει!

το πρωι κατα τις 6 ειχε ξυπνησει κ επαιζε,γυρισε καθετα στη κουνια περασε τα ποδια της κατω απο τη παντα κ αναμεσα στα καγκελα κ σφυνωσε κ μουρμουραγε,τη πηρα στο κρεββατι κ ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 8:30!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ερχομαι κ γω σε λιγο . κοιμιζω τον ταρζαν . σημερα εχω βαλει τα δυνατα μου κ θα τα καταφερω το πιστευω !

εχω φτιαξει κ γω μπισκοτακια .τηνν πρωτη φορα δεν μου πετυχαν βγηκαν μαλακα μεσα. εχτες ξαναεκανα ομως κ ειχαν επιτυχια! γινεται χαλια ο μικρος βεβαια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

re koritsia piga me ton andra mou to mikro volta sto kentro tou Xalandriou me to karotsi gia na koimithei giati pio prin evgaze gala k eixe nevra k grinnia.

koimithike kai mooolis mpikame mesa sto spiti...xypnise!

tora einai dipla kai psilomourmouraei.

μου εχει συμβει κ σε μενα .....ειναι τραγικο .......... αν κ ο δικος μου το παθαινει κ ξυπναει στο ασανσερ

88M1p3.pngycQap3.png

re koritsia piga me ton andra mou to mikro volta sto kentro tou Xalandriou me to karotsi gia na koimithei giati pio prin evgaze gala k eixe nevra k grinnia.

koimithike kai mooolis mpikame mesa sto spiti...xypnise!

tora einai dipla kai psilomourmouraei.

κ μεις οταν παμε βολτα με το που μπαινουμε σπιτι ξυπναει!!

rXrPp3.png

ερχομαι κ γω σε λιγο . κοιμιζω τον ταρζαν . σημερα εχω βαλει τα δυνατα μου κ θα τα καταφερω το πιστευω !

εχω φτιαξει κ γω μπισκοτακια .τηνν πρωτη φορα δεν μου πετυχαν βγηκαν μαλακα μεσα. εχτες ξαναεκανα ομως κ ειχαν επιτυχια! γινεται χαλια ο μικρος βεβαια

κ να σου πω αυτα λιωνουν ετσι? δεν κοβονται κομματακια,μη πνιγουμε κιολας!!

rXrPp3.png

κ να σου πω αυτα λιωνουν ετσι? δεν κοβονται κομματακια,μη πνιγουμε κιολας!!

θελει προσοχη . αναλογα σε ποιο σημειο το σαλιωσει.εφυγαν 1-2 κομματακια αλλα ηταν μαλακα κ του τα βγαλα. τα επομενα θα τα κανω στρογγυλα μηπως ειναι καλυτερα κ δεν κοβονται

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα μολις κοιμηθηκε...

ριτακι μηπως τοτε τον κανεις μπανιο πολυ νωρις και δεν εχει συνδεσει το μπανιο με τον υπνο?

κι εμενα ξυπναει μολις μπουμε σπιτι...παντα!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

εμενα μολις κοιμηθηκε...

ριτακι μηπως τοτε τον κανεις μπανιο πολυ νωρις και δεν εχει συνδεσει το μπανιο με τον υπνο?

κι εμενα ξυπναει μολις μπουμε σπιτι...παντα!

δεν νομιζω να εχει συνδεσει το μπανιο με τον υπνο γιατι τον κανω πια 2 φορες την μερα. δεν τον χαλρωνει πια το μπανιο αλλα γινεται ακομα πιο ζωηρος κ ουρλιαζει κ παιζει

παω για μπανιοοοοοοοοοοοο

88M1p3.pngycQap3.png

fairy φτιαχνεις μπισκοτακια οδοντοφυιας??πως??βρηκα μια συνταγη κανει απο τωρα να τα φτιαξουμε?

ναι ναι φτιαχνω...κ τα τσακιζει...εεχω κ ησυχο το κεφαλι μου οτι δ εθα πνιγει με αυτα...

o treloxavaledoulis mou den troei tpt re koritsia!

simera tou evala k mpanana an kai i giatros mas eixe pei ana evdomada na vazoume neo frouto k kanonika avrio eprepe na valo mpanana alla skeftika mias kai den etroge na valo ligi mpanana na ginei i krema pio glykia. omos pali den to efage!

lupamai k tosa frouta pou petao!

den xero pou tha mas paei auto. klaiei san trelo! den thelei na faei me tipota

uDLqp1.png

natasa πιστευω θα συνηθισει σιγα σιγα...

μπηκες στο parents να παρεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

ουτε εμεις εχουμε ξεκινησει ακομα κρεμες αλλα πιστευω πως θα τρωει ευκολα,,,θα δουμε....:rolleyes:

εμενα ξυπνησε πριν λιγο για φαι...

θα ξυπνησει παλι γυρω στις 3...5...8... και μετα θα μου πει καλημερα:D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...