Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτακι θα σου πω τι παρατηρησα εγω και καταφερα να φτιαξω ενα προγραμματακι. Ο μπεμπακος μου κοιμαται 10-11 ωρες το 24ωρο (απο νεογεννητος). Τον αυγουστο για καποιο λογο κοιμοταν 10 ωρες το βραδυ, οποτε μεσα στην ημερα καθολου(αντε κανενα 10λεπτο),λαλησα γιατι ειχε γκρινια αλλα δεν ελεγε να κοιμηθει.

Ετσι μετα τον θηλασμο στις 6,30-7 το πρωι δεν τον εβαζα να ξανακοιμηθει και αρχισε να κοιματε και την ημερα 2-3 ωριτσες(για να συμπληρωσει).Ειναι λιγο ζορι το πρωινο αλλα περναει πιο καλα η ημερα μας.

Τι θελω να πω με ολα αυτα, το μωρακι σου εχει φτιαξει ενα προγραμμα και το ακολουθει, για να το αλλαξετε πρεπει να κανεις καποια παρεμβαση. Ισως ταλαιπωρηθει λιγο, αλλα θα προσαρμοστει.......

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ριτακι θα σου πω τι παρατηρησα εγω και καταφερα να φτιαξω ενα προγραμματακι. Ο μπεμπακος μου κοιμαται 10-11 ωρες το 24ωρο (απο νεογεννητος). Τον αυγουστο για καποιο λογο κοιμοταν 10 ωρες το βραδυ, οποτε μεσα στην ημερα καθολου(αντε κανενα 10λεπτο),λαλησα γιατι ειχε γκρινια αλλα δεν ελεγε να κοιμηθει.

Ετσι μετα τον θηλασμο στις 6,30-7 το πρωι δεν τον εβαζα να ξανακοιμηθει και αρχισε να κοιματε και την ημερα 2-3 ωριτσες(για να συμπληρωσει).Ειναι λιγο ζορι το πρωινο αλλα περναει πιο καλα η ημερα μας.

Τι θελω να πω με ολα αυτα, το μωρακι σου εχει φτιαξει ενα προγραμμα και το ακολουθει, για να το αλλαξετε πρεπει να κανεις καποια παρεμβαση. Ισως ταλαιπωρηθει λιγο, αλλα θα προσαρμοστει.......

γιαυτο το λογο κραταω πλεον σημειωσεις ...... μολις σημειωσω ολη την βδομαδα τοτε θα μπρω να συγκρινω κ να υπολογισω ποσες ωρες κοιμαται στην ημερα ποσο ακριβως τρωει κτλ ........ πιστευω οτι θα βγαλω μια ακρη κ καπου θα μπορεσω να παρεμβω οπως λες εστω το 12.30 να το κανουμε 11

ευχαριστω για την υποστηριξη ολες της κοπελες

κ παλι ξαναλεω ΟΛΕΣ οι γνωμες απο ΟΛΕΣ τις κοπελες ειναι δεχτες

νομιζω οτι το "προβλημα " του βραδινου υπνου το αντιμετωπιζει κ η mary???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

sue μου τι κανει ο μπεμπαρος σου ?τον βαφτισατε ε? θυμαμαι καλα?

πωπω πηγες για δουλιτσα, ποιος στον κραταει τωρα? 6ωρο δουλευεις????

κ μας μας ελειψες!

Μια χαρα ειναι ο γιοκας μου! Μαρινος πλεον...5 Σεπτεμβρη τον βαφτισαμε, τωρα εχω αρχισει να τον φωναζω με το ονομα του...Δυσκολο να το συνηθισω...Η βαφτιση ηταν πολυ ομορφη, στο χωριο μου, εξω στη φυση, ενθουσιαστηκαν ολοι.Μονο που πεθαναμε οικογενειακως στην κουραση τις προηγουμενες μερες γιατι τα καναμε σχεδον ολα μονοι μας...Χαλαλι του ομως του αγοριου μας!!!Εκλαψε πολυ λιγο, ηταν καλουλης...

Δυστυχως ξεκινησα δουλεια (οπου το κλιμα στην εταιρια ειναι τραγικο) και μου κακοφαινεται που αφησα το πλασματακι μου....6ωρο 10-4μμ. Ευτυχως ειναι στα καλα χερια της μαμας μου!!!προς το παρον ερχεται η μαμα μου σπιτι μας ,αλλα σκεφτομαι μηπως αργοτερα της τον πηγαινω εγω για να μην την κουραζω...Θα δουμε...

Εσενα ριτακι τι κανει ο αγγελος? Εχει επανελθει απο το ατυχημα? Ο γιοκας σου? τρωει με ορεξη απο οτι βλεπω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

να τον χαιρεσαι λοιπον τον μαρινο σου !

εσυ εκοψες το 6μηνο?πως κ πηγες τωρα στην δουλεια?

ο αγγελος καλυτερα, αφου εκατσε 3μιση μηνες μαζι μας στο σπιτι πηγαινει εδω κ 10 μερες στη δουλεια. το μικρακι τρωει την φρουτοκρεμα με ιδιαιτερη ορεξη φτου φτου :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki Μου αυτο που κανεις εσυ με τις σημειωσεις το κανω εγω απο 3 μηνων...

καθε μερα!

ε,λοιπον δεν εχω καταφερει να κανω κατι...το παιδι ακολουθει τα δικα του (ισως επειδη θηλαζω ειναι πιο δυσκολο)

το προβλημα με τον υπνο το ειχα κι εγω για ενα μεγαλο διαστημα...

κοιμοταν 12-1 και καποιες φορες πιο αργα

αναλογως πως ειχε παει η μερα του...

εγω οταν νυσταζει,ειδικα το απογευματακι,δυσκολευομαι πολυ να τον κρατησω ξυπνιο...

και αν το κανω θα κοιμηθει πχ...μιση ωρα μετα και μετα θα ξυπνησει ορεξατος να συνεχισει μεχρι να μας βαλει για υπνο :lol:

απο μονος του τις τελευταιες 2 εβδομαδες κοιμαται περιπου 11 (εχει κοψει το πολυ αργα) και το πρωι ξυπναει 9-10

βεβαια παλιοτερα του εκανα μπανιο πολυ αργα και ισως αυτο αντι να τον χαλαρωσει του δημιουργουσε υπερενταση.εσυ τι ωρα τον κανεις μπανιο?

εμεις τωρα 9+30 αυστηρα!

παντως τωρα μες την ημερα κοιμαται περιπου καμια ωρα γυρω στις 12-1 και μετα παλι γυρω στις 5 (ολα αυτα με αποκλιση, γιατι η καθε μου μερα ειναι διαφορετικη) οπου θα κοιμηθει ή 1 ωρα μονο ή 2 περιπου.

μετα παλι το βραδυ οτι ωρα νυσταξει

νομιζω πως ειναι στο παιδι...παντως...

ΜΑΝΑ κουραγιο!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κ η παιδιατρος αυτο μου λεει οτι ειναι στο παιδι. δεν μπορω να το δεχτω ομως ακομα τουλαχιστον . νιωθω οτι φταιω κ οτι ειμαι υπευθυνη . το αφησα να παραγινει . εχω ενα μηνα (τον δεκεμβρη) να κανω οτι μπορω κ να πειραματιστω αλλιως μετα αναγκαστικα θα σηκωσω για τελευταια φορα τα χερια ψηλα κ ο θεος βοηθος τι θα γινει ε την δουλεια κ ποσο θα αντεξω.

μπανιο κανει περιπου 7 (μετα το μπανιο εχει ορεξη για παιχνιδι συνηθψς στο κρεβατι, ουρλιαζει κτλ)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εμενα η γιατροσ αυτη που εχω τωρα(ειχα αλλη στα μεγαλα μου)μου ειπε φρουτα στον εβδομο μηνα κοτοπουλο στον ογδοο:shock: γιατι λεει οτι ειναι ολο ορμονεσ τα κοτοπουλα μεγαλωνουν μεσα σε μια βδομαδα:rolleyes: ε δεν εχει κ αδικο :confused: κ τα φρουτα κανουν πολλεεεεεεσ αλλεργιεσ,αλλα εγω ακουω την παλια μου γιατρο κ του δινω φρουτα τωρα για το κοτοπουλο μαλλον τον αλλον μηνα:wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Χαιρετώ τις όμορφες!

Τι κάνετε;

Πώς είστε σήμερα;

Εγώ είμαι καλά και το παιδάκι μου ακόμα καλύτερα! Σήμερα είχε κέφια και ήταν πολύ καλός. Το θέμα είναι ότι το μεσημέρι κοιμήθηκε μόνο ένα 20λεπτο και στις 6 παρά ξανακοιμήθηκε έως πριν κανά 5λεπτο, οπότε το βράδυ προβλέπεται δύσκολο!

Προσπαθώ να μην σκέφτομαι ότι από δικό μου λάθος το παιδί κοιμάται αργά... Βαρέθηκα να τα χρεώνομαι όλα εγώ! Θα προσπαθήσω να αλλάξω το πρόγραμμά του σταδιακά και χωρίς άγχος.

Λοιπόν, σήμερα δοκίμασα το baby planet και το απορρυπαντικό και το μαλακτικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Πρώτον τα ρούχα μοσχοβολάνε! Δεύτερον μια σαλιάρα που δεν καθάριζε με το προδέρμ, καθάρισε με αυτό. Δεν ξέρω αν το άρωμα μένει και όταν στεγνώσουν τα ρούχα, ούτε ξέρω αν σιδερώνονται εύκολα. Θα σας πω αύριο.

Αυτάααα...

Τα λέμε αργότερα.

2522daf9de.png

swGop2.png

εμενα η γιατροσ αυτη που εχω τωρα(ειχα αλλη στα μεγαλα μου)μου ειπε φρουτα στον εβδομο μηνα κοτοπουλο στον ογδοο:shock: γιατι λεει οτι ειναι ολο ορμονεσ τα κοτοπουλα μεγαλωνουν μεσα σε μια βδομαδα:rolleyes: ε δεν εχει κ αδικο :confused: κ τα φρουτα κανουν πολλεεεεεεσ αλλεργιεσ,αλλα εγω ακουω την παλια μου γιατρο κ του δινω φρουτα τωρα για το κοτοπουλο μαλλον τον αλλον μηνα:wink:

ΛΙΓΟ υπερβολικη μου φαινετε η παιδιατρος για τα φρουτα στον εβδομο!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...