Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια κ απο μενα!!

τι κανετε??thena για πες εσυ που ξερεις!το κοριτσακι μου εφαγε 300μλ φρουτοκρεμα καλα δεν ειναι??

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ μλ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΝ ΒΑΛΩ 2 ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΒΑΖΩ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΛΔ)ΜΙΣΟ ΜΗΛΟ Κ 1 ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΑ Κ ΑΦΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΑΝ Κ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥ ΧΟΝΤΟΥΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΟΛΑ:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια κ απο μενα!!

τι κανετε??thena για πες εσυ που ξερεις!το κοριτσακι μου εφαγε 300μλ φρουτοκρεμα καλα δεν ειναι??

η δικη μου παιδιατρος ειπε 250 ειναι καλα ! αλλα αν τρωει περισσοτερο ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΟΛΓΑΚΙ !!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Κ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΦΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ:?: ΑΧΑΧΑΧΑ

1 επεσε για υπνο.........επαιζε, αρχισε την γκρινια τον πηρα αγκαλια κ ξεραθηκε σε δευτερολεπτα. ηταν ξυπνιος απτις 9 κ ειχε πιει 150μλ γαλα (σημειωσεις, οχι αστεια:mrgreen:)

88M1p3.pngycQap3.png

εγω εχω πεισμωσει κ εχω σκοπο να αλαξω την συνηθεια του μικρου να κοιμαται 12.30 ..... απο σημερα κραταω σημειωσεις τι ωρα κοιμαται τι ωρα τρωει τι ωρα παιζει κτλ .θελω τον γεναρη να εχει φτιαξει αυτο δεν γινεται αλλο.πλησιαζει ο καιρος να παω στη δουλει κ δεν γινεται να καθομαι μεχρι τις 1 για να κοιμηθει κ μετα να κανω δουλειες σπιτι κ τελικα να κοιμαμαι 2.πως θα ξυπναω το πρωι για δουλεια???? για να δουμε τι θα καταφερω.εχω σκεφτει στην αναγκη θα τον ξυπναω πρωι πρωι .......σκληρο το ξερω αλλα δεν γινεται αλλιως κοριτσια εχω απελπιστει εντελως .......

εχω 1 μηνα κ πιστευω οτι κατι θα καταφερω.

εσαςς σας ακουγετε πολυ σκληρο?

εχω κουρατσει...το καταλαβαινετε?

κ αθελα μου συγκρινω κ τα δικα σας παιδακια με το δικο μου κ τρελαινομαι που κοιμουνται νωρις

ξερω δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια ........

ΡΙΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λιση αυτη απλα θα του κοψεισ τουσ πολυωρουσ ημερισιουσ υπνουσ κ θα δεισ διαφορα.εμενα ξυπναει κατα τισ 9 30 κ μετα αν τον παρει λιγο κατα τισ 12 για 10 λεπτα μετα τον βαζω 3 μεχρι 5,5 περιπου ,κατα τισ 7 κανα δεκαλεπτο(στην αγκαλια τα δεκαλεπτα) κ μετα τεζα 9,5 -10 μεχρι το πρωι ,ειναι αβολο για τισ δουλειεσ του σπιτιου αλλα τωρα εχει μαθει κ παιζει κ με αφινει να κανω πολλα.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοιμηθηκε το μπουμπουκι μου και ηρθα!!!!

Ριτα δεν μου φαινεται σκληρο να τον ξυπνησεις μερικες φορες.Εγω δεν τον αφηνω να κοιμηθει μετα τις 6(αν κοιμηθει τον ξυπναω) γιατι αλλιως το εχασα το παιχνιδι.....Δοκιμασε το και βλεπεις;)

Andith 300 μλ;;;;Εμεις 150 με το ζορι και εγω 2 φρουτα του φτιαχνω(μισο μηλο, μιση μπανανα, 1 αχλαδι) και αφηνει παντα λιγο (να φαει και η μαμα).....:-D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

η δικη μου παιδιατρος ειπε 250 ειναι καλα ! αλλα αν τρωει περισσοτερο ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΟΛΓΑΚΙ !!!!!

Η δικη μας μου ειπε 200μλ να του φτιαχνω σε ολα τα γευματα

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ΡΙΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λιση αυτη απλα θα του κοψεισ τουσ πολυωρουσ ημερισιουσ υπνουσ κ θα δεισ διαφορα.εμενα ξυπναει κατα τισ 9 30 κ μετα αν τον παρει λιγο κατα τισ 12 για 10 λεπτα μετα τον βαζω 3 μεχρι 5,5 περιπου ,κατα τισ 7 κανα δεκαλεπτο(στην αγκαλια τα δεκαλεπτα) κ μετα τεζα 9,5 -10 μεχρι το πρωι ,ειναι αβολο για τισ δουλειεσ του σπιτιου αλλα τωρα εχει μαθει κ παιζει κ με αφινει να κανω πολλα.

na μην κοιμαται κουμπαρουλα κατα την διαρκεια της μεραςκαθολου δεν γινεται .αυτο κ αν μου ακουγεται σκληρο(δεν μιλαω για το απογευμα, οκ εκι δεν τον αφηνω κ γω να κοιμηθει πολυ) αλλα ολη μερα τι θα κανει?θα παιζει μονο του ? δεν γινεται αυτο

η ολη μερα θα ειμαι απο πανω του ?

εσενα εχει κ τα αλλα παιδακια κ οσο ναναι παιζει μαζι τους η αυτα με τον ιασονα.εχεις κ την μικρη βοηθεια απτην πεθερα. κ οσο ναναι ο ιασονακος θα ακολουθησει σιγα σιγα το προγραμμα του σπιτιου κ το προγραμμα που εχουν τα αδελφακια του

ασε οπως λες εχω να κανω κ δουλειες κ μου ειναι αφανταστα δυσκολο

88M1p3.pngycQap3.png

εγω εχω πεισμωσει κ εχω σκοπο να αλαξω την συνηθεια του μικρου να κοιμαται 12.30 ..... απο σημερα κραταω σημειωσεις τι ωρα κοιμαται τι ωρα τρωει τι ωρα παιζει κτλ .θελω τον γεναρη να εχει φτιαξει αυτο δεν γινεται αλλο.πλησιαζει ο καιρος να παω στη δουλει κ δεν γινεται να καθομαι μεχρι τις 1 για να κοιμηθει κ μετα να κανω δουλειες σπιτι κ τελικα να κοιμαμαι 2.πως θα ξυπναω το πρωι για δουλεια???? για να δουμε τι θα καταφερω.εχω σκεφτει στην αναγκη θα τον ξυπναω πρωι πρωι .......σκληρο το ξερω αλλα δεν γινεται αλλιως κοριτσια εχω απελπιστει εντελως .......

εχω 1 μηνα κ πιστευω οτι κατι θα καταφερω.

εσαςς σας ακουγετε πολυ σκληρο?

εχω κουρατσει...το καταλαβαινετε?

κ αθελα μου συγκρινω κ τα δικα σας παιδακια με το δικο μου κ τρελαινομαι που κοιμουνται νωρις

ξερω δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια ........

εγω πιστευω να μην τον αφηνεις να κοιμαται μετα τις 5!αντε αν νυσταζει πολυ κανενα μισαωρο εγω ετσι κανω κ τη κανω μπανιο κατα τις 8:30 για να φαει 9 κ κατι κ να κοιμηθει το πολυ μεχρι τις 10!!μια ρουτινα χρειαζεσαι κ να το σκεφτεσαι λιγοτερο!!να ερθει μονο του σιγα σιγα!!

rXrPp3.png

Η δικη μας μου ειπε 200μλ να του φτιαχνω σε ολα τα γευματα

o καθενας τα δικα του οτι ναναι !

εμενα μου ειπε οτι την αλλη βδομαδα θα πρεπει να τρωει (μικρα φρουτα) 1μηλο 1 αχλαδι 1 η μιση μπανανα κ πορτοκαλι...η σε χυμο μεσα στην φρουτοκρεμα......... :shock::shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

na μην κοιμαται κουμπαρουλα κατα την διαρκεια της μεραςκαθολου δεν γινεται .αυτο κ αν μου ακουγεται σκληρο(δεν μιλαω για το απογευμα, οκ εκι δεν τον αφηνω κ γω να κοιμηθει πολυ) αλλα ολη μερα τι θα κανει?θα παιζει μονο του ? δεν γινεται αυτο

η ολη μερα θα ειμαι απο πανω του ?

εσενα εχει κ τα αλλα παιδακια κ οσο ναναι παιζει μαζι τους η αυτα με τον ιασονα.εχεις κ την μικρη βοηθεια απτην πεθερα. κ οσο ναναι ο ιασονακος θα ακολουθησει σιγα σιγα το προγραμμα του σπιτιου κ το προγραμμα που εχουν τα αδελφακια του

ασε οπως λες εχω να κανω κ δουλειες κ μου ειναι αφανταστα δυσκολο

οχι βρε δε σου λεει να μην κοιμαται καθολου αλλα να κοιμαται οσο θελει μεχρι τις 5-6 μετα οχι θα συνηθησει σιγα σιγα

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκε το μπουμπουκι μου και ηρθα!!!!

Ριτα δεν μου φαινεται σκληρο να τον ξυπνησεις μερικες φορες.Εγω δεν τον αφηνω να κοιμηθει μετα τις 6(αν κοιμηθει τον ξυπναω) γιατι αλλιως το εχασα το παιχνιδι.....Δοκιμασε το και βλεπεις;)

Andith 300 μλ;;;;Εμεις 150 με το ζορι και εγω 2 φρουτα του φτιαχνω(μισο μηλο, μιση μπανανα, 1 αχλαδι) και αφηνει παντα λιγο (να φαει και η μαμα).....:-D

εγω της εβαλα 1 μηλο 1 αχλαδι κ 1 πορτοκαλι!!

rXrPp3.png

εγω πιστευω να μην τον αφηνεις να κοιμαται μετα τις 5!αντε αν νυσταζει πολυ κανενα μισαωρο εγω ετσι κανω κ τη κανω μπανιο κατα τις 8:30 για να φαει 9 κ κατι κ να κοιμηθει το πολυ μεχρι τις 10!!μια ρουτινα χρειαζεσαι κ να το σκεφτεσαι λιγοτερο!!να ερθει μονο του σιγα σιγα!!

meta τις 6 δεν κοιμαται . αντε λιγο σε καμια αγκαλια κανενα 10λεπτο μεταξυπναει μονο του

οσο για την ρουτινα που λετε............. μεγαλυτερα ρουτινα απαυτην που ζουσαμε (με το ατυχημε του αγγελου) στο σπιτι μας δεν υπαρχει κοριτσια εδω εγω κονταψα να κοψω τις φλεβες μου

88M1p3.pngycQap3.png

οχι βρε δε σου λεει να μην κοιμαται καθολου αλλα να κοιμαται οσο θελει μεχρι τις 5-6 μετα οχι θα συνηθησει σιγα σιγα

Α ! συγγνωμη κουμπαρουλα παρεξηγησα μαλλον συγνωμη

88M1p3.pngycQap3.png

ξυπνησε παω να τον αλλαξω κ τον φερνω να βλεπει κ αυτος τι γραφετε

κοριτσια ολες οι γνωμες κ οι απψεις ειναι δεχτες

θελω να ακουσω τα παντα

κ αν ακομα διαφωνω δεν εχει σημασια

δεν χορανε παρεξηγησεις

ζηταω βοηθεια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...