Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααααααα να πω και κάτι ακόμα : εγώ πλένω στους 40 βαθμούς τα ρούχα του μωρού με προδέρμ και βάζω και μαλακτικό. Βάζω τουλάχιστον ένα πλυντήριο την ημέρα με δικά του ρούχα, σεντονάκια, πετσέτες κ.λπ. και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με λεκέδες μιας και εκτός από τα σάλια του, δεν είχαν άλλου είδους βρωμιές. Τώρα, όμως, που τρώει φρούτα, οι σαλιάρες του δεν καθαρίζουν. Για αυτό λοιπόν, χρησιμοποιώ μια πλαστική με λούκι και πετσετουλες από το IKEA 3 ευρώ η δεκάδα. Ό,τι και να πάθουν, όσο και να μην βγαίνουν τα φρούτα από αυτές, δεν με νοιάζει καθόλου, αρκεί να είναι πλυμένες και σιδερωμένες. Πάντως, από καθαρή περιέργεια που λέμε :mrgreen: έπλυνα μια σαλιάρα του με δικές μας πετσέτες στους 60 βαθμούς (εγώ δεν πλένω πλέον στους 90) και με κανονικό απορρυπαντικό και ΔΕΝ καθάρισαν τουλάχιστον όχι εντελώς. Τώρα επειδή έχει ξεθαρρέψει και πετάει φρουτάκια δεξιά κι αριστερά και λερώνει και τα φορμάκια του, σκέφτομαι να του πάρω μια σαλιάρα - μπέρτα (δεν ξέρω πώς τις λέμε αυτές).

Λοιπόν, πάω να κάνω το ντουζάκι μου. Φιλιά σε όλες.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Τι ωραιο πρωινο Αννικο μου, στειλε λιγο και απο εδω....

Και εκει που ελεγα οτι τουλαχιστον με τον βραδυνο υπνο εχουμε ξεμπερδεψει(11-7), ειναι 3η μερα σημερα που ξυπναει για φαγητο 2 φορες.......Τυχαιο......Ελπιζω......

b-fly εμεις εχουμε λιγες γουλιτσες(οχι κατι ιδιαιτερο) αλλα δεν αλλαξε κατι με τις στερεες

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημέρα eleni1977. Μην αγχώνεσαι για τα ξυπνήματα το βράδυ είναι άλμα ανάπτυξής και θέλουν γαλατάκι 2-3 φορές το βράδυ. Και έμενα τώρα τελειώσαν εδώ και 3 μέρες έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του!

καλημερα κι απο μενα....

σας διαβασα αλλα δεν προλαβαινω να απαντησω...

b-fly kai sue καλως ηρθατε και παλι!!!

Αννικο τελειο πρωινο....μιαμ μιαμ...:D

α,κι εμενα ξυπναει το βραδυ 3-4 φορες....

λετε να βρεξει? θελω να βγω για κατι δουλειες.....:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες μου ...............

ο καιρος εχει τρελαθει παει τελειωσε .εχτες καλοκαιρινο ηλιο κ ολα Ανοιχτα κ σημερα μαυριλα κ βροχη .........:roll: αντε να χειμωνιασει να στολισουμε !

εγω κ το μικρακι μου σας φιλουμε γλυκα γλυκα εδω τριγυρω θα ειμαστε:tongue:

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

που εισαι κουμπαρουλα μου ?

βρεχει εκει ?

τα παιδακια σου ? ολοι καλα ???????

ο αγγελος για δουλεια, θαρθει βραδυ . ο μικρος κοιμαται εδω κ μια ωρα εγω με τον σκυλο :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

γεια σου ri_taki και thena εδώ είμαι μια φορά που μπήκα και σας πέττυχα μέσα.Εδώ στο Μοσχάτο πάντως βρέχει αρκετά.

στην δουλεια εισαι κουκλα ? κ εδω (πειραια)βρεχει

88M1p3.pngycQap3.png

MIAM MIAM ANNIKO ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ

Β-FLY SUE ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑΤΕ Κ ΠΑΛΙ:-D:grin:

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΛΙΟ ΧΙΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:tongue:.

Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΕΞΕΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΦΑΓΑΝΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΕΡΩΝΕΙ

ΦΤΟΥ ΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΔΛΔ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ .....

ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ Η ΔΑΝΑΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΒΑΜΜΕΝΟ Κ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΓΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 60 ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΦΘΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΕΚΕΔΕΣ ΜΑΣ ΒΑΖΩ ΒΙΟ ΠΡΙΝ Κ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ,ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ

ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΠΡΟΔΕΡΜ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΠΑΝΤΑ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

που εισαι κουμπαρουλα μου ?

βρεχει εκει ?

τα παιδακια σου ? ολοι καλα ???????

ο αγγελος για δουλεια, θαρθει βραδυ . ο μικρος κοιμαται εδω κ μια ωρα εγω με τον σκυλο :rolleyes:

Κ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΦΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ:?: ΑΧΑΧΑΧΑ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εγω εχω πεισμωσει κ εχω σκοπο να αλαξω την συνηθεια του μικρου να κοιμαται 12.30 ..... απο σημερα κραταω σημειωσεις τι ωρα κοιμαται τι ωρα τρωει τι ωρα παιζει κτλ .θελω τον γεναρη να εχει φτιαξει αυτο δεν γινεται αλλο.πλησιαζει ο καιρος να παω στη δουλει κ δεν γινεται να καθομαι μεχρι τις 1 για να κοιμηθει κ μετα να κανω δουλειες σπιτι κ τελικα να κοιμαμαι 2.πως θα ξυπναω το πρωι για δουλεια???? για να δουμε τι θα καταφερω.εχω σκεφτει στην αναγκη θα τον ξυπναω πρωι πρωι .......σκληρο το ξερω αλλα δεν γινεται αλλιως κοριτσια εχω απελπιστει εντελως .......

εχω 1 μηνα κ πιστευω οτι κατι θα καταφερω.

εσαςς σας ακουγετε πολυ σκληρο?

εχω κουρατσει...το καταλαβαινετε?

κ αθελα μου συγκρινω κ τα δικα σας παιδακια με το δικο μου κ τρελαινομαι που κοιμουνται νωρις

ξερω δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια ........

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...