Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ox tha kanoume partyyyy......den kathetai me tipotaaaaaaaa!!!!!!!!!!!tha to kano aurio...egw ena mpoukalaki tis evaza..kamia sxesi.

posa kila einai o mikroulis kai ti ypsos exei?

από ύψος δεν ξέρω από βάρος 8 (σε 1 1/2 μήνα που πίρε 250 γρ. μόνο λόγο βλακείας μου:(), η ζουζου σου πόσο είναι;

......eδω κ εγω κ φυσικα την καταληξη την ξερετε ............ μαζι με τον γιωργη :mrgreen:

ΡΙΤΑ - ΓΙΩΡΓΗΣ : 0 - 1

na sai kala ritaki mou!!!asta..........treksimo polyyyyy!!den prolavainw na kanw tipota...mexri na faei to ena kai na mazepso arxizei to allo!!!

den palevetai me tipota parolo pou voithaei kai o antroulis mou

thelei ypomoni kai gera neura i ypothesi..alla na nai kala ola ta paidakia tou kosmou kai ola ta alla ginontai

esena ritaki pos einai to mwraki??ypsos? varos?

i katerinoula mou einai thirio..einai 8400 kai 72 cm...to varos einai ligo panw apo to meso oro kai to ypsos......panw apo to 100% twn koritsiwn tis ilikia tis!!!einai ena gigantaki

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Διαφημίσεις

ριτακι εγώ τελικά δεν μπορώ για Κυριακή γιατί η ίωση του Νικόλα μας είπαν οι γιατροί (κλασικών & ομοιοπαθητικός) είναι δύσκολη για μωρακια και να προσπαθήσουμε να μην κολλήσουν το μικρά και ότι έχει περίοδο μετάδοσης και μια μέρα ΠΡΙΝ την εμφάνιση των συμπτωμάτων και έτσι είμαι και εγω σε καραντίνα ως την Δευτέρα για να βεβαιωθούμε ότι δεν κόλλησα οπότε καλό είναι να μην έρθω:(

ααααααααααα σας το είπα ο μικρός από την Προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε και άλλο δόντι και έρχεται και το 4ο !;!;

Διαφημίσεις

B-fly ο μικρός έχει γενέθλια σήμερα;

αν ναι να τον χαίρεσαι τον αντρούκο σου, πολύχρονος!

Πάω για νανάκια κοριτσάκια έχω πει εδώ και καιρό ότι δεν κοιμάμαι μετά της 1 να δω πότε θα το καταφέρω!

φιλακιααααααααααααααααααα

Γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω κι εύχομαι να κοιμάστε ύπνον ελαφρύ!

Εγώ περιμένω να ζεσταθεί το νερό και να κάνω ένα ντουζάκι.

Ο μικρός έκανε το θαύμα του! Ξύπνησε στις 09:00, έφαγε, έπαιξε, ξαναέφαγε, ξαναέπαιξε, κοιμήθηκε στις 14:30 ως τις 16:45 και μετά βγήκαμε βόλτα. Στο γυρισμό (κατά τις 20:30) κοιμήθηκε κανά 10λεπτο και όταν πια είχαμε τελειώσει από μπάνιο και τάισμα και είχε κοιμηθεί με το μπουκάλι στο στόμα, ήμουν πλέον σίγουρη ότι το παιδί θα έχει έναν καλό ύπνο. Αμ δε! Μέσα σε ένα τέταρτο τον άκουσα να κλαίει. Και εκεί ξεκίνησαν τα ωραία... Ο κύριος είχε κάνει μια γρήγορη φόρτιση και ήταν γεμάτος ενέργεια! Τσιρίδες, γέλια, σάλια να τρέχουν σαν σιρόπια (του άλλαξα ξανά φόρμα) και όλα αυτά ως τη... 01:00! Καλό ε; Τέλειο! :rolleyes:

Και μετά είχα άλλο σόου : τον άντρα μου ο οποίος μου έκανε παρατήρηση σε έντονο ύφος ότι το προσβάλλω το παιδί αποκαλώντας το χοντρό. "Σε άκουσα" λέει " να το αποκαλείς χοντρό τουλάχιστον τρεις φορές. Θα του προκαλέσεις τραύμα και μετά δεν θα τρώει και θα τον παρακαλάμε να φάει μισή kinder". Αχ τι ακούω νυχτιάτικα; :roll:

Συμφωνώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και να ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση των παιδιών μας γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς, ποιος θα το κάνει; Όμως, σκέφτομαι, δεν είναι και κάπως υπερβολικό αυτό που λέει; Εμένα, δηλαδή που η μάνα μου είναι τσιλιμπίθρα και πάντα μου μετρούσε τις μπουκιές και όσες φορές πάχαινα μου τα έψελνε κανονικά κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. γιατί ποτέ δεν μου κόπηκε η όρεξη; Αχ κάτι τέτοια μου κάνει και θέλω να τον πνίξω.

Την άλλη Τρίτη έχουμε γιατρό. Για να δούμε το φρουτάκι μας...

Αυτά!

Τα λέμε αύριο.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...