Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και στις υπολοιπες κοριτσαρες....να σας πω τι παθαινω πλεον...μπορω και ξυπναω οποιαδηποτε ωρα το βραδυ και αντεχω...ποια , εγω???που αν δεν πηγαινε 9.30-10.00 π.μ. χρονια τωρα ,δεν ανοιγε το ματι με τπτ...μου φαινεται οτι αυτο που λενε οτι ετοιμαζεται ο οργανισμος μας για τα συνεχομενα βραδινα-πρωινα ξυπνηματα ειναι αληθεια...παντως πλεον εδω και 1 μηνα ξυπναω ό,τι ωρα ξυπνησει ο αντρας μου...τι στις 5,τι στις 7,τι στις 8....βεβαια οι περισσοτερες δουλευετε πρωι και ξυπνατε ανετα φανταζομαι...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

μιλησα με τον αντρα μου και μου ειπε να ρωτησεις εσυ,το βαρος της κουνιας πρωτα και μετα να ρωτησεις και Deutsche Post αλλα και για door to door με DHL...αν σου ειναι ευκολο..καταχαρηκε ο αντρουλης μου που το προτεινες αυτο...αλλα επειδη ειναι αλλες οι χρεωσεις απο Ελλαδα να ρωτησεις εσυ απο μοναχο....

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι έχω εναλλαγές. Τη μια κοιμάμαι ποοοολύ και την άλλη όπως τις 2-3 προηγούμενες νύχτες παρόλο που νιώθω πολύ κουρασμένη δεν με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω το πρωί νωρίς ...

μιλησα με τον αντρα μου και μου ειπε να ρωτησεις εσυ,το βαρος της κουνιας πρωτα και μετα να ρωτησεις και Deutsche Post αλλα και για door to door με DHL...αν σου ειναι ευκολο..καταχαρηκε ο αντρουλης μου που το προτεινες αυτο...αλλα επειδη ειναι αλλες οι χρεωσεις απο Ελλαδα να ρωτησεις εσυ απο μοναχο....

Το βάρος είναι εύκολο, θα το δω το απόγευμα που θα έρθει ο άντρας μου γιατί το έχουμε εδώ. Τώρα για το Deutsche Post ή για το DHL πρέπει να το ψάξω... θα σου πω!

εχω να το αισθανθω αυτο μηνες...παρολο που συνηθως ειμαι πολυ αγχωδες ατομο και περιμενα τωρα με εγκυμ. και με τοσα αλλα προβληματα να μην μπορω να κοιμαμαι σωστα,εγω παρολαυτα κοιμαμαι ΤΕΛΕΙΑ...καθε μερα..και ξυπναω στην ωρα μου με κεφι..ασχετως αν ποναω λιγο κλπ...ανηκουστο για μενα..βεβαια πριν απο 1-2 μηνες ειχα τα σκυλια της γειτονιας μου που με ξυπναγαν απο 8 παρα και τοτε ειχα νευρα για κμια ωρα το πρωι..αλλα και παλι ,πλεον παντως ο πατερας μου δεν το πιστευει..χιχιχιχι

Το βάρος είναι εύκολο, θα το δω το απόγευμα που θα έρθει ο άντρας μου γιατί το έχουμε εδώ. Τώρα για το Deutsche Post ή για το DHL πρέπει να το ψάξω... θα σου πω!

επειδη ο αντρας μου φερνει διαφορα για το αυτοκινητο μας απο ευρωπη-αμερικη μουπε οτι απο γερμανια δεν ειναι πολυ ακριβα ακομα και με D.Post...τι καιρο εχει μοναχο...ο πατερας μου ειχε ζησει και δουλεψει εκει 2-3 χρονια παλιααααα και ενω εχω παει βιεννη 3 φορες ,καθε φορα μου λεεει να παω μοναχο...μπλα μπλα μπλα μπλα..ισως τον παραλλο χρονο να παμε...να εξασκησω και τα γερμανικα μου παλι..γιατι φετος που δεν θα παω αιγινα ,γιοκ γερμανικα ...

επειδη ο αντρας μου φερνει διαφορα για το αυτοκινητο μας απο ευρωπη-αμερικη μουπε οτι απο γερμανια δεν ειναι πολυ ακριβα ακομα και με D.Post...τι καιρο εχει μοναχο...ο πατερας μου ειχε ζησει και δουλεψει εκει 2-3 χρονια παλιααααα και ενω εχω παει βιεννη 3 φορες ,καθε φορα μου λεεει να παω μοναχο...μπλα μπλα μπλα μπλα..ισως τον παραλλο χρονο να παμε...να εξασκησω και τα γερμανικα μου παλι..γιατι φετος που δεν θα παω αιγινα ,γιοκ γερμανικα ...

Ήδη έριξα μια ματιά στα site των Deutsche Post και DHL http://www.dhl.de/de/paket/privatkunden/international/paket.html (εδώ σε στέλνει για αποστολή στο εξωτερικό και το Deutsche Post). Δεν προβλέπουν τόσο μεγάλο πακέτο(περίπου 80-90 εκ. * 1,45-1,50 μ.)..

Διαφημίσεις

απο μαγνησιο πως πας???εγω ειμαι σιγουρη οτι αν το πεις στον γιατρο σου θα σου δωσει και αλλο μαγνησιο και θα σου πει ξεκουραση..ισως και τα κιλα να φταινε..ειχα και εγω παραπανισια...ημουν 72.5 και τωρα ειμαι + 11.5..και παρολο το οτι μικρη ειχα σκολιωση και φορουσα κηδεμονα και οι μυες στην πλατη-μεση δεν δυναμωσαν ποτε οσο θα επρεπε,τωρα δεν εχω προβλημα ιδιαιτερο...πρεπει να μεινω ωρες ορθια για να με πιασει η μεση μου ή οι γοφοι μου..ο γιατρος σου τι σου εχει πει??

Το είπα εχθές στο γιατρό μου για τη μέση και μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Πιέζει το μωρό μου είπε, να περπατάω και να συνεχίσω τη δουλειά όσο αντέχω, χωρίς να ζορίζομαι, να μην το αδρανοποιήσω τελείως το πόδι που πονάει και να κοιμάμαι από το άλλο πλευρο για να μην το επιβαρύνω. Αν θέλω να πάρω depon για τον πόνο.Μπορεί να κρατήσει λίγες μέρες λέει και να φύγει μόνο του κάποια στιγμή. Μαγνήσιο παίρνω, αλλά δεν μου είπε να το αυξήσω. Υπομονή θα κάνω, τι άλλο.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...