Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα γιατι...ελα να τσακωθουμε...θα ειμαστε κ in στο πνευμα των εκλογων αχαχχαχαχααχ τι λεω Θεε μου βραδυατικα:mrgreen:
:D:D:D:D

Διαφημίσεις

koritsia kalispera!!xathika edelws alla trexw san palavi!!!i beboula mou(katerina twra pia) einai mia xara ektos apo ena mpoukoma sti myti mono pou tin talaiporei poles meres twra...otrivin bazoume,oro kai kati stagones alla tipota akoma!!!!

na sas rotisw...enw exoume mpei se trofes kanonika synexizei kai kanei rouketoules pou kai pou!!sas symvainei esas????ti na kanw??

bzUyp3.png

OoE2p3.png

koritsia kalispera!!xathika edelws alla trexw san palavi!!!i beboula mou(katerina twra pia) einai mia xara ektos apo ena mpoukoma sti myti mono pou tin talaiporei poles meres twra...otrivin bazoume,oro kai kati stagones alla tipota akoma!!!!

na sas rotisw...enw exoume mpei se trofes kanonika synexizei kai kanei rouketoules pou kai pou!!sas symvainei esas????ti na kanw??

Περαστικά στην μικρούλα σου. Βάζε πολύ πολύ ορό, 3-4 στην σειρά τουλάχιστον 5-6 φορές την ημέρα και μετά κάνε αναρρόφηση (το ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο) σε 2 μέρες πάει το μπούκωμα. Αααα και αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου μέρα στον υγραντήρα. Όσο για τις ρουκέτες δεν μου έκανε ποτέ ο μικρός

εγω τσιγκλαω τη νατασα αλλα δεν τσιμπαει :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πειραχτήρι ;)

Διαφημίσεις

3-4 ithela na po

μπορεί να χρειαστεί να βάλεις και παραπάνω ανάλογα με το πόσο μπουκωμένο είναι το μυτουλίνι

Πάω να φτιάξω το κρεβάτι μου (τον καναπέ) και επανέρχομαι σε 5. Άντε άλλες 4 μέρες και μετα τέλος η καραντίνα πάω στο κρεβατάκι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...