Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως κοριτσια εγω αυτη την οικολογια που ειναι της μοδος δε τη καταλαβαινω...τα νεα πλυντηρια χαλανε πολυ λιγο νερο..ολες εχουν πλυντηρια πιατων (εγω δεν εχω) τα ρουχα αν δεν πλυθουν στη σωστη θερμοκρασια φυσικα δεν ειναι καθαρα...στη καθαριοτητα θα κανω οικονομια κ οικολογια????:rolleyes:

na sou po, ta rouxa katharizoun mia xara!

oso gia tin oikologia einai pantou sti zoi mas k kathe mera se ola

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

xanakoimithike!

θα παρω κουραγιο απο εσας κ θα συνεχισω ........

μου μουρμουριζει μονος του μεσα ...... αλλα οχι σπαραχτηκα οπως πχ εχτες .......

εχω ακομα ελπιδες οτι εστω πριν τις 12 θα κοιμηθει(κατι ειναι κ αυτο)

88M1p3.pngycQap3.png

na sou po, ta rouxa katharizoun mia xara!

oso gia tin oikologia einai pantou sti zoi mas k kathe mera se ola

ε αμα μενουν λεκεδες πως καθαριζουν? :D:D:D

οσο για το που ειναι η οικολογια ...δε λεω συμφωνω..αλλα το πως μας κανανε εμας τους απλους πολιτες να ασχολουμαστε με αυτο κ απο πισω να κανουν αλλα ειναι αλλο θεμα...απλα αυτο που ειπα πριν ηταν οτι στο πλυσιμο των ρουχων δεν τιθεται θεμα οικολογιας...:mrgreen:

μου μουρμουριζει μονος του μεσα ...... αλλα οχι σπαραχτηκα οπως πχ εχτες .......

αστον να μουρμουραει...εγω του κλεινω την πορτα κ τον αφηνω...ποτε ειναι απο δοντια...ποτε απο ονειρο...

Διαφημίσεις

tha xanakoimithei monos tou?

uDLqp1.png

ε αμα μενουν λεκεδες πως καθαριζουν? :D:D:D

οσο για το που ειναι η οικολογια ...δε λεω συμφωνω..αλλα το πως μας κανανε εμας τους απλους πολιτες να ασχολουμαστε με αυτο κ απο πισω να κανουν αλλα ειναι αλλο θεμα...απλα αυτο που ειπα πριν ηταν οτι στο πλυσιμο των ρουχων δεν τιθεται θεμα οικολογιας...:mrgreen:

de diafono alla ego thelo na eimai entaxi apo merous mou.

oso gia ta roux, den menounlekedes stous 40

uDLqp1.png

Δεν το πιστεύω καθόμουν εδώ και 45' και διάβαζα τα προηγούμενα και απαντούσα και ενώ είχα σχεδόν τελειώσει το κατεβατό μου ΤΣΑΦΦΦΦΦ διακοπή 1'' η ΔΕΗ κλείνει ο Η.Υ πάει το μνμ μου μπουά χα χα χα :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: θέλω να βάλω τα κλάματα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ξανα μπουά χα χα χα :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

de diafono alla ego thelo na eimai entaxi apo merous mou.

oso gia ta roux, den menounlekedes stous 40

οκ :mrgreen: δεν επιμενω...ο καθενας μας νομιζω ενδιαφερατι για τον πλανητη του κ κανει αυτα που νομιζει..δεν εχω σκοπο να σου κανω ερωτησεις μεχρι να βρω κατι που δε κανεις για την οικολογια :mrgreen:

αλλα εγω με τοσο μεγαλες λεξεις εχω πολυ μεγαλο προβλημα! μα πολυ μεγαλο :roll::-D:-D:-D:-D:-D

Αννικο μου μη στεναχωριεσαι ψυχη μου

οκ :mrgreen: δεν επιμενω...ο καθενας μας νομιζω ενδιαφερατι για τον πλανητη του κ κανει αυτα που νομιζει..δεν εχω σκοπο να σου κανω ερωτησεις μεχρι να βρω κατι που δε κανεις για την οικολογια :mrgreen:

αλλα εγω με τοσο μεγαλες λεξεις εχω πολυ μεγαλο προβλημα! μα πολυ μεγαλο :roll::-D:-D:-D:-D:-D

Αννικο μου μη στεναχωριεσαι ψυχη μου

kala de tha tsakothoume gia to poios einai pio oikologos!

xixixi

anniko mou exei sumvei toses fores!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...