Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα!!τελεια!εμενα ετσι κανει με το αχλαδι,μπανανα δε φαγαμε ακομη αλλα μου φαινετε δε θα βγαλει σκαρτο!πορτοκαλι της εδωσα χτες,ξινιζε τη μουρη της αλλα ανοιγε στοματακι κανονικα!κ σημερα της εφτιαξα μισο μηλο.ενα αχλαδι κ ενα πορτοκαλι κ τη τσακισε τη φρουτοκρεμα εφαγε κ 180μλ γαλα μετα!:confused::confused::confused:

του εχεις δωσει μηλο,αχλαδι,πορτοκαλι?αν ναι φτιαξε τα ολα μαζι

tο προγραμμα ηταν 3 μερες αχλαδι 3 μερες μηλο 3 μερες μπανανα κ 3 μερες πορτοκαλι κ μετα ολα μαζι ........

πορτοκαλι δεν εχουμε δοκιμασει ακομα ....

εχει φαει μαζι μονο μηλο αχλαδι . αν δω οτι δεν τον πειραζει η μπανανα που θα του δωσω κ αυριο σκετη θα δοκιμασω κ τα 3 μαζι . πορτοκαλι την αλλη βδομαδα η μεστο σαβ/ακο

ο γιατρος σου ειχε πει για την φρουτοκρεμα πρωι η απογευμα/εμενα μου ειχε πει απογευμα αλλα σημερα του το εδωσα μεσημερι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η παπαρουνα μου κοιμαται απ τις 3 κ βαριεμαι!!αλλα αφου απ τις 6 το πρωι ηθελε ολη την ωρα τη πιπιλα κ εκλαιγε στις 7:30 ξυπνησαμε τελειως!δε μπορω κ γω να κοιμαμαι με διακοπες, καλυτερα να ξυπνησω!!!αν δε ξυπνησει μεχρι τις 5 θα τη ξυπνησω!

rXrPp3.png

tο προγραμμα ηταν 3 μερες αχλαδι 3 μερες μηλο 3 μερες μπανανα κ 3 μερες πορτοκαλι κ μετα ολα μαζι ........

πορτοκαλι δεν εχουμε δοκιμασει ακομα ....

εχει φαει μαζι μονο μηλο αχλαδι . αν δω οτι δεν τον πειραζει η μπανανα που θα του δωσω κ αυριο σκετη θα δοκιμασω κ τα 3 μαζι . πορτοκαλι την αλλη βδομαδα η μεστο σαβ/ακο

ο γιατρος σου ειχε πει για την φρουτοκρεμα πρωι η απογευμα/εμενα μου ειχε πει απογευμα αλλα σημερα του το εδωσα μεσημερι

ο γιατρος μου ειχε πει το δευτερο γευμα!μεσημερι στην ουσια!(12:30-13:00)η δικια μου τρωει 4 φορες κ το απογευμα απ τις 20 του μηνος κρεμα βανιλια αλλα μαλλον απο Δευτερα θα της δωσω να δω αν της αρεσει

rXrPp3.png

ο γιατρος μου ειχε πει το δευτερο γευμα!μεσημερι στην ουσια!(12:30-13:00)η δικια μου τρωει 4 φορες κ το απογευμα απ τις 20 του μηνος κρεμα βανιλια αλλα μαλλον απο Δευτερα θα της δωσω να δω αν της αρεσει

εμενα μου ειπε να αντικαταστω το 4ο γευμα ....... αραγε εχει σημαασια μεσημερι η βραδυ ?

δηλαδη απο 20 του μηνα θα αντικταστησεις 2 γευματα. κ ποιο θα δινεις πρωι ποιο απογευμα ???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

τεζαρε το μικρακι ευτυχως .........

φιλες μου ................ η φρουτοκρεμα λειαζει τα ρουχα , απο κατι φορμεκια δεν εφυγε τελειως.εχετε παρατηρησει κατι αναλογο ? δεν τα ειχα πλυνει βεβαια σε υψηληθερμοκρασια κ με προδερμ. αληθεια ρωτησατε αν μπορουμε να χρησιμοποιουμε πια κανονικο απορυπαντικο???? εγω ξεχασα να ρωτησω

88M1p3.pngycQap3.png

φιλες μου ................ η φρουτοκρεμα λειαζει τα ρουχα , απο κατι φορμεκια δεν εφυγε τελειως.εχετε παρατηρησει κατι αναλογο ? δεν τα ειχα πλυνει βεβαια σε υψηληθερμοκρασια κ με προδερμ. αληθεια ρωτησατε αν μπορουμε να χρησιμοποιουμε πια κανονικο απορυπαντικο???? εγω ξεχασα να ρωτησω

εγω πλενω με κανονικο απορρυπαντικο κ με μαλακτικο απο τη μερα που γεννηθηκε...κ μαλιστα μαζι με τα δικα μας ρουχα...αν το ρουχο ξεπλυθει καλα δεν εχει αναγκη

εμενα δεν μου μενουν λεκεδες...τα λευκα στους 90, τα παστελ στους 60 κ τα σκουρα 40...τα ρουχα θελουν σωστη θερμοκρασια για να καθαρισουν καλα κ να μη γαργιασουν:mrgreen:

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά η γιατρός μου είπε ότι με πλύσιμο με ζεστό νερό δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου θέλουμε σιγά σιγά το παιδί να παίρνει και λίγα μικρόβια. Αυτό που κάνω εγώ είναι να τα πλένω πολύ καλά με πολύ ζεστό νερό και να βάζω και ξύδι στη βούρτα μαζί με το απορρυπαντικό.

τα βακτηριδια του γαλατος δεν εχουν καμια σχεση με τα μικροβια...εκει που παρασκευαζεται το γαλα σκονη εχει πολυ βακτηριδια, κ το ιδιο το γαλα αυτο εχει πολλα βακτηριδια...εγω εχω χαλαρεωσει με την αποστειρωση, αλλα περναω τις πιπιλες του μπιμπερο απο την αποστειρωση ανα 2-3 μερες

ετσι κ αλλιως ποτε δεν αποστειρωσα τιποτε αλλο απο τη μερα που γεννηθηκε...αλλα αφου στο γαλα αυτο υπαρχει ενας φοβος για στομαχικες ανωμαλιες προτιμω να το συνεχισω..πιο αραια βεβαια, αλλα θα το κανω

ουτε εμενα φευγουν τα φρουτα!!εγω κανονικο απορυπαντικο απλα κανω 2 ξεβγαλματα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Τσακισαμε το ριζαλευρο, εχει τουμπανιασει η κοιλιτσα μας και τωρα κοιταμε επιμονα μια τα φωτιστικα και μια το χερακι μας που το γυρναμε γυρω-γυρω(σαν κουπεπε).........!!!!

Τα φρουτα βαφουν εκτος αν τα ξεπλυνεις αμεσως. Τα ρουχαλακια ετσι τα εχω σωσει(αν και δεν λερωνεται ιδιαιτερα), οι σαλιαρες ας γινουν χαλια...

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

αχ κορίτσια μαλώστε με, μαλώστε με μπας και μου φύγουν οι τύψεις :(:(

δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου όλη μέρα η μικρή και είχα επικεντρωθεί τόσο στο να την ηρεμήσω και να την κοιμίσω που δεν κατάλαβα ότι πέρασε η ώρα και το παιδί πεινούσε... :(:(

τσάκισε το γάλα της (κακώς δεν της έβαλα και παραπάνω) και κοιμήθηκε αμέσως το πουλάκι μου... Μα τη μ επιασε και το βασάνισα έτσι το αγγελούδι μου...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

kai ego mono proderm xrisimopoio gia tuxon allergies k malista ton 1o xrono xoris mallaktiko. kai ola stous 40, opos k ta dika mas aaloste eimai k oikologos!

exthes o mpempis ekane enan emeto! den eixe kanei pote mexri tora. anusixisa ligo alla mallon den itan tpt.

apo fai sunexizoume tin idia mizeria 2-3 koutalakia ti mera froutokrema. oute kremes oute tpt.

uDLqp1.png

αχ κορίτσια μαλώστε με, μαλώστε με μπας και μου φύγουν οι τύψεις :(:(

δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου όλη μέρα η μικρή και είχα επικεντρωθεί τόσο στο να την ηρεμήσω και να την κοιμίσω που δεν κατάλαβα ότι πέρασε η ώρα και το παιδί πεινούσε... :(:(

τσάκισε το γάλα της (κακώς δεν της έβαλα και παραπάνω) και κοιμήθηκε αμέσως το πουλάκι μου... Μα τη μ επιασε και το βασάνισα έτσι το αγγελούδι μου...

αντε καλε κ μενα μου εχει τιχει:mrgreen:κ ελεγα 'μα γιατι κλαιει γιατι κλαιει'κ αυτο ειχε λισαξει απο την πινα:confused::mrgreen:.

ο μικροσ κοιματε αφου ξυπνισε 4 30 κ δεν ξανα κοιμηθικε,κλαιει πολυ αυτεσ τισ μερεσ με λυγμουσ:( κ δεν ξερω γιατι:roll::roll: ,εχει αλλξει κ το εντερο κ εκει που καναμε κακα ανα 2 μερεσ τωρα που τρωμε κανει καθε μερα 2-3 φορεσ απο λιγο κ πολυ σκληρα:roll: κ ποναει ο κακομοιρησ:( ελπιζω να μην κρατησει για πολυ αυτο.

mary σε καταλαβαινω τοσο πολυ για το πλυσιμο κ εμενα ειναι ατελειοτο απο τισ αναγογεσ που κανει ,του βαζω σελτεδακι ,σεντονι κ πανο απο το σεντονι μια πανα χασε απανω εκει που ακουμπαει η μουρη του κ αυτην αλλαζω καθε μερα ,αν κ τωρα με τα φαγητα εχει ηρεμισει δεν βγαζει τοσο πολυ:rolleyes:.οσο για τα ρουχα μασ τι να πω ολο σταμπεσ ειμαστε απο γαλα κ τα χαλια κατω ολο γουλιεσ:( κ οποιοσ κ να ερθει κ τον παρει αγκαλια θα του κανει ενα δωρακι:mrgreen:

τωρα που ειπα για ξενεσ αγκαλιεσ εμενα ολα πηγαινουν σε ολουσ δεν τουσ ενοιαζε τπτ ποτε τα ειχα μαθει ετσι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

παντως κοριτσια εγω αυτη την οικολογια που ειναι της μοδος δε τη καταλαβαινω...τα νεα πλυντηρια χαλανε πολυ λιγο νερο..ολες εχουν πλυντηρια πιατων (εγω δεν εχω) τα ρουχα αν δεν πλυθουν στη σωστη θερμοκρασια φυσικα δεν ειναι καθαρα...στη καθαριοτητα θα κανω οικονομια κ οικολογια????:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...