Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω σημαρα του αγορασα ενα ντεφι (που ειχε δει στην ξαδελφη του) κ οοοοοοοοοοολη μερα ειναι με αυτο αγκαλιαμ αφου σκεφομαι μηπως αυτο του λειπει κ δεν κοιμαται τωρα (ΑΚΟΜΑ:evil::evil::evil:)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω σημαρα του αγορασα ενα ντεφι (που ειχε δει στην ξαδελφη του) κ οοοοοοοοοοολη μερα ειναι με αυτο αγκαλιαμ αφου σκεφομαι μηπως αυτο του λειπει κ δεν κοιμαται τωρα (ΑΚΟΜΑ:evil::evil::evil:)

ΑΚΟΜΑ????Ρε το ξενυχτη το Γιωργη!!μηπως να του βαλεις κ κανενα ουισκακι???

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ..... ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΛΕΒΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΑ...ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.......

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημέρααααα

ηρθε και η σειρα μας να δοκιμασουμε μηλαρακι! και δεν μας αρεσε καθολου!

δεν τα αρνηθηκε τα 2-3 κουταλακια που της εδωσα αλλα ξινιζε συνεχεια τα μουτρα της και στο τελος τραβηχτηκε.

και φυσικα ζησαμε και ολα οσα μου λετε εσεις που τα κανετε πιο νωρις απο εμας :tongue::tongue: ΚΑΙ δεν ελιωσε καλα το μηλο παρόλο που πηρα μπλεντερ για αυτο το λόγο ΚΑΙ πλανταξε στο κλαμα γιατι τρομαξε με το θόρυβο!

Αύριο παμε για τα καλύτερα. Πίσω στη δουλειά, φιλάκια σε όλες!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Μου φαινεται τα πρωινα που θα μπορω να μπαινω,ειστε απασχολημενες...Λογικο...

Πειτε μου συνταρακτικα νεα!!!!!Ειστε ολες καλα με τα μπεμπεκια σας??

Αρχισατε φρουτακι, ε? εμεις αρχισαμε προς το παρον κρεμα ρυζαλευρο και μας αρεσει πολυ.Θηλαζω ακομη, οχι αποκλειστικα, του δινω και σκονη.Απλα εχουμε θεμα αλλεργιας και κανω διαιτα ακομη οσο θηλαζω, και θα αργησω να του δωσω καποιες τροφες.Λογω της αλλεργιας παιρνει βαρος με αργους ρυθμους, ειναι ενας ψιλολιγνος μπεμπακος ο γιος μου!!!69 ποντους και 6800 γραμμαρια. Κατα τα αλλα ειναι κουκλος, καλο παιδακι, χαμογελαστος και χαρουμενος πολυ!!!Ειναι ο ερωτας μου ο μεγαλος!!!!!

Σχολαω τωρα, παω σπιτι να τον ρουφηξω!!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!! Περιμενω νεα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue μου τι κανει ο μπεμπαρος σου ?τον βαφτισατε ε? θυμαμαι καλα?

πωπω πηγες για δουλιτσα, ποιος στον κραταει τωρα? 6ωρο δουλευεις????

κ μας μας ελειψες!

εμεις καλα σημερα δοκιμασαμε πρωτη μερα μπανανα ........... δεν εχω λογια φιλς μου ......... τρελαθηκε. το προγραμμα ελεγε 1/4 της μπανανας κ την τελειωσε πολυ γρηγορα κ μετα ορλιαζε.του φτιαξα γαλα αλλα ηθελε μανανα κ σπαραζε με τσαμπουκα. αχ αυριο παλι μιση θα φαει

τωρα παιζει με το ντεφι του κ μου εχει παρει τα αυτια, αλλα τουλαχιστον δεν ουρλιαζει

88M1p3.pngycQap3.png

sue μου τι κανει ο μπεμπαρος σου ?τον βαφτισατε ε? θυμαμαι καλα?

πωπω πηγες για δουλιτσα, ποιος στον κραταει τωρα? 6ωρο δουλευεις????

κ μας μας ελειψες!

εμεις καλα σημερα δοκιμασαμε πρωτη μερα μπανανα ........... δεν εχω λογια φιλς μου ......... τρελαθηκε. το προγραμμα ελεγε 1/4 της μπανανας κ την τελειωσε πολυ γρηγορα κ μετα ορλιαζε.του φτιαξα γαλα αλλα ηθελε μανανα κ σπαραζε με τσαμπουκα. αχ αυριο παλι μιση θα φαει

τωρα παιζει με το ντεφι του κ μου εχει παρει τα αυτια, αλλα τουλαχιστον δεν ουρλιαζει

χαχα!!τελεια!εμενα ετσι κανει με το αχλαδι,μπανανα δε φαγαμε ακομη αλλα μου φαινετε δε θα βγαλει σκαρτο!πορτοκαλι της εδωσα χτες,ξινιζε τη μουρη της αλλα ανοιγε στοματακι κανονικα!κ σημερα της εφτιαξα μισο μηλο.ενα αχλαδι κ ενα πορτοκαλι κ τη τσακισε τη φρουτοκρεμα εφαγε κ 180μλ γαλα μετα!:confused::confused::confused:

του εχεις δωσει μηλο,αχλαδι,πορτοκαλι?αν ναι φτιαξε τα ολα μαζι

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...