Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxa!ελα βρε αστον!!κ μενα ετσι εκανε πριν κοιμηθει την αφησα στη κουνια μιλησε με τη παντα της με τα καγκελα της κουνιας,γιατι τηντραβαει τη παντα κ την κατεβαζει μεχρι που εκλαψε τη πηρα κ σε 5 λεπτα ειχε κοιμηθει,μην σε πιανει αγχος να τον κοιμησεις!δε θα κοιμηθει!!

Αυτός είχε τη συνήθεια κατά τις 8:30 να παίρνει ένα μισάωρο υπνάκο. Κατά τις 10 τον κάναμε μπάνιο και αμέσως μετά τάισμα. Με το που έμπαινε η μπουκάλα στο στόμα, αυτός ξερενόταν. Δηλαδή, 10:30-11 παρά το μωρό πάντα κοιμόταν. Τον τελευταίο καιρό, όμως, επειδή θέλω να του αλλάξω το πρόγραμμα, δεν τον αφήνω να κοιμάται στις 8:30. Ο κύριος, λοιπόν, κοιμάται στις 10:30 για ένα μισάωρο, παίρνει δυνάμεις και ξυπνάει στις 11 με στόχο να μας ξεκάνει! Και το πετυχαίνει πάντα!

Ο άντρας μου τον κατάφερε! Το μωρό κοιμήθηκε!

Άκυρο το ενοικιαστήριο...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

????λες να σας διωξουν απ τις φωνες του μπεμπη??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Όχι, δεν με διώχνουν.

Σκέφτομαι να του κολλήσω ένα ενοικιαστήριο στο καρότσι, να τον κόψω καμιά βόλτα στη γειτονιά... Όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει. Ενοίκιο :ό,τι προαιρείσθε! (καλά το έγραψα; τώρα κόλλησα...)

2522daf9de.png

swGop2.png

Όχι, δεν με διώχνουν.

Σκέφτομαι να του κολλήσω ένα ενοικιαστήριο στο καρότσι, να τον κόψω καμιά βόλτα στη γειτονιά... Όλο και κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει. Ενοίκιο :ό,τι προαιρείσθε! (καλά το έγραψα; τώρα κόλλησα...)

χαχαχαχα!!μηπως να τον εκανες πιο νωρις μπανιο??:confused:αβυσσος τα μωρακια μας!εμενα μονη της το εφτιαξε αυτο το προγραμμα που εχει!που κ που το χαλαει αλλα επανερχεται!να δω τι θα κανω οταν μας πιασουν τα δοντια!

παιζει να εχω καψει τον αποστειρωτη!ξεχασα να βαλω νερο κ σε ενα λεπτο ειχε κλεισει κ προσπαθουσα να καταλαβω τι επαθε κ το θυμηθηκα οτι δεν εβαλα νερο περιμενω λιγο για να τον ξαναβαλω!!

rXrPp3.png

χαχαχαχα!!μηπως να τον εκανες πιο νωρις μπανιο??:confused:αβυσσος τα μωρακια μας!εμενα μονη της το εφτιαξε αυτο το προγραμμα που εχει!που κ που το χαλαει αλλα επανερχεται!να δω τι θα κανω οταν μας πιασουν τα δοντια!

παιζει να εχω καψει τον αποστειρωτη!ξεχασα να βαλω νερο κ σε ενα λεπτο ειχε κλεισει κ προσπαθουσα να καταλαβω τι επαθε κ το θυμηθηκα οτι δεν εβαλα νερο περιμενω λιγο για να τον ξαναβαλω!!

Ακόμα αποστειρώνεις; Νόμιζα ξεκινήσατε τις στερεές.

2522daf9de.png

swGop2.png

oxi den καηκε μην ανησυχεις . ετσι κανει οταν δεν εχεις βαλει νερο κ μενα μου το κανε ο κικο που ειχα.βαλει νερο κ αποστειρωσε κανονικα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

oxi den καηκε μην ανησυχεις . ετσι κανει οταν δεν εχεις βαλει νερο κ μενα μου το κανε ο κικο που ειχα.βαλει νερο κ αποστειρωσε κανονικα

Εγώ άλλαξα δύο της chicco και τελικά πήρα κι έναν της philips. Καθυστερούσε πάρα πολύ της chicco και έβγαζε και μια περίεργη μυρωδιά. Εσείς είστε ευχαριστημένες;

2522daf9de.png

swGop2.png

Ακόμα αποστειρώνεις; Νόμιζα ξεκινήσατε τις στερεές.

μεχρι τον 6 μου ειπε ο γιατρος,δηλ για 18 μερες ακομα,πιο πολυ για μενα το κανω!αφου η μπεμπα γλυφει ολη την ωρα τις μπλουζες μου οταν την εχω πανω μου

rXrPp3.png

εμεις εδω οσο δινουμε γαλα σκονη αποστειρωνουμε τα μπιμπερο γιατι το γαλα αφηνει βακτηριδια...

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά η γιατρός μου είπε ότι με πλύσιμο με ζεστό νερό δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου θέλουμε σιγά σιγά το παιδί να παίρνει και λίγα μικρόβια. Αυτό που κάνω εγώ είναι να τα πλένω πολύ καλά με πολύ ζεστό νερό και να βάζω και ξύδι στη βούρτα μαζί με το απορρυπαντικό.

2522daf9de.png

swGop2.png

Εγώ άλλαξα δύο της chicco και τελικά πήρα κι έναν της philips. Καθυστερούσε πάρα πολύ της chicco και έβγαζε και μια περίεργη μυρωδιά. Εσείς είστε ευχαριστημένες;

δεν ειχα κανενα προβλημα.αποστειρωνε περιπου στο 15λεπτο .

για την μυρωδια που λες δεν παρατηρησα κατι , τον καθαριζαομως 2 φορες την βδομαδα με ξυδι.τωρα τον εχω κρυψει κ ειναι σαν καινουργιος

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω ΜΑΜ κ ειναι μια χαρα!

rXrPp3.png

μεχρι τον 6 μου ειπε ο γιατρος,δηλ για 18 μερες ακομα,πιο πολυ για μενα το κανω!αφου η μπεμπα γλυφει ολη την ωρα τις μπλουζες μου οταν την εχω πανω μου

Μόνο μπλούζες; Ό,τι βρει, το βάζει στο στόμα... Πρέπει εκατό μάτια και άλλα τόσα χέρια να έχουμε για να τα προλαβαίνουμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

δεν ειχα κανενα προβλημα.αποστειρωνε περιπου στο 15λεπτο .

για την μυρωδια που λες δεν παρατηρησα κατι , τον καθαριζαομως 2 φορες την βδομαδα με ξυδι.τωρα τον εχω κρυψει κ ειναι σαν καινουργιος

Δεν ξέρω... Μπορεί να φταίει το νερό, αν και με το philips δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και οι δύο που πήρα ήθελαν γύρω στα 20-25 λεπτά να αποστειρώσουν, ενώ της philips έκανε μόνο 6. Χώρια που αυτόματα αποστείρωνε κάθε 6ωρο. Αυτό ήταν πολύ καλό για τη νύχτα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Μόνο μπλούζες; Ό,τι βρει, το βάζει στο στόμα... Πρέπει εκατό μάτια και άλλα τόσα χέρια να έχουμε για να τα προλαβαίνουμε!

χαχα ναι!μιλαμε στο skype με τους γονεις μου κ δεν καθετε ησυχη με τιποτα πιανει οτι βρει με προτιμηση στο λαπτοπ που μια μερα απλα θα το ριξει κατω!στο τσακ τη προλαβαινω κ το κοπαναει σαν τρελη!γενικα οτι κουτι βρει το κοπαναει σαν τρελη!μαλλον θα παω να της παρω σαν αυτο που εχει ηfairy κ ενα ζευγαρι ωτοασπιδες για μενα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...