Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ mairy είναι γιατί δεν δουλεύεις να ξεφεύγεις λιγάκι. Στο πρώτο μου παιδάκι τα είχα δει όλα δεν κοιμόταν όλη μέρα το βράδυ μόνο κοιμόταν και ήταν μέσα στην γκρίνια όλη μέρα. Το καρότσι το δέχεται να βγαίνεται καμμία βόλτα και να περπατάτε? Να πηγαίνεται όταν έχει καλές μέρες στο πάρκο όλο και κάποια μανούλα θα συναντάς και θα μιλάς και έτσι θα ξεφεύγεις. Θα μου πεις και τις δουλειές ποιος θα τις κάνει? έχεις δίκιο αλλά όπως μου είπε και μια γνωστή μου όταν έχεις παιδιά το σπίτι δεν είναι ποτέ τέλειο τα πάνω πάνω κοιτάμε και μετά προσπαθούμε να περάσουμε όλο και πιο πολύ ώρα με τα μικρά. Με την παιδίατρο το έχεις συζητήσει μήπως έχει τίποτα πονάκια εκτός από δοντάκια?ΥΠΟΜΟΝΗ είναι η μόνη λέξη που ακούγεται συνέχεια αλλά τι να κάνουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σασ μανεσ

σημερα πηγαμε στο γιατρο ολα καλα ημαστε 8800 κ 70π λιγο κοκκινο αυτακι κ λαιμό με φουσκαλιτσα περασαμε ιωσουλα (κόλλησε απο τον γιωργο)αλλα περασε κ δεν καταλαβαμε τπτ ευτυχωσ ηταν ελαφρια :cool:

mary μου σε καταλαβαινω κοριτσιμου γιατι κ εγω τα περασα αλλα με τον κατάλληλο γιατρο ολα μου περασαν αν κ δεν το κριβω οτι καμια φορα φοβάμαι μην ξανα 'κυλίσω':tongue::|οτι χρειαστείς εμεισ ημαστε εδω οσο μπορουμε θα βοηθαμε.

πάντως πιστεύω ότι για ότι είχα πάθει η αρχή του κακού ήταν η σχέση με τον άντρα μου όλα αρχίζουν από εκεί κ αυτό το λέω με 100% σιγουριά ,όλη την κούραση την ανεχόμαστε αλλά τους τσακωμούς κ την αχαριστια τουσ με τπτ:twisted:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τηενακι περαστικα σας...

Αννικο ειναι καλυτερα ο Νικος σου?

Κοριτσακια μεγαλωνει το μικρακι μου και δεν το πιστευω...

τον κοιταω και ακομα απορω...πως αυτο το πλασματακι ειναι το παιδακι μας!!! :P

Να ρωτησω κατι οσες ασχολειστε αποκλειστικα με τα μικρα σας ?

εχει αρχισει την τελευταια εβδομαδα και οταν τον παιρνει καποιος αλλος αγκαλια περα απο εμενα και τον πατερα του να δυσανασχεται και καποιες φορες να κλαιει...

ειναι δυνατον να ειναι αγχος αποχωρισμου απο τοσο νωρις ή αρχιζει να γινεται "μαμακιας" ?

εκτος απο την fairy που ο μικρος πηγαινει παιδικο και λογικα δεν εχει θεμα οι υπολοιπες αντιμετωπιζετε κατι αντιστοιχο???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εχει αρχισει την τελευταια εβδομαδα και οταν τον παιρνει καποιος αλλος αγκαλια περα απο εμενα και τον πατερα του να δυσανασχεται και καποιες φορες να κλαιει...

ειναι δυνατον να ειναι αγχος αποχωρισμου απο τοσο νωρις ή αρχιζει να γινεται "μαμακιας" ?

εκτος απο την fairy που ο μικρος πηγαινει παιδικο και λογικα δεν εχει θεμα οι υπολοιπες αντιμετωπιζετε κατι αντιστοιχο???

δεν θυμαμαι ποια βδομαδα αλματος ειναι η προσκολληση στη μαμα...ασχετα που ο δικος μου παει παιδικο...θα το παρουσιασει :D:D:D

Τηενακι περαστικα σας...

Αννικο ειναι καλυτερα ο Νικος σου?

Κοριτσακια μεγαλωνει το μικρακι μου και δεν το πιστευω...

τον κοιταω και ακομα απορω...πως αυτο το πλασματακι ειναι το παιδακι μας!!! :P

Goodafternoon!!!

νομιζω οτι σε αυτη την ηλικια δεν ειναι αγχος αποχωρισμου!αλλα αγχος με τους ξενους!!ακομα κ αυτους που γνωριζει!π.χ. παππουδες,γιαγιαδες!ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον,το αγχος αποχωρισμου ειναι αργοτερα αλλα δε θυμαμαι σε ποιο μηνα!

εμενα η δικια μου ειναιπολυ κοινωνικη να δω πως θα τη μαζευω!ηρθε μια κοπελα για το σπιτι σημερα που εβλεπε πρωτη φορα κ εκανε σαν παλαβη απ τη χαρα της!!χτυπιοτανε φωναζε κ γελαγε ολη την ωρα!!απ τη χαρα της παντα!!:confused::confused::confused:

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω εχω κοπελα κ μου κανει γενικη μια φορα την εβδομαδα κ εγω απλα συντηρω το σπιτι...

κ εγω μονη μου τελειως εδω...αλλα ειναι κ στον χαρακτηρα μου να μη θελω βοηθεια ειδικα απο μαμα κ πεθερα..

αυτο που εκανα απο την αρχη ηταν να ενταξω το μωρο στη καθημερινοτητα μου...μπανιο εγω? στο ριλαξ κ μαζι μου το μωρο...μαγειρεμα εγω? στο ριλαξ κ στη κουζινα μαζι μου το μωρο...κ πλεον τα κανουμε ολα μαζι

ακομα δεν εχω νιωσει να φρικαρω λογω μωρου...οκ εχω τις ασχημες στιγμες με τον αντρα μου...αλλα αυτα ηταν κ πριν το παιδι για αλλους λογους...πιστευω πως απο τα παιδια μας πρεπει να αντλουμε δυναμη...να εχουμε ονειρα...

fairy μου κ γω το κανω αυτο απ την αρχη!αλλα αμα τη πιασει η στριμαρα της δε καθετε πουθενα!!ασε που τωρα τελευταια αν δε γινει το δικο της τσιριζει κ χτυπιεται να δω πως θα της το κοψω!για καφε ειχαμε παει κ επειδη δεν την αφηνα να πιασει τα ποτηρι απο το τραπεζι τσιριζεεε!!!

rXrPp3.png

Να ρωτήσω κάτι; Μήπως έχετε φρικάρει και με το θέμα πλύσιμο-σιδέρωμα; Εγώ είμαι στα πρόθυρα! Δεν προλαβαίνω να αλλάζω σεντόνια, πετσέτες, ρούχα και δικά του και δικά μας! Το μωρό έχει ακόμα πολλές αναγωγές και μας κάνει χάλια! Χθες άλλαξα σεντόνια και παπλωματοθήκες και δικά του και δικά μας και σήμερα τα ξανάλλαξα. Τα είχε κάνει όλα χάλια! Αυτά από μόνα τους είναι 2 πλυντήρια... 283 ευρώ το ρεύμα. 200+ το νερό. Όλη μέρα δουλεύει το πλυντήριο...

ναι ναι κ παλι ναι!!κ μεις δεν εχουμε αναγωγες μονο τωρα που ηταν αρρωστουλα εκανε εμετους κ αλλαζαμε 3 φορες τη μερα κ οι δυο!!αλλα εμενα κανει κ πολλα κακα κ βγαινουν απεξω!στα δικα μας το εκοψα το σιδερωμα οταν ειναι να φορεσουμε κατι το σιδερωνουμε!!δεν ειμαι fan καθολου του σιδερωματος!

rXrPp3.png

fairy μου κ γω το κανω αυτο απ την αρχη!αλλα αμα τη πιασει η στριμαρα της δε καθετε πουθενα!!ασε που τωρα τελευταια αν δε γινει το δικο της τσιριζει κ χτυπιεται να δω πως θα της το κοψω!για καφε ειχαμε παει κ επειδη δεν την αφηνα να πιασει τα ποτηρι απο το τραπεζι τσιριζεεε!!!

εγω εφτιαξα μπισκοτακια οδοντοφυιας κ του δινω κ απασχολειται..οκ γινεται χαλια...αλλα περναει την ωρα του...στο καροτσι τον αφηνω

γεια σας κοριτσουδια μου , πολλα διαβασα αλλα δεν θα σχολιασω τωρα. θα ειμαι εδω τριγυρω παντως για παρεουλα

μονο να πω πως η παιδιατρος επειδη την ρωτησα , μου ειπε οτι το ανχος αποχωρισμου ειναι 9 μηνων περιπου ....... :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

τι κανεται κοπελιες????ηρθε ο αδερφος μου απο Κυπρο που δεν ειχε δει καθολου τη μπεμπα κ του κανε κατι χαρες!!ολο γελαγε!!

να ρωτησω οσες εχεται χαλια τα σκουπιζεται καθε μερα πανω κατω?(δηλ τα σηκωνετε κ σκουπιζετε απο κατω?

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

τι κανεται κοπελιες????ηρθε ο αδερφος μου απο Κυπρο που δεν ειχε δει καθολου τη μπεμπα κ του κανε κατι χαρες!!ολο γελαγε!!

να ρωτησω οσες εχεται χαλια τα σκουπιζεται καθε μερα πανω κατω?(δηλ τα σηκωνετε κ σκουπιζετε απο κατω?

μονο στο δωαμτιο του μικρου εχω χαλι μεχρι στιγμης το οποιο ΟΧΙ δεν το σκουπιζω πανω κατω καθε μερα . ηλεκτρικη βαζω καθε μερα κανω ολο το σπιτικ την μοκετα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...