Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ πασχαλίτσα! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σου εύχομαι.

Κορίτσια, πιστεύω ότι μου την βάρεσε και η πολλή κλεισούρα. Τους τελευταίους 27 μήνες, πέρασα 13 στο κρεβάτι-καναπέ, 6 με το μωρό και στο ενδιάμεσο διάστημα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα ηθελα να σου πω κατι χωρις να παρεξηγηθεις,για μενα το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω βρει χρονο ακομα,αλλα πιστευω οτι το χρειαζομαι,εχεις ζητησει καθολου ψυχολογικη βοηθεια απο καπου?δεν το γνωριζω για αυτο στο λεω γιατι καποιες φορες οταν μας πεφτουν πολλα μαζι κ βαρια το χρειζομαστε πιστευω

Εννοείται! Μόνη μου δεν θα τα είχα βγάλει πέρα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαβάζω κάθε βράδυ τα νέα σας, αλλά τις περισσότερες φορές είναι τόσο αργά που δεν μπορώ να σας γράψω.

Χθες κοιμήθηκα 3 ώρες το πολύ... Στο μεταξύ την Κυριακή κοιμήθηκα άλλες 3,5... Ευτυχώς το μεσημέρι μου έκανε τη χάρη να κοιμηθεί και ξεκουράστηκα κι εγώ για κανά 2ωρο...

Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Είναι πολύ ανήσυχος. Δεν μπορούμε να κουνηθούμε στο σπίτι. Με το παραμικρό ξυπνάει και κάνει τα χαζά του...

Θέλω να βγω μια βόλτα μόνη μου. Το καλύτερό μου είναι να απλώνω τα ρούχα στο μπαλκόνι όπου είμαι μόνη και με φυσάει ο αέρας. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι αν δεν είμαι καλά και μόνη μου, το παιδί θα ζημειώνεται.

Αχ πότε θα έρθει η 1/6; Ποτέ μου δεν φαντάστηκα ότι θα μου λείψει η δουλειά...

Επίσης, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα... Νομίζω ότι κάτι με τριγυρίζει εκτός από τις κακές αναμνήσεις...

Σας καταμαύρισα, το ξέρω. Να γιατί μπαίνω πλέον πολύ λίγο. :(

θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Νατάσσα. Για αυτό είμαστε εδώ όπως ήσουν ή θα είσαι κι εσύ εδώ όταν θα σε χρειαστούμε εμείς...

Και ως παλιά καραβάνα (σαν μαμά εννοώ -εσείς αμέσως να με πείτε γριά..) θα πω σε όλες (για να το ξανακούσω κι εγώ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ - χρόνο για να κάνουμε κάτι που μας αρέσει εμάς ακόμα και να καθόμαστε να κοιτάμε το ταβάνι , γιατί αν εμείς δεν έχουμε αποθέματα πως θα προσφέρουμε στους άλλους??? Το μωράκι σου σε χρειάζεται.Σε χρειάζεται όμως γερή και χαρούμενη! Για αυτό λοιπόν ΠΡΕΠΕΙ να διεκδικήσεις λίγο χρόνο ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! Να ξεφύγεις λίγο, να αλλάξεις παραστάσεις , να νιώσεις άνθρωπος όπως μόνο εσύ ξέρεις! Κι επειδή τα παιδιά είναι σαν τα σφουγγάρια - θα με θυμηθείτε αργότερα- πρέπει να τους δείξουμε ότι πρώτα απ΄όλα πρέπει να μάθουν να αγαπάνε τον εαυτό τους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να αγαπήσουν αλλά και να αγαπηθούν... να τα βρουνε με τον εαυτό τους και να τον αποδεχτούν όπως ακριβώς είναι για να μπορέσουν να το κάνουν κι άλλοι...

ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και εκτίμησε όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και έτσι θα προσφέρεις και στους γύρω σου πολλά περισσότερα...

Με αφορμή το μήνυμα σου θα πω κι ένα μεγάάάάλο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

σε όλα τα κορίτσια από το καφέ μας (αλλά και στους "ιδρυτές" του parentscafe.gr )γιατί νομίζω ότι πολλές φορές κι εγώ δεν θα άντεχα χωρίς αυτή την "τρελοπαρέα"- με την καλή έννοια τρελοπαρέα..-

:tongue:

3xmama gια αυτό κι εγώ θυμώνω με τον εαυτό μου. Πίστευω ότι το καλύτερο μάθημα που μπορώ να δώσω στο παιδί μου είναι να φροντίζει τον εαυτό του. Και τώρα τι κάνω...

2522daf9de.png

swGop2.png

ενα σου λεω....μαυρες μερες υπαρχουν και θα υπαρχουν για ολη την υπολοιπη ζωη μας...(αν με καταλαβαινεις :cool:)

βρες κατι για να τους προσθεσεις μια ασπρη κουκιδιτσα...

καθε φορα κι απο μια...

ε,εκει προς το "τελος" ισως καταφερουμε να μεινει τελικα 1 μαυρη κουκιδα....

αυτη σιγουρα δεν φευγει...

θα ειναι εκει να μας θυμιζει οτι καποτε υπηρχε μαυρο εκει...

και πως εμεις καταφεραμε να το μετατρεψουμε σε κατι καλο!

ειναι και αργα και ισως να γραφω ακαταλλαβιστικα.............

pasxalitsa μου πάρα πολύ όμορφη "εικόνα", μου άρεσε πάρα πολύ η σκέψη σου ! Μπράβο ! Θα σε πείραζε να την "υιοθετήσω " κι εγώ?

Διαφημίσεις

3xmama gια αυτό κι εγώ θυμώνω με τον εαυτό μου. Πίστευω ότι το καλύτερο μάθημα που μπορώ να δώσω στο παιδί μου είναι να φροντίζει τον εαυτό του. Και τώρα τι κάνω...

Περνάς μια δύσκολη φάση, όπως όλοι μας όπως κι αυτό (το μωράκι σου εννοώ)αργότερα και το παλεύεις. Τι καλύτερο μάθημα θα μπορούσες να του δώσεις? :tongue:

3xmama συμφωνω αλλα καποιες φορες ειναι δυσκολο!!γι αυτο κ γω θα φυγω για ενα μηνα να παω στους δικους μου μπας κ ξεκουραστω λιγακι!!βεβαια ο αντρας μου εχει φρικαρει!αλλα δε γινεται αλλο!θα το βλεπει το μωρο απο το skype γιατι Χριστουγεννα κ Πρωτοχρονια θα δουλευει δεν υπαρχει νοημα να κατσω μονη μου εδω με το μωρο,εστω κ αν θελω τις πρωτες γιορτες με το μωρο να ειμασταν μαζι δε γινεται!ευτυχως ειναι πολυ μικρουλα κ δε θα το θυμαται!!

mary!!κρατα γερα!!!ολα θα φτιαξουν!ο χρονος που περναει θα τα γιατρεψει ολα σιγα σιγα!κ το μπουμπουκακι σου φυσικα!!

rXrPp3.png

mary!!κρατα γερα!!!ολα θα φτιαξουν!ο χρονος που περναει θα τα γιατρεψει ολα σιγα σιγα!κ το μπουμπουκακι σου φυσικα!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Κι εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου. Πάντως μπράβο σου που τα καταφέρνεις μόνη σου με τη μπεμπούλα τόσες ώρες την ημέρα.

2522daf9de.png

swGop2.png

3xmama συμφωνω αλλα καποιες φορες ειναι δυσκολο!!

Το ξέρω andith μου γαι αυτό και το έγραψα " το λέω σε όλες για να το ξανακούσω κι εγώ".. γιατί όπως λέει κι η παροιμία τα λέω στη νύφη να τ' ακούσει η πεθερά!:tongue:

κοριτσια συγνωμη ειχα παει να πιω γαλα με χεμο...δεν γινοτανε ειχα ψωμολυσσαξει χαχαχα

σας καληνυχτω ομως τωρα κ αυριο θα επανελθω με πολυ ωραιες θεωριες κ φιλοσοφιες χιχιχιχ

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Κι εσύ να προσέχεις τον εαυτό σου. Πάντως μπράβο σου που τα καταφέρνεις μόνη σου με τη μπεμπούλα τόσες ώρες την ημέρα.

τωρα συνηθησα στην αρχη ηταν πολυ δυσκολο!εφτασα σε σημειο να φωναζω στο μωρο!:-(:sad::-(:sad:κ μετα να ζηταω σαν τρελη συγνωμη!αλλα το σκεφτηκα καλυτερα κ αποφασισα οτι δεν θα αγχωνομαι πλεον για το πως ειναι το σπιτι κλπ(δεν ειμαι κ πολυ της νοικοκυροσυνης κ μου ειχε πεσει κ αυτο βαρυ)κ χαλαρωσα!αυριο θα ερθει κ μια κοπελα για καθαριοτητα κ θα το καθιερωσουμε για μια φορα την εβδομαδα κ ηρεμησα τελειως!

rXrPp3.png

κ εγω εχω κοπελα κ μου κανει γενικη μια φορα την εβδομαδα κ εγω απλα συντηρω το σπιτι...

κ εγω μονη μου τελειως εδω...αλλα ειναι κ στον χαρακτηρα μου να μη θελω βοηθεια ειδικα απο μαμα κ πεθερα..

αυτο που εκανα απο την αρχη ηταν να ενταξω το μωρο στη καθημερινοτητα μου...μπανιο εγω? στο ριλαξ κ μαζι μου το μωρο...μαγειρεμα εγω? στο ριλαξ κ στη κουζινα μαζι μου το μωρο...κ πλεον τα κανουμε ολα μαζι

ακομα δεν εχω νιωσει να φρικαρω λογω μωρου...οκ εχω τις ασχημες στιγμες με τον αντρα μου...αλλα αυτα ηταν κ πριν το παιδι για αλλους λογους...πιστευω πως απο τα παιδια μας πρεπει να αντλουμε δυναμη...να εχουμε ονειρα...

Να ρωτήσω κάτι; Μήπως έχετε φρικάρει και με το θέμα πλύσιμο-σιδέρωμα; Εγώ είμαι στα πρόθυρα! Δεν προλαβαίνω να αλλάζω σεντόνια, πετσέτες, ρούχα και δικά του και δικά μας! Το μωρό έχει ακόμα πολλές αναγωγές και μας κάνει χάλια! Χθες άλλαξα σεντόνια και παπλωματοθήκες και δικά του και δικά μας και σήμερα τα ξανάλλαξα. Τα είχε κάνει όλα χάλια! Αυτά από μόνα τους είναι 2 πλυντήρια... 283 ευρώ το ρεύμα. 200+ το νερό. Όλη μέρα δουλεύει το πλυντήριο...

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια (μάλλον παίδαροι και κοπελάρες πρέπει να λέμε πλέον ;))

Mairy μου προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρεις λίγο χρόνο για σένα, έστω και αν δεν είναι στην ουσία για σένα. Ακόμα και αν σου φαίνεται ότι θυσιάζεις λίγο από τη σχέση σου με το παιδί.

Κι εγώ θα μπορούσα (και μάλλον θα έπρεπε) να είμαι όλη μέρα σπίτι με τη μικρή αλλά επέλεξα να κατεβαίνω ένα τετράωρο στη δουλειά ακόμα και αν τελικά την αφήνω με άνθρωπο που δεν εμπιστεύομαι απόλυτα και δε νιώθω άνετα. Ότι έχω τύψεις για αυτό έχω αλλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα και για τους τρεις μας.

Εσύ από ότι κατάλαβα δεν έχεις και πολλές επιλογές αλλά θέλω να σου πω να προσπαθήσεις να το κάνεις ακόμα και με "εκπτώσεις" σε καποια πράγματα....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...