Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:DΑΝΟΙΞΕ την πορτα βρε!!! :P:D

πετα τα απο το παραθυρακι...εχει κρυο δεν ανοιγω :D:D:D

Γεια σας κούκλες!

Πώς είστε;

Εγώ θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο σαν το Λεβέντη!

Δεν αντέχω άλλο!

τι εγινε κουκλα?

Διαβάζω κάθε βράδυ τα νέα σας, αλλά τις περισσότερες φορές είναι τόσο αργά που δεν μπορώ να σας γράψω.

Χθες κοιμήθηκα 3 ώρες το πολύ... Στο μεταξύ την Κυριακή κοιμήθηκα άλλες 3,5... Ευτυχώς το μεσημέρι μου έκανε τη χάρη να κοιμηθεί και ξεκουράστηκα κι εγώ για κανά 2ωρο...

Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Είναι πολύ ανήσυχος. Δεν μπορούμε να κουνηθούμε στο σπίτι. Με το παραμικρό ξυπνάει και κάνει τα χαζά του...

Θέλω να βγω μια βόλτα μόνη μου. Το καλύτερό μου είναι να απλώνω τα ρούχα στο μπαλκόνι όπου είμαι μόνη και με φυσάει ο αέρας. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι αν δεν είμαι καλά και μόνη μου, το παιδί θα ζημειώνεται.

Αχ πότε θα έρθει η 1/6; Ποτέ μου δεν φαντάστηκα ότι θα μου λείψει η δουλειά...

Επίσης, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα... Νομίζω ότι κάτι με τριγυρίζει εκτός από τις κακές αναμνήσεις...

Σας καταμαύρισα, το ξέρω. Να γιατί μπαίνω πλέον πολύ λίγο. :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

ego efaga foundoukia me mpiritsa xoris alkool!

:D:D:Dκ φουσκωσε το φουντουκι στο στομαχι ε..καλο!!! εγω το κανω με μπαρες δημητριακων κ νερο οταν διδασκω ολη τη μερα...φουσκωνει το σιταρι στο στομαχι κ δε πειναω :D:D:D

Για άλλη μια φορά αργά... Τι να κάνω πρέπει να τα βάλω όλα στη σειρά και μετά αν έχω ακόμα κουράγιο ...

Σήμερα η μπεμπούλα μας πολύύύύ συνάχι, κόκκινα ματάκια και ελαφρύ βηχάκι...:-(

Επίσης από την προηγούμενη βδομάδα (που λείπαμε-ευτυχώς)ο γείτονας μας ξεκίνησε ανακαίνιση στο σπίτι του και υποτίθεται θα τελείωνε πριν γυρίσουμε. Υποτίθεται... Όταν αρχίζει εκείνο το τρυπάνι ... το μωρό πετάγεται και ο εγκέφαλος μου παθαίνει 3 επανωτά εγκεφαλικά! Το καημενούλι μου δυο μέρες τώρα δεν μπορεί να κοιμηθεί ήρεμα γιατί οι Γερμανοί έχουν και ανάποδες ώρες κοινής ησυχίας (1-3) ενώ αυτή κοιμάται και νωρίτερα για λίγο αλλά και το μεσημέρι συνήθως κοιμόταν κατά τις 2-4...

Νατάσσα μου ούτε κι εμείς έχουμε στανταρ πρόγραμμα. Πολλές φορές σταθεροποιείται και αποκτάει κάποιες "συνήθειες"

πχ ξυπνάει στις 5 το πρωί και τρώει σαν τρελλή 5' και κοιμάται και μετά ξυπνάει κοντά στις 8.30 -9.00 και παίζει και παίζει χωρίς να διαμαρτύρεται για να φάει μέχρι τις 10-10.30 κτλ

και άλλες φορές ξυπνάει και τρώει όποτε να 'ναι

πχ.και στις 2.00 τα ξημερώματα και μετά στις 6.00-6.30 και αλλάζει γενικώς όλο το ημερήσιο πρόγραμμα...:rolleyes:

Θηλασμός και αυστηρά ωράρια είναι ασυμβίβαστα...;)

Άσε τώρα που νομίζω ότι είμαστε κι εμείς σε άλμα και έχουμε τρελλαθεί στο φαί (εκεί που τρώγαμε 5' φτάσαμε χαλαρά τα 9' και δεν αντέχουμε πάντα να περιμένουμε να περάσει 3ωρο...) .Βέβαια σήμερα δεν έφαγε τόόσο πολύ λόγω της μυξούλας και της γενικότερης αδιαθεσίας φαντάζομαι! Θα δούμε την Πέμπτη που θα πάμε τελικά στο γιατρό.Ήταν να κάνουμε κι εμβόλιο αλλά αν και αύριο είναι έτσι δεν θα το κάνουμε.

Α!!!! Σήμερα φάγαμε και 1-2 κουταλάκια τριμμένο αχλαδάκι και μας άρεσε πολύ!!!:tongue::tongue::tongue:

Σας καληνυχτώ και εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη !

καταρχας δεν μας μαυριζεις...κ να μπαινεις για να ξεχνιεσαι

ξερεις τι θα ηθελα να σου πω...εαν το περιβαλλον του μωρου εχει ενταση αυτο περναει κ στο μωρο κ ισως γι αυτο να κανει ετσι...απο την αλλη μπορει να ειναι παροδικο, δοντια η αλμα

Διαβάζω κάθε βράδυ τα νέα σας, αλλά τις περισσότερες φορές είναι τόσο αργά που δεν μπορώ να σας γράψω.

Χθες κοιμήθηκα 3 ώρες το πολύ... Στο μεταξύ την Κυριακή κοιμήθηκα άλλες 3,5... Ευτυχώς το μεσημέρι μου έκανε τη χάρη να κοιμηθεί και ξεκουράστηκα κι εγώ για κανά 2ωρο...

Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Είναι πολύ ανήσυχος. Δεν μπορούμε να κουνηθούμε στο σπίτι. Με το παραμικρό ξυπνάει και κάνει τα χαζά του...

Θέλω να βγω μια βόλτα μόνη μου. Το καλύτερό μου είναι να απλώνω τα ρούχα στο μπαλκόνι όπου είμαι μόνη και με φυσάει ο αέρας. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι αν δεν είμαι καλά και μόνη μου, το παιδί θα ζημειώνεται.

Αχ πότε θα έρθει η 1/6; Ποτέ μου δεν φαντάστηκα ότι θα μου λείψει η δουλειά...

Επίσης, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα... Νομίζω ότι κάτι με τριγυρίζει εκτός από τις κακές αναμνήσεις...

mi les vlakeies gi auto eimaste edo.

ego simera noiotho polu kalitera exaitias tis stirixis pou eixa apo ta koritsia tou forum!

ap'oso exo katalavei ola ligo polu pali ta idia pernane!

xupnise tha prospathiso na mpo meta

uDLqp1.png

πειναω

εγω εφαγα πριν κανενα μισαωρο μακαρονια με σαλτσα!γιατι με τα καμωματα της κορης μου μαγειρεψα 10:30 που κοιμηθηκε!!!αφου ειχαμε κανει μπανιο 8:30 κ μαμ στις 9 δε κοιμοταν με τιποτα κ τελικα 10:15 εχεθε!:twisted::twisted::twisted: την αλλαξα κ κοιμηθηκε!!!ουφ!!κ ολη μερα ολο κατι χαζα εφαγα παξιμαδια κ χαομαρες να δω πως θ αδυνατισω!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

ti sumvainei Mairoula?

apo to proigoumeno post den eisoun sta kalutera sou!

o monos tropos gia na se voithisoume einai na sou stathoume!

eimaste loipon edo k akoume...an theleis fusika na miliseis!

Κακές αναμνήσεις, έντονη φόρτιση λόγω των ημερών.

Πέρσυ επειδή ήμουν έγκυος είχα μόνο μια έγνοια : να μείνει όσο περισσότερο γινόταν στην κοιλιά μου ώστε να είναι βιώσιμο κι αυτό απαιτούσε ηρεμία και ξεκούραση. Μόνο μια σκέψη είχα : να μην σκέφτομαι τα παλιά. Φέτος, όμως, αν και έχω το μικρούλη μου, πήρα την κάτω βόλτα. Έχω επηρεαστεί πάρα πολύ και μάλλον το ίδιο συμβαίνει και στον άντρα μου. Μεταξύ μας υπάρχει ένταση - έγινε και ένα σκηνικό - και νιώθω πολύ χάλια. Από την άλλη, όλο και περισσότερο σκέφτομαι ότι για την ανησυχία του παιδιού ευθυνόμαστε εμείς. Πρέπει πάσει θυσία να συνέλθω.

Νατάσα, επειδή διάβασα κάπου ότι το παιδάκι έχει μια δυσκολία με το κουταλάκι, μήπως να δοκίμαζες ένα κουταλάκι της mothercare για το πρώτο στάδιο διατροφής με στερεές; Είναι πολύ μικρό, πολύ μαλακό, σε συσκευασία των δύο και τον δικό μου τον βόλεψε μια χαρά.

2522daf9de.png

swGop2.png

mary για ολα ειμαστε εδω οχι μονο για τα χαρουμενα!!κ γω ειμαι πολυ πιεσμενη κ η μπεμπα ανησυχη κ ο αντρας μου δουλευει ολη μερα!!ακομα δεν εχει γυρισει κ εχω φρικαρει γιατι στην ουσια ειμαι 24 ωρες με το μωρο! δεν υπαρχει καποιος να τον κρατησει εστω κ ενα 2ωρο να πας μια βολτα?

rXrPp3.png

επειδη παω για υπνο...

εν ταχυ...Μαιρουλα...

να λες οτι νιωθεις και να μην νιωθεις οτι μας μαυριζεις....

ενα σου λεω....μαυρες μερες υπαρχουν και θα υπαρχουν για ολη την υπολοιπη ζωη μας...(αν με καταλαβαινεις :cool:)

βρες κατι για να τους προσθεσεις μια ασπρη κουκιδιτσα...

καθε φορα κι απο μια...

ε,εκει προς το "τελος" ισως καταφερουμε να μεινει τελικα 1 μαυρη κουκιδα....

αυτη σιγουρα δεν φευγει...

θα ειναι εκει να μας θυμιζει οτι καποτε υπηρχε μαυρο εκει...

και πως εμεις καταφεραμε να το μετατρεψουμε σε κατι καλο!

ειναι και αργα και ισως να γραφω ακαταλλαβιστικα.............

παω για υπνο

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

mary για ολα ειμαστε εδω οχι μονο για τα χαρουμενα!!κ γω ειμαι πολυ πιεσμενη κ η μπεμπα ανησυχη κ ο αντρας μου δουλευει ολη μερα!!ακομα δεν εχει γυρισει κ εχω φρικαρει γιατι στην ουσια ειμαι 24 ωρες με το μωρο! δεν υπαρχει καποιος να τον κρατησει εστω κ ενα 2ωρο να πας μια βολτα?

Κανείς!

Η κοπέλα που βοηθάει στην καθαριότητα είναι πολύ γλυκιά και τις κάνει χαρούλες. Θα έρθει κάποια στιγμή να τον κρατήσει δοκιμαστικά. Αν μένει μαζί της έστω ένα δίωρο τη βδομάδα, θα είναι πολύ καλά.

2522daf9de.png

swGop2.png

Κακές αναμνήσεις, έντονη φόρτιση λόγω των ημερών.

Πέρσυ επειδή ήμουν έγκυος είχα μόνο μια έγνοια : να μείνει όσο περισσότερο γινόταν στην κοιλιά μου ώστε να είναι βιώσιμο κι αυτό απαιτούσε ηρεμία και ξεκούραση. Μόνο μια σκέψη είχα : να μην σκέφτομαι τα παλιά. Φέτος, όμως, αν και έχω το μικρούλη μου, πήρα την κάτω βόλτα. Έχω επηρεαστεί πάρα πολύ και μάλλον το ίδιο συμβαίνει και στον άντρα μου. Μεταξύ μας υπάρχει ένταση - έγινε και ένα σκηνικό - και νιώθω πολύ χάλια. Από την άλλη, όλο και περισσότερο σκέφτομαι ότι για την ανησυχία του παιδιού ευθυνόμαστε εμείς. Πρέπει πάσει θυσία να συνέλθω.

Νατάσα, επειδή διάβασα κάπου ότι το παιδάκι έχει μια δυσκολία με το κουταλάκι, μήπως να δοκίμαζες ένα κουταλάκι της mothercare για το πρώτο στάδιο διατροφής με στερεές; Είναι πολύ μικρό, πολύ μαλακό, σε συσκευασία των δύο και τον δικό μου τον βόλεψε μια χαρά.

θα ηθελα να σου πω κατι χωρις να παρεξηγηθεις,για μενα το εχω σκεφτει αλλα δεν εχω βρει χρονο ακομα,αλλα πιστευω οτι το χρειαζομαι,εχεις ζητησει καθολου ψυχολογικη βοηθεια απο καπου?δεν το γνωριζω για αυτο στο λεω γιατι καποιες φορες οταν μας πεφτουν πολλα μαζι κ βαρια το χρειζομαστε πιστευω

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...