Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασσακι οντως εισαι πολυ αγχωμενη και ειναι λογικο...

οπως λεει και η fairy εχεις ανοιχτα πολλα μετωπα...

ακριβως συμβουλη δεν μπορω να σου δωσω και ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα στην θεση σου...

κανε αυτο που νιωθεις καλυτερο για σενα και το παιδι σου...

κι εμενα που θηλαζω ακομα (και δεν εχουμε ξεκινησει κρεμες) δεν εχει προγραμμα ο μικρος και δεν πιστευω πως θα στρωσει συντομα...

νομιζω το προγραμμα ειναι θεμα παιδιου...

εμενα καποιες φορες ζηταει φαι μετα απο 1μιση ωρα....:rolleyes:

σε 10 μερες ξεκιναμε και ελπιζω να παει καλα...

ισως θα επρεπε να επιμεινεις λιγο περισσοτερο με τις κρεμες..

θηλαστρο χρησιμοποιεις? (δεν θυμαμαι...)

γιατι δεν δοκιμαζεις να ανακατευεις την κρεμα με το δικο σου γαλα μηπως την τρωει με μεγαλυτερη ορεξη?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγαμε παιδιατρο, πηρε 1200γρ και 4 ποντους αυτο το μηνα................:rolleyes:

Οσο σιγα-σιγα πηγαινε μεχρι τωρα.....Ειμαστε 7500 και 69

Κλαψαμε λιγο στο εμβολιο αλλα οχι πολυ γιατι ειμαστε και αντρες!!!!!!:lol:χαχαα

Ασχετο εγω γενικα μπορω Κυριακη, αντε να κανονισουμε πριν πιασουν τα πολλα κρυα βρε κοριτσια!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλα με το αχλαδι τρελα σταματαγα να τη σκουπισω λιγο κ εκλαιγε!εφαγε 2 αχλαδια μικρα κ 110μλ γαλα καλα δεν ειναι??

Πολυ καλα μου φαινεται, εμενα μου ειπε η φρουτοκρεμα να ειναι 200 μλ το πολυ για να ειναι πληρες γευμα, τα 2 αχλαδια σιγουρα θα ηταν 100 αρα μια χαρουλα:D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

koritsia sas euxaristo POLU gia to kouragio kai ti stirixi!

i alitheia einai pos eimai arketa piesmeni k agxomeni afou prospatho na eimai oso to dunaton kaliteri mama konta sto mikraki mou, xoris na tou steriso tpt kai apo tin alli exo tin kariera mou. afiste pou o andras mou einai akoma ousiastika anergos. mallon prepei na epimino me tis sterees perissotero.

otan leipo koimatai ligo duskola afou piei arketo gala kai klapsei. kapoies fores teleutaia afou eide mk apoeide pos vuzi den uparxei evale to daxtulo tou.

genika eimai arketa piesmeni omos tha prospathiso na suneltho

oso gia tin Kuriaki ego leo na to kanonisoume sxetika noris na exei akoma ilio kai na pioume kanena ipethrio kafe.

peite meros kai ora.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσόπουλα τι κάνετε? Χρόνια πολλά ritaki να χαίρεσαι τον άγγελο σου και ελπίζω να περάσατε καλά που μαζεύτηκε κόσμος και ξεφύγατε λίγο. Νεκταρία χρόνια πολλά ότι επιθυμείς να σε χαίρονται και εύχομαι να τα περάσατε καλά με την μπουμπούκα σου φέτος.

natasa καταλαβαίνω είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά μην αγχώνεσαι είσαι αξιέπαινη που συνεχίζεις ακόμα ΜΠΡΑΒΟ σου εγώ δεν θα μπορούσα και δουλειά και θηλασμό μαζί. Θα σε συμβούλευα να επιμείνεις με το φαγάκι έτσι ώστε να μειώσεις το γαλατάκι για λίγο.Θα δεις θα θηλάζεις μόνο το βράδυ και το πρωί γιατί από εδώ και πέρα θα αρχίσει να μπαίνει και το φαγητό εκτός από την φρουτόκρεμα και το ρυζάλευρο. έχεις ήδη θηλάσει 6 μήνες μην σταματάς ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Πάντως και εμένα που δεν θηλάζω δεν έχει πρόγραμμα μπορεί να πιει γάλα και κάθε 1 ώρα.Το κάθε παιδί είναι μοναδικό εκεί που λες ότι έχει κάποιο πρόγραμμα και λες όλα καλά ξαφνικά σου τα ανατρέπει όλα.

Η μικρή μου ξυπνάει κάθε βράδυ σχεδόν και τρώει τι να κάνω φαντάσου πίνει και ξένο γάλα.

Εμείς γενικά είμαστε οικογενειακώς χάλια εγώ με ίωση που έχει να με πιάσει έτσι 3 χρόνια ο μικρός με ωτίτιδα και έχει βγάλει και σπυράκια στις παλάμες και στις πατούσες και δεν μπορεί να καταλάβει η παιδίατρος τι έχει και τι τον πείραξε. Η μικρή ακόμα δεν έχει κολλήσει αλλά σιγά μην γλυτώσει και ο αντρούλης μου βέβαια με βήχα. Την Κυριακή αν είμαι καλά θα έρθουμε και εμείς γιατί θέλω να σας γνωρίσω αλλά θέλω να είμαι εντελώς καλά μην κολλήσω και κανένα μωράκι κρίμα είναι.

γεια σας κορίτσια!

ευχαριστώ πολύ πασχαλίτσα :D

naya ποσα γευματα κανει ομως?εμενα που τρωει 250-280 κανει 4 οποτε ειναι ναρμαλ τοσο πρεπει να τρωει συνολο την ημερα!!το συνολο του 24ωρου εχει σημασια

εμας κάνει συνήθως 5 γεύματα αλλά 150ml το πολύ. σήμερα δε είμαστε για κλάματα, από τις 12 το πρωί έχει να φάει κανονικά....

νατάσα θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες. και στο θαυμασμό και στη στήριξη και στο ότι δεν παίζει πρόγραμμα σε αυτή την ηλικία.

πήγαμε λοιπόν και γιατρό ειμαστε 6700 (αλλά ξεχάσαμε να μετρήσουμε ύψος :(:o) και θα ξεκινήσουμε και φρουτάκια. για ρυζάλευρο δε μας είπε να βάλουμε καθόλου παρά μόνο σε περιπτώσεις που δεν μπορούμε να δώσουμε φρούτο, π.χ. εκτός σπιτιού και τέτοια.

xainti περαστικά σας! αντε καντε ενα κουράγιο όλοι μαζί κι εσύ περισσότερο από όλους!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

pasxalitsa τελειο!!!!θα το δανειστω για το fb!!!

εννοειται κοριτσακι...

πειναω

εχω σουβλακι και γλυκο...:D να στειλω???:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...