Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερααααα!!

θενα ναι λοιμωδη μονοπυρινωση ειναι τα γραψαμε ετσι για συντομια!αλλα ηΑννικο το εγραφε κανονικα!!που ειναι το μυαλο σου??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μακια!!!

ριτα που εισαι???τοσο καλα περασες χτες να υποθεσω??/

ΔΕΝ ΤΟ ΙΔΑ:oops:

μου εβγαλε την πιστη πρωι πρωι:confused:ειπα κ εγω συκωθηκαμε με κεφι κ μετα πλανταξε στο κλαμα τον ματιαξα :-(τελικα κοιμηθικε πριν απο λιγο ειπα να του δοδω ντεπον αλλα με προλαβε .κατι τον πονουσε δεν μου το κανει συχνα αυτο αυριο θα τον παω στη γιατρο αφου κλεινουμε κ το εξαμηνο

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

naya ποσα γευματα κανει ομως?εμενα που τρωει 250-280 κανει 4 οποτε ειναι ναρμαλ τοσο πρεπει να τρωει συνολο την ημερα!!το συνολο του 24ωρου εχει σημασια

εμενα τρωει 5 αλλα 210 γαλα

αρχιζει πρωι:γαλα-φρουτο

μεσημερι γαλα αλλα θα του αρχισω φαι

απογευμα ριζαλεβρο

βραδυ γαλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα φιλες μου

ειχα κοσμο εχτες μωρε γιαυτο χαθηκα. τωρα εχω μαζεψει λιγο γιατι γινοταν χαμος.ευχριστω οοοοοοοοοοοοοοοολες για τις ευχες σας :P:p:p:p:p

νεκταρια μου χρονια πολλα καθε ευτυχια κ υγεια υγεια υγεια:tongue::tongue::tongue::tongue:

αννικο μας, περαστικα στον αντρουλη σου .....λιγο υπομονη κ κουραγιο απο σενα :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Vre anniko, 3xmama, nektaria (A! kai xronia polla) k oses alles thilazete gia peite k eseis pos ta morakia sas den exoun programma sto fai giati aftes tha me trelanoun.

kai me ton upno ti ginete? thelo enimerosi apo oses thilazoun k akoma pio polu apo tin empeiria thilasmou se megalitera paidakia. mpainoun pote se programma (upnou k fagitou) i oxi ?

emeis kopsame k tin froutokrema apo exthes 2 meres tora exei faei elaxista.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες μου

ειχα κοσμο εχτες μωρε γιαυτο χαθηκα. τωρα εχω μαζεψει λιγο γιατι γινοταν χαμος.ευχριστω οοοοοοοοοοοοοοοολες για τις ευχες σας :P:p:p:p:p

νεκταρια μου χρονια πολλα καθε ευτυχια κ υγεια υγεια υγεια:tongue::tongue::tongue::tongue:

αννικο μας, περαστικα στον αντρουλη σου .....λιγο υπομονη κ κουραγιο απο σενα :rolleyes:

ego eimai gaidoura de sou euxithika exthes

NA ton xaairesai k simera! na eiste panta kala k agapimenoi.

uDLqp1.png

κουκλιτσα μου κ γω που δεν θηλαζω δεν μπορω να πω οτι εχει προγραμμα ο μικρος . το μονο στανταρ ειναι οτι κοιμαται για βραδυ περιπου 12.30 κ τρωει περιπου καθε 3 ωρες/3μιση ωρες απο 100 μεχρι 180 μλ γαλα αυτα. οποτε δεν το λες κ προγραμμμα . φρουτοκρεμα τρωει το απογευμα κ ρυζαλευρο δεν του αρεσει, αν κ εχτες του εβαλα μπισκοτο μεσα κ κατι τσιμπησε :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Vre anniko, 3xmama, nektaria (A! kai xronia polla) k oses alles thilazete gia peite k eseis pos ta morakia sas den exoun programma sto fai giati aftes tha me trelanoun.

kai me ton upno ti ginete? thelo enimerosi apo oses thilazoun k akoma pio polu apo tin empeiria thilasmou se megalitera paidakia. mpainoun pote se programma (upnou k fagitou) i oxi ?

emeis kopsame k tin froutokrema apo exthes 2 meres tora exei faei elaxista.

διακρινω λιγο αχγος?:rolleyes:

τα μωρα μας ειναι μικρα για να μπουνε σε προγραμμα..αυτος ειναι ο γενικος κανονας...εμεις ομως οι μαμαες κουραζομαστε κ προσπαθουμε να τα βαλουμε σε προγραμμα...ξερω απο φιλες οτι στις 40 μερες με αποκλειστικο θηλασμο μπηκαν τα μωρα σε προγραμμα...απο μονα τους...αλλα μωρα ειναι 1 χρονων κ ακομα δεν εχουν προγραμμα...

το ποσα γευματα κανει ενα μωρο τη μερα εξαρταται κ απο την αναπτυξη του κ τις αναγκες του/....της andith κανει 4 γευματα...εμενα με 4 γευματα θα ψωμολυσσαξει :D:D:D:D

εχθες βεβαια πηγαμε πολυ καλα....ξυπνησε στις 2.30 για φαι κ μετα τον ακουσα να παιζει στις 7.30 μονος του...

διακρινω λιγο αχγος?:rolleyes:

τα μωρα μας ειναι μικρα για να μπουνε σε προγραμμα..αυτος ειναι ο γενικος κανονας...εμεις ομως οι μαμαες κουραζομαστε κ προσπαθουμε να τα βαλουμε σε προγραμμα...ξερω απο φιλες οτι στις 40 μερες με αποκλειστικο θηλασμο μπηκαν τα μωρα σε προγραμμα...απο μονα τους...αλλα μωρα ειναι 1 χρονων κ ακομα δεν εχουν προγραμμα...

το ποσα γευματα κανει ενα μωρο τη μερα εξαρταται κ απο την αναπτυξη του κ τις αναγκες του/....της andith κανει 4 γευματα...εμενα με 4 γευματα θα ψωμολυσσαξει :D:D:D:D

εχθες βεβαια πηγαμε πολυ καλα....ξυπνησε στις 2.30 για φαι κ μετα τον ακουσα να παιζει στις 7.30 μονος του...

more stis 40 meres k o dikos mou eixe programma

meta ton 4o xalasae!

apla ap'oso diavasa sto parents mallon oso thilazoun den prokeite na mpoun se programma k thelo na to xero.

antimetopizo diafora psiloprovlimatakia me tin apodosi mou sti douleia k auto me agxothei kurios! k fovamai pos an den mpei se kapoio programma tha einai duskolo k na thilazei k na paei se paidiko stathmo!

an sunexisei k den troei ti tha kano! fovamai mipos ginei polu kolimenos me to stithos kai den mporei diaforetika. episeis logo douleias taxidevo arketa tio tha kanei to mikraki mou tote? ti tha troei k pos tha koimatai?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

A kati akoma sfiggontai gia na kanoun kaka esas?

sfuggetai arketa apo tote pou arxisame sterees. k na po oti efage k tipota. mipos einai duskilios?

εμενα ο ξανθομπαμπουρας σφιγγετ απο μωρακι ...... αλλ κανει κακακια 2 φορες την μερα . η γιατρος μου επε οτι το οτι σφιγγονται δεν σημαινει δυσκοιλιοτητα(δισκοιλιοτητα εχει ενα μωρο οταν κανει πανω απο 3 μερες να ενεργηθει κ εινσι πααααααρα πολυ σφιχτα, πριν τις στερεες τουλαχιστον αυτο μου ειχε πει)

88M1p3.pngycQap3.png

νατασα μου...θα ηθελα να ειμαι ειλικρινης κ να σου πω την αποψη μου

εχεις πολλα στο πιατο σου....ποσο να αντεξεις καρδια μου?εχεις θηλασει 6 μηνες αποκλειστικα που ειναι το πιο σημαντικο...εαν ξεκινησεις τροφες τωρα θα καταληξεις να θηλαζεις μονο πρωι κ βραδυ...αυτο δεν θα σε διευκολυνει στην δουλεια σου? τα μωρακια ειτε θηλαζουν ειτε οχι δυσκολο να μπουν σε προγραμμα..ειδες κ εμενα κ τη ριτα...μια τα δοντια..μια το αλμα...δεν γινεται.,....

εγω σου βρισκω 2 λυσεις...η μια ειναι η μεικτη διατροφη...με θηλασμο κ ξενο...η να επιμεινεις να φαει φαγακι ...εγω το δευτερο θα προτιμουσα...γιατι ειναι κ σε μια ηλικια που πλεον πρεπει να τρωει :)

A kati akoma sfiggontai gia na kanoun kaka esas?

sfuggetai arketa apo tote pou arxisame sterees. k na po oti efage k tipota. mipos einai duskilios?

με το που ξεκινανε οι τροφες αλλαζουν τα κακα κ μεχρι να συνηθισει το εντερακι θελει λιγο χρονο...δυσκοιλιος θα ηταν αν εκανε κακα σαν της κατσικας χεχε

Καλησπερα μανουλες και μπεμπακια!!

Διαβασα αποσπασματικα και δεν θυμαμαι πολλα.....

Ριτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, παντα γερος και ευτυχισμενος!!!!

Αννικο περαστικα σας.

Νεκταρια χιλιοχρονη να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!

Νατασσα προσπαθησε να μην αγχωνεσαι (αν και ειναι δυσκολο με την δουλεια), δεν νομιζω οτι μπαινουν σε προγραμμα τα μωρακια απο τωρα, εκει που λες τα καταφερα τσουπ μας το αλλαζουν.....Εγω ειμαι πιο χαλαρη γιατι δεν εργαζομαι ακομη και ειμαι συνεχεια "διαθεσιμη" θηλαζε καθε 2 ωρες το πολυ(8-9 φορες) και τωρα με τις στερεες 6-7 φορες. Καποιες φορες μονο για να νανουριστει...Το λες προγραμμα αυτο;Δεν νομιζω...Οταν ειμαι σπιτι κοιμαται μονο στο στηθος(ισως το βρισκω ευκολη λυση....) οταν δεν ειμαι κοιμαται στο καροτσι, μονος του ποτε....

Πιστευω ειναι και στο παιδι αλλα και στις συνθηκες, οταν λειπεις σε ταξιδι τι κανει;;;

Εφτασες πολυ μακρια, κανε λιγη υπομονη να συνηθισει τις στερεες και θα βελτιωθει η κατασταση, αν παλι αισθανεσαι πολυ πιεσμενη υπαρχουν λυσεις.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

natasa παρε βαθιες ανασες κ ηρεμησε!!!!

δοκιμασε δωστου κανενα αλλο φρουτο!κ αν σου εχει πει οκ ο γιατρος δωστου καμια αλλη κρεμα.οσο για τα κακα ναι σφιγγονται γενικα κ τωρα με τις στερεες εμενα χτες εκανε παρα πολλα αλλα της εδωσα αχλαδι αντι για μηλο,το μηλο προκαλει δυσκιλιοτητα,ενω προχτες δεν εκανε!!

καλα με το αχλαδι τρελα σταματαγα να τη σκουπισω λιγο κ εκλαιγε!εφαγε 2 αχλαδια μικρα κ 110μλ γαλα καλα δεν ειναι??

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...