Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ 76 ποντους υψος..το ξεχασα πριν :)

ε πως να μη τρωει ποσοτητα τοτε???ειναι λες κ ειναι ενος ετους κ παραπανω μη σου πω!εμεις ειμαστε 69 ποντους κ ειμαστε πανω απ τη καμπυλη του υψους γιατι στο βαρος ειμαστε τσιμα τσιμα!!!

θα σας καληνυχτισω κ γω γιατι η υπολοιπη οικογενεια κανει νανι εδω κ ωρες!τη μπεμπα με το ζορι τη κρατησα μεχρι τις 9:30 αλλα ολη μερα ειχε κοιμηθει 2-3 10λεπτα,πολυ μουρ μουρ μαλλον δοντια!

Καληνυχτα λοιπον

rXrPp3.png

emeis akoma oute 7

kai eimaste kleisenoi 6 mines

το καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο...εμενα μπορει να μεγαλωνει γρηγορα τωρα αλλα καποια στιγμη να σταματησει κ τοτε να φορτσραει ο δικος σου:D

τα ξερω απο πρωτο χερι...εμενα κ την αδερφη μου...1.60 εγω 1.82 εκεινη....3 χρονια μικροτερη

Διαφημίσεις

ξεκλειδωνω για καφεδακι αντε σημερα εχω μονο τον ιασονα τα αλλα σχολειο ελατε για κουτσομπολιο,ριτα πεσ μασ πωσ τα περασατε?αναψαν τα σεντονια? :tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρααααα

χρονια πολλα καθυστερημένα στους Άγγελους, Αγγελικές, Μιχάληδες και όσους άλλους γιόρταζαν χθές.

χρόνια πολλά στους Νεκτάριους και τις Νεκταρίες σήμερα και φυσικά ιδιαίτερα στη δική μας Νεκταρία!

περαστικούλια στους άρρωστους και κουράγιο στους ταλαιπωρημένους.

μα πόσο τρωνε τα βλασταρια σας βρε κορίτσια! Εμείς αν πιουμε 150 κανουμε πάρτυ!!

Το απογευμα εχοθμε εμβολιακι και οδηγιες για κρεμες και μπορω να πω οτι με εχει πιασει μια ανυπομονησια :P:p

κατά τα άλλα χθες μας έκανε ένα καλο εγερτήριο και έμεινε ξύπνια πανω από ώρα (φταίω κι εγώ που δεν είχα κουράγιο να επιμείνω κι άλλο να την κοιμήσω).

Αλήθεια εσας πως κοιμούνται? Εμας έχει 2-3 βδομάδες που εχει αποκτησει την κακια συνηθεια να κοιμάται μόνο αγκαλιά :(:(

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα naya

εγω κλεινω φωτα κ τον περνω αγκαλια σφιχτα ριχνω κ μια κουβερτουλα απο πανω να ζεσταθει να γλαρωσει τον κουναω κ λιγο κανω κ λιγο'σσσσσσ' κ κοιματε γρηγορα,τον ακουμπαω στη κουνια θεοσκωταδα μεσα κ τελοσ αλλα την ημερα κοιματε το πρωι κανα μισαωρο κ το μεσημερι 3-5 περιπου μετα καθολου δεν τον βαζω κ κατα τισ 8,5 αρχιζει η μουρμουρα .μεχρι να μπανιαριστει κ να φαει παει 9,5 κ τεζα μετα;) μεχρι το πρωι στισ 9:grin:

θα μου πιτε τελικα τι ειναι το Λ.Μ.?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena κι εμεις καπως ετσι ειμαστε μόνο που στριφογυρναει σαν σκουληκι στην αγκαλια και αν δεν την αφησω πλανταζει στο κλαμα. Ασε ποθ πολλες φορες κοιμαται στην αγκαλια και μολις την ακουμπαμε κατω ξυπναει τελειως και φτου κι απ την αρχη...

κορίτσια, ποια ειχε δωσει ένα link με κατι ωραια πειδικα χαλιά? pasxalitsa εσυ? δε θυμαμαι...

δωστε το παλι please, τελειωσαμε με τα επιπλα στο παιδικο και ηρθε η ωρα του χαλιου.

ααα και κατι ακομα, οσες τα αφηνετε κατω να παιζουν πως τα περιοριζετε? με μαξιλαρια?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Kαλημερααααα!!

θενα ναι λοιμωδη μονοπυρινωση ειναι τα γραψαμε ετσι για συντομια!αλλα ηΑννικο το εγραφε κανονικα!!που ειναι το μυαλο σου??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μακια!!!

ριτα που εισαι???τοσο καλα περασες χτες να υποθεσω??/

rXrPp3.png

naya Μου ναι εγω ημουν...

ειναι αυτο...

http://www.halia.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=81&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=124&orderby=product_price&limit=15&limitstart=30

εχει πολλααααααα σχεδια!

Νεκταρια Χρονια σου Πολλα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...