Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οσο για τον υπνο ειμαι η πιο ασχετη για να βοηθησω , γιατι ξερεις λιγο πολυ τι τραβαω εγω (αν κ σερι κοιμαται σχεδον παντα) αλλα κατι μου λεει οτι πειναει λιιιγο ακομα

μωρε απλα μου αρεσε εκεινη τη βδομαδα που κοιμομασταν σερι :rolleyes:

αλλα ο ντοκ λεει κ τα βιβλια το λενε πως μεχρι το χρονο δυσκολο ενα παιδι να αποκτησει σταθερο πτογραμμα υπνου κ φαγητου κατα τη διαρκεια της νυχτας κ ειδικα ενα παιδι που εχει μεγαλη αναπτυξη ...τεσπα...θα δουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairy 7 φορες γαλα???//:shock::shock::shock::shock::shock::shock: κ απο ποσα μλ δηλαδη???αλλα θα μου πεις ειναι ολοκληρο παιδι!εφτασε τα 10 κιλα??οσο για τον υπνο εμενα δε με δυσκολεψε πολυ οποτε δεν εκανα κ μεγαλη προσπαθεια,μονο να τη φερω σιγα σιγα μια ωρα πιο αργα το βραδυ!!

Ριταααααα!!!!!να χαιρεσε τον αντρουλη σου!!!

rXrPp3.png

fairy 7 φορες γαλα???//:shock::shock::shock::shock::shock::shock: κ απο ποσα μλ δηλαδη???αλλα θα μου πεις ειναι ολοκληρο παιδι!εφτασε τα 10 κιλα??οσο για τον υπνο εμενα δε με δυσκολεψε πολυ οποτε δεν εκανα κ μεγαλη προσπαθεια,μονο να τη φερω σιγα σιγα μια ωρα πιο αργα το βραδυ!!

μινιμουμ 180μλ....στο να κοιμηθει ουτε εμενα με δυσκολεψε...απλα υπαρχουν φασεις που ξυπναει συνεχεια για φαι!!! μολις παει 9 πεφτει μονος του για υπνο

Διαφημίσεις

αν πω οτι ζηλευω ???????????????????????????????

θα ειμαι κακια?:confused:

ναι αλλα δεν κοιμαμαι σερι το βραδυ....απλα μου αφηνει χρονο για μενα...κ χρονο για το ζευγαρι :rolleyes:

κ τα πρωινα συνηθως ξυπναει 6.30 το οποιο μου αρεσει θα με διευκολυνει οτνα γυρισω στη δουλεια...αλλα υπαρχουν μερες οπως σημερα που με εχει απο τις 5.30 στο ποδι :cool:

IRTHA STI DOYLIA KORITSAKIA LIGA THA SAS PO:tongue:

FAIRY EMENA EKANE PROGRAMA 10 MEXRI 9 TO PROI EDO K 2 MINES,THA KLAPSI LIGO TO VRADI TOY VAZO PIPILA TOY KANO K SSSSSSS K KSANAKIMATE ALLA NOMIZO OTI FTEI TO POLIIIII FAIIIII:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ALITHIA TA PEDIA I MALON OLOI MAS AN PARAFAME EXOYME DISKOLO IPNO K INE TO MONO POY DEN SKEFTOMASTE OTI MPORI NA FTEEI ,TSEKARE TO GIATI INE POLI TO GALA POY TOY DINIS K MPORI APO LEMARGIA NA TO PINI,EGO TORA TOY TA EKOPSA TO GALA META APO FAI GIA SIMPLIROMA K INE POLI KALITERA STI GKRINIA;-)

RITAKI NA TON XERESE TON ANTROYLI SOY:tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ευχαριστω θενα μου...θα το εχω κ αυτο υποψιν...απλα πιστευα πως γενικα αν δεν πειναει το δειχνει...δαγκωνει την πιπιλα του μπιμπερο κ της λεει αντα ντα ντα ....αλλα απο νεογεννητο επινε πολυ γαλα!!!! φφ δε ξερω τι να κανω...αχωνομαι μην τον παχυνω κιολας...

αποψε εφαγε στις 7 ενα γιαουρτακι κ ενα μηλο κ ενα αχλαδι....πηγα να του δωσω γαλα πριν κοιμηθει στις 8.30 - δε τη παλευε να μεινει λιγο ξυπνιος ακομα δε κοιμηθηκε ολη μερα στον παιδικο...κ δεν ηθελε ...απο τα 200ml ηπιε τα 70....πηγα μετα απο λιγο που κοιμοτανε να το δοκιμασω να πιει κ τιποτα...φφφ...με βλεπω στο ποδι αποψε παλι χαχαχ

αποψε εφαγε στις 7 ενα γιαουρτακι κ ενα μηλο κ ενα αχλαδι....πηγα να του δωσω γαλα πριν κοιμηθει στις 8.30 - δε τη παλευε να μεινει λιγο ξυπνιος ακομα δε κοιμηθηκε ολη μερα στον παιδικο...κ δεν ηθελε ...απο τα 200ml ηπιε τα 70....πηγα μετα απο λιγο που κοιμοτανε να το δοκιμασω να πιει κ τιποτα...φφφ...με βλεπω στο ποδι αποψε παλι χαχαχ

re sy fairy mipos exei dikio i Thena? san polla mou fainontai k malista gia vrady!

o dikos mou ligo galataki pinei. xypnaei vevaia mesa ston ypno tou gia na thylasei alla den pinei polu. perissotero pipila me exei!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

αφου εφαγε στις 7,θα ξαναετρωγε στις 8:30???τρελη μανα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rXrPp3.png

αφου εφαγε στις 7,θα ξαναετρωγε στις 8:30???τρελη μανα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ρε συ δικιο εχεις :rolleyes: φφφ θκατουλες εχει γινει το προγραμμα...θκατουλες μπλε στρουμφακιου:D:D:D:D:D

εμενα το εφτιαξε μονη της το προγραμμα,τρωει 8:30-9 μετα κατα τη 1 μετα κατα τις 4:30-5 κ μετα κατα τις 9!κ μετα νανι!αλλα σαν να πειναει περισσοτερο τωρα τελευταια γιατι τρωει 250-280μλ καθε φορα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...