Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!

mary να πω κ γω οτι συμφωνω με τα κοριτσια ολες οι αποψεις εννοειται ειναι σεβαστες!!απο την αλλη συμφωνω με τη fairy δε θα δωσεις οτι να ναι στο μωρο αλλα αν δε δοκιμασεις δε θα ξερεις κιολας αν εχει αλλεργια κ εννοειται οτι τα δινεις σταδιακα 3-4 μερες για να δεις,εγω επισης θηλαζα τρωγοντας σχεδον τα παντα οποτε λογικα(δεν ειμαι κ σιγουρη)αν ειχε καπου αλλεργια θα την εβγαζε.ελπιζω να εισαι καλυτερα κ το αγορακι σου να σου δινει χαρα κ δυναμη καθε μερα κ περισσοτερο!!

rita εμενα δεν μου ειπε για μλ μου ειπε 1 μηλο,1 αχλαδι κ 1 πορτοκαλι κ αναλογως αυξανεις,αλλα εμεις τρωμε 250μλ γαλα κ παραπανω αλλα κανουμε 4 γευματα!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα μαζεψα τον αποστειρωτη ............

χαρηκα λιγο γιατι με ειχε κουρασει αλλα θυμηθηκα κιολας πως ημουν οταν τον αγοραζα .......... (οχι δεν μπορω αλλο να κλαψω , αρκετα για υτες τις μερες)

το ρυζαλευρο οπως εχω πει δεν το θελει καθολου . βεβαια εχω δοκιμασει μονο της νεστλε κ οχι αλλη μαρκα(δεν ξερω αν παιζει ρολο) σημερα θα του δοκιμασω να του βαλω κ εναμπισκοτακι μεσα να δω. αν δεν το φαει ουτε ετσι θα ενημερωσω την παιδιατρο . με τα φρουτα εχουμε δοκιμασει μηλο κ αχλαδι κ σε 4 μερες θα βαλουμε μπανανα(κ τελος πορτοκαλι)

αληθεια βρε fairy εσεις που εχετε αρχισει νωριτερα τις στερεες......εχετε καταφερει να αντικαταστησετε κανενα γευμα ολοκληρο? η σε ολα μετα πινει κ γαλα ακομα για συμπληρωμα?

η παιδιατρος μου ειπε οτι θα πρεπει να τρωει περιπου 250 μλ φρουτοκρεμα κ μου φαινεται υπερβολικο, ουτε γαλα δεν πινει τοσο

καλημερα γρήγορο ειναι ολα εδω κ τσακώνονται συνεχεια

ριτακι τησ νεστλε δεν τρώγετε ,ειναι άγλυκη μολισ του έδωσα τη νουτριτσια την παραεφαγε κ δεν νερουλιαζει

εγω του μείωσα γευμα απο γαλα

πινει το πρωι που ξυπναει κατα τισ 9 30 μετα 12 φρουτο το μεσημερι επινε γαλα αλλα σημερα θα του δώσω πουρε πατατα καροτο κολοκύθι, θα κοιμηθεί κατα τισ 3 το απογευμα ριζαλευρο κ το βράδυ γαλα κ τελοσ αρα γαλα 2 φορεσ αν κ το ριζαλευρο εχeι μεσα γαλα. προσ το παρον τα τρωει ολα σημερα θα δουμε κ τα φαγακια πωσ θα τα παει.

το μεσημερι στισ 2 εχω ραντεβου στο ικα για υπερηχο για τσεκ μετα το γιωργο οροθεραπεία κ μετα δουλεια μεχρι τισ 8 30 μετα θα πεσω ξερη

φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

χαχαχα κορίτσια τι ωραία παρατσούκλια!

Εμείς τη λέμε "ομορφιά" και ο μπαμπας μας μας φωνάζει και "σατραπάκο" (εκ του σατράπης, ειδικά όταν πρέπει να σηκωθεί από ύπνο ή να αφήσει αυτό που κάνει για να ασχοληθεί με τη μικρή) και ενίοτε και "ζουμπαδάκο".

Η μια η γιαγια τη φωνάζει "αγάπες μου" (τώρα γιατί ο πληθυσντικός δεν ξέρω) και η άλλη γιαγια τη λέει "σουρπίτσα" που ούτε η ίδια δεν ξέρει τι σημαίνει αλλά τις έλεγε διάφορα ακαταλαβίστικα στην αρχή και αυτό έμεινε.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

re tsoupres nomizo pos isos kati den paei kala me tin anaptuxi mas. den ta katafernei me to koutali akoma! kai simera itan xeirotera! den mporose na faei. to edioxne olo me ti glossa. isos na eimai ligo ipervoliki giauto tha perimeno ligo akoma!

δεν νομιζω οτι φταιει το κουταλι η αναπτυξη του...ισως ειναι απλα φοβος αποχωρισμου απο τη μαμα :rolleyes: τα εχει αυτα ο θηλασμος καμια φορα

θηλαζεις πριν τον ταισεις? μηπως τον ταιζεις πολυ κ μετα δε πειναει καθολου?

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια πειτε μου πως να τον κανω να κοιμαται τα βραδυα σερι!!! αρχισε παλι να ξυπναει 2-3 φορες!!!! να ειναι αλμα η τα δοντια????

για φαι ξυπναει??τρωει καλα μεσα στη μερα?γιατι εμας μας ειπε ο γιατρος οτι απ τα δοντια αν δε τρωει καλα θα ξυπναει κ το βραδυ για φαι,σε ποια βδομαδα εισαστε θυμασαι σε ποιες ειναι τα αλματα να το κοιταξεις?

rXrPp3.png

για φαι ξυπναει??τρωει καλα μεσα στη μερα?γιατι εμας μας ειπε ο γιατρος οτι απ τα δοντια αν δε τρωει καλα θα ξυπναει κ το βραδυ για φαι,σε ποια βδομαδα εισαστε θυμασαι σε ποιες ειναι τα αλματα να το κοιταξεις?

οταν ξεκινησαμε στερεες σταματησε να ξυπναει...ξαφνικα οταν ηταν να σκασει το δοντι αρχισε παλι να ξυπναει..ε βγηκε το δοντι...συνεχιζει να ξυπναει :D:D

ναι ειμαστε σε φαση αλματος...23η βδομαδα εως την 26η κ εμεις ειμαστε 24 βδομαδες κ 3 μερες....γι αυτο λεω να παω στο γιατρο τη τεταρτη να το συζητησουμε μηπως το παιδι θελει κ αλλο φαι μεσα στη μερα

hi girls,

emas ta paratsouklia mas einai loukoumaki!, treloloukoumos kai treloxavales kai treloxavaledoulis! ta exei vrei ola o mpampas mas kai einai polu antiprosopeutika.

rizalevro me tipota de mas aresei. prospathisa exthes k to evala sto axlad alla tpt!

re tsoupres nomizo pos isos kati den paei kala me tin anaptuxi mas. den ta katafernei me to koutali akoma! kai simera itan xeirotera! den mporose na faei. to edioxne olo me ti glossa. isos na eimai ligo ipervoliki giauto tha perimeno ligo akoma!

αντε βρε νατασα που κατι δε παει καλα απλα δε θα πειναγε!η δε θα του αρεσε!ολο στο κακο παει το μυαλο μας κ γω το κανω αυτο!

rXrPp3.png

οταν ξεκινησαμε στερεες σταματησε να ξυπναει...ξαφνικα οταν ηταν να σκασει το δοντι αρχισε παλι να ξυπναει..ε βγηκε το δοντι...συνεχιζει να ξυπναει :D:D

ναι ειμαστε σε φαση αλματος...23η βδομαδα εως την 26η κ εμεις ειμαστε 24 βδομαδες κ 3 μερες....γι αυτο λεω να παω στο γιατρο τη τεταρτη να το συζητησουμε μηπως το παιδι θελει κ αλλο φαι μεσα στη μερα

πιστευω θα το καταλαβαινες!αν το τρωει ολο βαλτου μια μεζουρα παραπανω!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

πιστευω θα το καταλαβαινες!αν το τρωει ολο βαλτου μια μεζουρα παραπανω!

λες ε...εν τω μεταξυ εχει αρχισει κ χαζευει πολυ ο ατιμος...τοσο που πιστευω πως ξεχναει να φαει κιολας..με κανει να πιστεψω πως δε θελει αλλο αλλα ισως να πειναει :D:D:D:D

θα δουμε...εχω μεγαλη λιστα με ερωτησεις...λεω να παω τη τεταρτη να μη περιμενω μεχρι τις 21/11

Καλημέρα κι από εμένα και καλή εβδομάδα!

Ριτάκι χρόνια πολλά στο μπαμπά σας!Να είναι γερός , να τον χαίρεστε ..και να σας χαίρετε κι αυτός και να σας προσέχει;)

Εμάς ο γιατρός μας είναι της άποψης όσο έχω γάλα αρκετό να της δίνω αποκλειστικά μέχρι τον 6ο μήνα. Βέβαια μου είπε αν δεν θέλω ή δεν αντέχω (λόγω της εξάντλησης που σας είχα πει ότι ένιωθα)να ξεκινήσω σταδιακά με φρούτα (2-3 μέρες από 1 κ.γ.αχλάδι, 2-3 1 κγ μήλο,2-3 μέρες 1κγ. μπανάνα κι αν πάνε όλα καλά μετά όλα μαζί). Θέλω να κλέισω ραντεβού ούτως ή αλλως για την άλλη βδομάδα για εμβόλιο και για μια εξέταση που έχουν εδώ στη Γερμανία και θα δούμε...Ίσως να ξεκινήσω από αυτή την εβδομάδα σιγά σιγά γιατί μέχρι να αντικατασταθεί πλήρως ένα γεύμα θα πάμε να μας δει και να μας πει τη συνέχεια.Κι αυτό γιατί η Μελίνα όλο ξερογλύφεται και όταν τρώγαμε φρούτα της δώσαμε ήδη καναδυο φορές να γλύψει...:tongue:

καλά θα κάνεις κοπελα μου γιατί ο μπουμπούκος σου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και ίσως να μην του φτάνει πλέον το φαγάκι ...;)

καλά θα κάνεις κοπελα μου γιατί ο μπουμπούκος σου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και ίσως να μην του φτάνει πλέον το φαγάκι ...;)

παντως εχθες εκανε 7 γευματα με γαλα ...μεσα στο 24ωρο εννοω..εφαγε κ ενα μπωλακι λαχανικα ...δεν ειναι πολυ φαι?? μηπως επρεπε να φαει πιο πολυ φαι παρα γαλα??? φφφ πολλες αποριες...θα παω με το χαρτακι μου τη τεταρτη χιχιχ

kαλε νατασουλι τι χαζα λες για το λουκουμακι σου ?

πας καλε βρε? (καλα θα αρχισω να σας δαγκωνω μια μια μου φαινεται)

πιθανον να μην του αρεσει. ισως φταει κ το κουταλι, δοκιμασε διαφορα(μεγεθη κ υλικα) πχ εμενα μονο πλαστικα θελει, με το αλλο που ειναι μαλακο παιζει . κ μην ξεχνς οτι θελει υπομονη κ χρονο. μην φανταστεις κ οτι ο δικος μου δεν δυσκολευεται , απλα καθε μερα ειναι κ καλυτερα :tongue:

υπομονη κ μην λες χαζα

3xmamaσε ευχαριστω πολυ πολυ :P:p:p:p:p:p

fairy κ γω με λιστα πηγα αλλα παλι αποριες εχω :confused: αλλα εμενα φταιει το μαλλι ! οσο για τον υπνο ειμαι η πιο ασχετη για να βοηθησω , γιατι ξερεις λιγο πολυ τι τραβαω εγω (αν κ σερι κοιμαται σχεδον παντα) αλλα κατι μου λεει οτι πειναει λιιιγο ακομα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...