Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περασα να πω την καληνυχτα μου ...........

την καλημερα μου μαλλον

σας διαβασα αλλα θα σχολιασω αυριο

μονο να πω mary δεν παρεξηγηθηκες φυσικα...............

λεει η καθεμια την γνωμη της κ την εμπειρια της .εδω ειμαστε γιαυτα ακριβως.

καλη βδομαδα σε ολες

88M1p3.pngycQap3.png

Polles kalimeres!

Irene nai einai poly zwhrh h mikrh, afou legame tha mpousoulisei grhgora alla twra leme oti malon de tha mpousoulisei tha perpathsei kateytheian giati de xrhsimopoiei pia ta gonata alla shkwnetai sta pelmata k ta xeria.

Eytyxws exoume emboliaki aurio opote tha ths riksei k ena tsekarisma o giatros.tha paroume k odhgies gia kremoules:p

Ypomonh k kouragio stis kakodiathetes k stenaxwrhmenes vre koritsia. Parte kouragio k xara apo ta mpempakia sas, einai oti kalytero mporei na symbei

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα κουκλιτσες...........

ο μικρος το πρωι μου επεσε κ μενα αποτο διπλο !

ξυπνησε 8 τον ταισα πεξαμε κ μετα τον εβαλα στο διπλο για να πει καλημερα στον μπαμπα του κ να του ευχηθει. ο μπαμπας του ομως αλλαξε πλευρο ...το μικρο επαιζε επαιζε κ παρτο κατω ........ακουσα την τσιριδα, παω μεσα κ το μωρο στο πλακακι :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ουρλαζα ετρεμαν τα ποδια μου κ εβριζα τον αγγελο (ωραιο ξυπημα ειχε) τελικα με το που πηρα αγκαλια σταματησε να κλαιει .......οποτε ηρεμησα κ τον κοιταξα αν ειχε σημαδι καρουμπαλο κτλ ....... τελικα ολα καλα ........ φαινεται οτι δεν εχει παθει κατι ....γελουσε κ κουνουσε χερακια ........

ουφ παει κ αυτο

naya κ andith περαστικα μας !!!!!!!!!

προσοχη κοριτσουδια μου προσοχη :!::!::!::!:

ΤΗΕΝΑ με γεια το μαλλι :lol::lol::lol:

3xmama κ εμεις φαφουτακια ειμαστε ΑΚΟΜΑ , η παιδιατρος που τον ειδε οτι πιστευει μεσα σε 10 μερες θα βγουν 2 κατω ......... για να δουμε αν πεσει μεσα.

μπραβο που περασατε ομορφα στο ταξιδακι σας :tongue:

αννικο μου πως ειστε?????? ο αντρουλης ????????

krisaki φιλια :P

mary poppins δεν εχω να πω πολλα ........ μονο οτι εχεις τα δικια σου να μην εισαι καλα....... προσπαθησε λιγακι με τον καιρο κ με την βοηθεια του μικρου (κ αν γινεται κ του αντρα σου) να ξεχαστεις λιγακι κ το βαλεις σε μια γωνια του μυαλου κ της καρδιας σου .......

σε αγαπαμε πολυ :tongue:

ασχετο η ελενη που ειναι οεο ???????????

ritaki τι εγινε με το σκυλακι?

το υοθετησε ενας νεαρος.....εβαλα αγγελια κ εγινε χαμος ολοι την ηθελαν . προσπαθησα να βρω αυτους που το χασανε(ελπιζω να το χασανε κ ν μην το εγκατελειψαν ) αλλα δυστυχως δεν τ καταφερα. απο αυτους βεβαια που το ζητουσαν καταλαβα οτι καποιοι την ηθελαν για γεννες κ τετοια, οποτε συμβουλευτηκα τον κτηνιατρο τηλεφωνηκ κ φτιαξαμε συμβολαιο υοθεσιας με ορο να στειρωθει ........

αυτα.....

τελος καλο ολα καλα νομιζω :rolleyes:

να μαι κ εγω:-D

καλα διαβασα 3 σελιδεσ κ γελουσα

η μια ελεγε για το σεξ αλλη για τα φρουτα αλλη για το ριζαλευρο κ αλλη απανταγε για αλλο :mrgreen::mrgreen:.ξερω οτι δεν ηταν ολα αστεια αλλα αμα τισ διαβασετε συνεχομενα τισ σελιδεσ θα σασ φανει τεσπα(νεκταρια που εισαι?)ασχετο αλλα οταν λεω 'τεσπα' σε θυμαμαι χι

ερχομαι

καλα εχεις απολυτο δικιο τα διαβασα κ εγω κ ειμασταν γι απολλα γελια :mrgreen: τρομαρα μας .......... λαλησαμε

kala exei seliniastei apopsa kai den einai apo ta dontia!!

τι παθατε????????///// ειστε καλα τωρα ????????????????/

τι ηταν γμτ????????

εδω ειμαι κοριτσια...σας ευχαριστω για τα θετικα σας λογια....αποψε ειναι μια καλη βραδια χεχε

να συνεχισουν να πηγαινουν ολα καλα κ ψυχραιμια.............:wink:

χρονια πολλα στους εορταζοντες :lol::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

Διάβασα ότι δοκιμάζετε κρέμες, φρούτα, μπισκοτάκια κ.λπ. μερικές φορές χωρίς να ακολουθείτε τις οδηγίες των γιατρών. Το μωράκι μου γύρω στις 20-30 μέρες από τη γέννησή του εμφάνισε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα. Το καταλάβαμε από τα κακά του που ήταν πράσινα και εντελώς υδαρή. Από τότε πήραμε ειδικό γάλα (εγώ δεν θήλασα το μωρό, το λέω για όσες δεν το γνωρίζετε) και συνεχίζουμε ακόμα και τώρα. Βέβαια, πάντα υπήρχε και το ενδεχόμενο να ήταν ένα πρόβλημα ανωριμότητας του εντέρου, πράγμα που τελικά δεν ισχύει μιας και το μωρό μεγάλωσε και το έντερο του ωρίμασε, αλλά τα κακά δεν άλλαξαν. Τώρα παίρνουμε ριζάλευρο ειδικό για αλλεργίες, χωρίς γλουτένη και δίνουμε μόνο μήλο και αχλάδι, αφού πρώτα τα δοκιμάσαμε για τυχόν αλλεργίες και αυτά. Τα γράφω αναλυτικά για να καταλάβετε ότι εμείς έχουμε τους λόγους μας να προσέχουμε ιδιαίτερα. Ωστόσο, για όλα τα παιδάκια ισχύει ότι μπορεί να αναπτύξουν κάποιο είδος αλλεργίας από εκεί που δεν το περιμένουμε και για αυτό οι γιατροί δίνουν κάθε τροφή σταδιακά και αφού προηγουμένως έχει δοκιμαστεί για τυχόν αλλεργίες.

Αν μου επιτρέπετε, λοιπόν, θα έλεγα να μην υποτιμάτε τους γιατρούς σε σχέση με τις οδηγίες και το πρόγραμμα που δίνουν για τη διατροφή του μωρού. Είναι πολύ σημαντικό θέμα και δεν μπορούμε να πειραματιζόμαστε. Χθες έμαθα ότι το κοριτσάκι μιας φίλης το οποίο είχε θέμα με το γάλα, πλέον έχει πρόβλημα και με το καρότο και μιας άλλης με το αλεύρι. Αυτό κι αν είναι πονοκέφαλος.

στον 5ο μηνα ολοι οι γιατροι σου λενε να ξεκινησεις τροφες....καθε φορα που δινεις μια νεα τροφη τη δινεις για 3-4 μερες να δεις αλλεργιες.

η λιστα με τα λαχανικα,τις κρεμες κ τα φρουτα ειναι σχεδον ιδια αναμεσα στους γιατρους. εαν ενα μωρακι δεν εχει καποιο προβλημα απο την ημερα γεννησης του με το γαλα συνηθως δεν εχει κ προβλημα με τις τροφες...απο την αλλη εαν παρουσιασει καποιο προβλημα στους 5-6-7 μηνες με καποιο φαγητο απλα το σταματας κ το ξαναδοκιμαζεις λιγο αργοτερα...το καθε στομαχακι ειναι διαφορετικα αναπτυγμενο, η καθε γευση διαφορετικη...ο καθε γιατρος δεν μπορει να σου πει αυτο το φρουτο δεν θα προκαλεσει αλλεργια στο μωρο σου ;) θα σου πει δοκιμαζεις κ βλεπουμε..κ ετσι σιγα σιγα βρισκεις τι θελει το καθε μωρο. οποτε δεν νομιζω πως δεν ακολουθουμε τις οδηγιες των γιατρων, απλα παραλληλα με τις οδηγιες των γιατρων κοιταμε κ το μωρακι μας κ τι του παει, τι του αρεσει κλπ :rolleyes: εγω ετσι το βλεπω κ ετσι πραττω...αλλωστε μπορει να θυμασαι το ποσο ταλαιπωρηθηκα στην αρχη με το τι μου λεγανε οι γιατροι για τους κολικους, για τη διψα κλπ

κ φυσικα ουτε κατα διαννοια να ζητας συγνωμη που εξεφρασες τη γνωμη σου...συμφωνω με τη ριτα,....οπως λεω παντα, αν δεν γινει αντιλογος πως θα γινει διαλογος? :lol:

καλημερες κουκλες μου!!!! ολα ειανι πολυυυυ καλαααααα:tongue::-D

Διαφημίσεις

κ φυσικα ουτε κατα διαννοια να ζητας συγνωμη που εξεφρασες τη γνωμη σου..,....οπως λεω παντα, αν δεν γινει αντιλογος πως θα γινει διαλογος? :lol:

μην ακουσω αλλη φορα ΦΙΛΗ απο δω μεσα να ζηταει συγνωμη επειδη θελει να πει την γνωμη της, θα την δαγκωσω .

88M1p3.pngycQap3.png

α! εχτες που λεγατε πως "αποκαλειτε" τα παιδακια σας ..........

εγω τον λεω παπατα(πατατουλα καμια φορα) γιατι η μουρη του μου θυμιζει τις βαβοροπατατες για οσες θυμουνται κ ξερουν :P:p:p:p:p:p

τι αλλο? fairy ? ειχες ομορφο βραδυ ε? :wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:;-)

μπραβο γλυκουλα μου ...ο γιωργης σου τι κανει ????

καλε κατι ασχετο .......... αυτα τα βιολογικα φρουτα εχουν τεραστια διαφορα στην τιμη ............ μακαρι να αξιζουν τα λεφτα τους .

αληθεια απο που ψωνιζετε?απο σουπερ η απο μαγαζι ? παιζει ρολο η προελευση αραγε?

88M1p3.pngycQap3.png

σημερα μαζεψα τον αποστειρωτη ............

χαρηκα λιγο γιατι με ειχε κουρασει αλλα θυμηθηκα κιολας πως ημουν οταν τον αγοραζα .......... (οχι δεν μπορω αλλο να κλαψω , αρκετα για υτες τις μερες)

το ρυζαλευρο οπως εχω πει δεν το θελει καθολου . βεβαια εχω δοκιμασει μονο της νεστλε κ οχι αλλη μαρκα(δεν ξερω αν παιζει ρολο) σημερα θα του δοκιμασω να του βαλω κ εναμπισκοτακι μεσα να δω. αν δεν το φαει ουτε ετσι θα ενημερωσω την παιδιατρο . με τα φρουτα εχουμε δοκιμασει μηλο κ αχλαδι κ σε 4 μερες θα βαλουμε μπανανα(κ τελος πορτοκαλι)

αληθεια βρε fairy εσεις που εχετε αρχισει νωριτερα τις στερεες......εχετε καταφερει να αντικαταστησετε κανενα γευμα ολοκληρο? η σε ολα μετα πινει κ γαλα ακομα για συμπληρωμα?

η παιδιατρος μου ειπε οτι θα πρεπει να τρωει περιπου 250 μλ φρουτοκρεμα κ μου φαινεται υπερβολικο, ουτε γαλα δεν πινει τοσο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

α! εχτες που λεγατε πως "αποκαλειτε" τα παιδακια σας ..........

εγω τον λεω παπατα(πατατουλα καμια φορα) γιατι η μουρη του μου θυμιζει τις βαβοροπατατες για οσες θυμουνται κ ξερουν :P:p:p:p:p:p

τι αλλο? fairy ? ειχες ομορφο βραδυ ε? :wink:;-):wink:;-):wink:;-):wink:;-)

μπραβο γλυκουλα μου ...ο γιωργης σου τι κανει ????

μμ εγω τον ελεγα σαλιγκαρο...τωρα τον λεω κολοκυθοπαστα επειδη γινεται χαλια οταν τρωει...ενιοτε τον λεω κ φαφουτη :lol::lol::lol:

ο μικρος μου η περναει αλμα...η τα δοντια τον ταλαιπωρουν...3 φορες με σηκωσε για φαι εχθες βραδυ...κ σημερα ξυπνησε 5.30...λεω να παω πιο νωρις στον γιατρο, να παω αυτη τη τεταρτη μηπως πρεπει να αυξησω τις δοσεις φαγητου, η να του δωσω κατι ακομα...

αληθεια βρε fairy εσεις που εχετε αρχισει νωριτερα τις στερεες......εχετε καταφερει να αντικαταστησετε κανενα γευμα ολοκληρο? η σε ολα μετα πινει κ γαλα ακομα για συμπληρωμα?

η παιδιατρος μου ειπε οτι θα πρεπει να τρωει περιπου 250 μλ φρουτοκρεμα κ μου φαινεται υπερβολικο, ουτε γαλα δεν πινει τοσο

ναι εχω αντικαταστησει 2 γευματα...ενα στις 10-11 το πρωι κ ενα το απογευμα γυρω στις 6

παντως πρεπει να πινει συνολικα τη μερα 500-600μλ γαλα οταν θα τρωει κανονικα...

ναι εχω αντικαταστησει 2 γευματα...ενα στις 10-11 το πρωι κ ενα το απογευμα γυρω στις 6

παντως πρεπει να πινει συνολικα τη μερα 500-600μλ γαλα οταν θα τρωει κανονικα...

μπραβο του ! μου δινεις κουραγιο να σου πω την αληθεια.

εμεις επισημα τρωμε 1 βδομαδα σχεδον ......... οποτε εχω μελλον :rolleyes::rolleyes::rolleyes:τουλαχιστον τα φρουτα του αρεσουν οποτε κατι ειναι κ αυτο ....:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

μπραβο του ! μου δινεις κουραγιο να σου πω την αληθεια.

εμεις επισημα τρωμε 1 βδομαδα σχεδον ......... οποτε εχω μελλον :rolleyes::rolleyes::rolleyes:τουλαχιστον τα φρουτα του αρεσουν οποτε κατι ειναι κ αυτο ....:rolleyes:

σε ολα τα μωρα αρεσουν τα φρουτα επειδη εινια γλυκα χεχε..θα δεις σιγα σιγα θα συνηθισει;) μην αχγωνεσαι καθολου

hi girls,

emas ta paratsouklia mas einai loukoumaki!, treloloukoumos kai treloxavales kai treloxavaledoulis! ta exei vrei ola o mpampas mas kai einai polu antiprosopeutika.

rizalevro me tipota de mas aresei. prospathisa exthes k to evala sto axlad alla tpt!

re tsoupres nomizo pos isos kati den paei kala me tin anaptuxi mas. den ta katafernei me to koutali akoma! kai simera itan xeirotera! den mporose na faei. to edioxne olo me ti glossa. isos na eimai ligo ipervoliki giauto tha perimeno ligo akoma!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...