Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμείς σε παρόμοια φάση νομίζω είμαστε με τα δόντια. Περιμένω την άλλη βδομάδα που θα πάμε στο γιατρό για εμβόλιο να μας πει κι αυτός ..

Κι εγώ τη 2η(τη Μαρία μου ) δεν ξέρω πως μου κόλλησε και την έλεγα μερικές φορές "Μήτσο" και μια φορά μου ξέφυγε και το είπα και στη Μελίνα και η Μαρία θύμωσε γιατί λέει αυτό είναι το δικό της χαιδευτικό!:lol::lol::lol:

χαχα!εμενα την εχει πιασει κ μια μανια να μπουσουλησει τις τελευταιες μερες κ δε τα καταφερνει κ τσαντιζετε κ γκρινιαζει!θελει να φτασει ενα παιχνιδι κ στεκετε στα τεσσερα κ κανει μπρος πισω χωρις να κουνιεται κ αντι να συρθει οπως εκανε πριν γκρινιαζει!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τη φωναζα παληκαρι μου γι πλακα κ ο αντρας μου τσαντιζοτανε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:το κοψα ομως γιατι οντως χαζομαρα!!!

ο πατερας μου με λεει απο μωρο ετσι ακομα κ τωρα που 30αρισα :mrgreen::rolleyes::confused:

Διαφημίσεις

ειχα παει για καφε με 3 φιλες μου το πρωι εδω στον Κενταυρο(μενω Ν.Φιλαδελφεια για οσες ξερουν)με τη μπεμπα μαζι εννοειται!!η μια ειναι εγκυος κ εχει κ αυτη κοριτσακι!κοριτσοσπορος εχει πεσει σε συγγενεις κ φιλους!!!!:D:D:D κ εμαθα κ για μια γνωστη μου οτι χωρισε κ εχουν ενα κοριτσακι 2 χρονων ειχαν παντρευτει περσι το καλοκαιρι,πολυ ταιριαστο ζευγαρι!!!απορω!πολλες εντασεις κ τσακωμους λεει!κριμα!:(

rXrPp3.png

Υπάρχουν άλλοι φαφουτούληδες-φαφουτούλες ή μόνο εμείς μείναμε

κι εμεις τιποτα ακομα...

αχ κορίτσια σημερα περασαμε πολυ ωραια το πρωι αλλα το απογευμα πηραμε την πρωτη μας μεγαλη τρομαρα. Εκανε βουτια απο το κρεβατι στο πατωμα. Και μαξιλαρια της ειχαμε βαλει και απο ολα και απλα περασε απο πανω.

Ευτυχως δε φαινεται να χτυπησε, εκλαψς για λίγο αλλά ούτε εμφανή χτυπήματα έχει ούτε τίποτε εμετούς και διαταραχες στον ύπνο που μας ειπε να προσεξουμε ο γιατρός. Αλλα τι τρομάρα θεέ μου!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλησπέρα κορίτσια. Πάλι έχω πρόβλημα. Διαβάζω χωρίς να είμαι συνδεδεμένη και μετά κάνω κανένα μισάωρο για να με δεχτεί και μετα ξεχνάω τι εχω διαβάσει.

Θενάκι θα σου στείλω το κινητο σε πμ να με πάρεις οπωσδήποτε αν έρθετε Θεσ/νίκη.

Ριτάκι μου πολύ λυπάμαι, συλλυπητήρια. Τωρα τελευταία όλο για νέες ηλικίες μαθαίνω. Και εγώ έχασα τον κουμπάρο μου τέλη αυγούστου 30 χρονων. Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά για την οικογένεια.

Φαιρυ μου οι σχέσεις δυστυχώς θέλουν πάντα προσπάθεια. Και εμείς μέσα στην εβδομάδα δεν βρισκόμαστε οπως θα ήθελα, λόγω ωραρίων δουλειάς αλλά τα σκ τουλάχιστον είμαστε συνέχεια μαζί και παίρνουμε δυνάμεις για την επόμενη βδομάδα.

3μαμα και εμείς φαφούτες είμαστε, αλλά τουλάχιστον έχουμε μαλλάκια.

Κολλήσαμε και μια γριπούλα από την γιαγιά μας και είμαστε με μυξούλες. Πάντως μετά την αλλαγή ώρας έχουμε χάσει το πρόγραμμά μας, μπορεί και να κοιμηθούμε από τις 7.30 το απόγευμα για βράδυ και δεν κάνουμε μπάνιο. Προσπαθώ να την ξυπνήσω αλλά ούτε ανοίγει τα μάτια να με δει.

Σήμερα την άφησα στη μαμά μου και μάζεψα επιτέλους τα χειμωνιάτικα και την πήρα κοιμησμένη και ακόμη περιμένω να ξυπνήσει για μπάνιο και φαί.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

κι εμεις τιποτα ακομα...

αχ κορίτσια σημερα περασαμε πολυ ωραια το πρωι αλλα το απογευμα πηραμε την πρωτη μας μεγαλη τρομαρα. Εκανε βουτια απο το κρεβατι στο πατωμα. Και μαξιλαρια της ειχαμε βαλει και απο ολα και απλα περασε απο πανω.

Ευτυχως δε φαινεται να χτυπησε, εκλαψς για λίγο αλλά ούτε εμφανή χτυπήματα έχει ούτε τίποτε εμετούς και διαταραχες στον ύπνο που μας ειπε να προσεξουμε ο γιατρός. Αλλα τι τρομάρα θεέ μου!!

Τι λαχτάρα πήρατε καλέ. Αφου η μικρούλα είναι μια χαρά και δεν χτύπησε μικρό το κακό. Πρέπει να είναι πολύ ζωηρή. Εμας ακόμη ούτε γυρίζει, μόνο όρθια θέλει να κάθεται.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πάλι έχω πρόβλημα. Διαβάζω χωρίς να είμαι συνδεδεμένη και μετά κάνω κανένα μισάωρο για να με δεχτεί και μετα ξεχνάω τι εχω διαβάσει.

Θενάκι θα σου στείλω το κινητο σε πμ να με πάρεις οπωσδήποτε αν έρθετε Θεσ/νίκη.

Ριτάκι μου πολύ λυπάμαι, συλλυπητήρια. Τωρα τελευταία όλο για νέες ηλικίες μαθαίνω. Και εγώ έχασα τον κουμπάρο μου τέλη αυγούστου 30 χρονων. Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά για την οικογένεια.

Φαιρυ μου οι σχέσεις δυστυχώς θέλουν πάντα προσπάθεια. Και εμείς μέσα στην εβδομάδα δεν βρισκόμαστε οπως θα ήθελα, λόγω ωραρίων δουλειάς αλλά τα σκ τουλάχιστον είμαστε συνέχεια μαζί και παίρνουμε δυνάμεις για την επόμενη βδομάδα.

3μαμα και εμείς φαφούτες είμαστε, αλλά τουλάχιστον έχουμε μαλλάκια.

Κολλήσαμε και μια γριπούλα από την γιαγιά μας και είμαστε με μυξούλες. Πάντως μετά την αλλαγή ώρας έχουμε χάσει το πρόγραμμά μας, μπορεί και να κοιμηθούμε από τις 7.30 το απόγευμα για βράδυ και δεν κάνουμε μπάνιο. Προσπαθώ να την ξυπνήσω αλλά ούτε ανοίγει τα μάτια να με δει.

Σήμερα την άφησα στη μαμά μου και μάζεψα επιτέλους τα χειμωνιάτικα και την πήρα κοιμησμένη και ακόμη περιμένω να ξυπνήσει για μπάνιο και φαί.

εμεις απο οταν αλλαξε η ωρα ουτε που το καταλαβαμε μη σου πω!αν δοκιμαζες να τη κρατας λιγο ξυπνια?παντως ο γιατρος μου ειπε οτι αν δεν ξυπναει να της νυβω το προσωπακι,γιατι οταν προσπαθουσα να της φτιαξω τις ωρες κ μενα δε ξυπναγε οτι κ να της εκανα!!κ τελικα προγραμματιστικε μονη της με λιγη βοηθεια απο μενα γιατι λυπομουν πολυ να τη ξυπναω!αλλα κοιμοταν 7μιση κ ξυπναγε 4-5 το πρωι για να φαει οποτε τη κραταγα σιγα σιγα κνενα μισαωρο κ εστρωσε μετα!

rXrPp3.png

κι εμεις τιποτα ακομα...

κ μενα επεσε προχτες απο δικια μου βλακεια!οταν ηρθε αυτο το μπανακι που σας ειπα την εβαλα μεσα να κατσει να δω πως ειναι κ την αφησα αλλα σε καποια φαση πιαστηκε στο πλαι κ πηγε να σηκωθει κ τουμπαρε!με τη μουρη στο πατωμα,ευτυχως ειναι χαμηλο!εκλαψε 5 λεπτα κ μετα γελαγε!βεβαια ακομα το φοβαται οταν κανουμε μπανιο κρατιετε κ δε κουνιεται καθολου,μονο το κεφαλι!!σημερα μονο ξεθαρεψε λιγακι!

rXrPp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε; Τα μικρούλια σας;

Εγώ είμαι χάλια... Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη... Πάλι καλά που έχω το μωράκι μου που είναι τόσο χαρούμενο και γελαστό παιδάκι και με κάνει να ξεχνιέμαι. Δεν θέλω να πω κι άλλα γιατί θα σας στεναχωρήσω, αλλά έχω ανακουφιστεί που πέρασε η 7η Νοεμβρίου...

Επειδή όλες αυτές τις μέρες ήμουν πεσμένη, έμπαινα, διάβαζα τα νέα σας, αλλά δεν έγραφα. Τώρα θέλω να πάρω θέση σε κάτι, αλλά για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι μην παρεξηγηθώ. Από την άλλη, όμως, για αυτό δεν είμαστε εδώ; Για να ανταλλάσσουμε ελεύθερα απόψεις ή μήπως κάνω λάθος;

Διάβασα ότι δοκιμάζετε κρέμες, φρούτα, μπισκοτάκια κ.λπ. μερικές φορές χωρίς να ακολουθείτε τις οδηγίες των γιατρών. Το μωράκι μου γύρω στις 20-30 μέρες από τη γέννησή του εμφάνισε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα. Το καταλάβαμε από τα κακά του που ήταν πράσινα και εντελώς υδαρή. Από τότε πήραμε ειδικό γάλα (εγώ δεν θήλασα το μωρό, το λέω για όσες δεν το γνωρίζετε) και συνεχίζουμε ακόμα και τώρα. Βέβαια, πάντα υπήρχε και το ενδεχόμενο να ήταν ένα πρόβλημα ανωριμότητας του εντέρου, πράγμα που τελικά δεν ισχύει μιας και το μωρό μεγάλωσε και το έντερο του ωρίμασε, αλλά τα κακά δεν άλλαξαν. Τώρα παίρνουμε ριζάλευρο ειδικό για αλλεργίες, χωρίς γλουτένη και δίνουμε μόνο μήλο και αχλάδι, αφού πρώτα τα δοκιμάσαμε για τυχόν αλλεργίες και αυτά. Τα γράφω αναλυτικά για να καταλάβετε ότι εμείς έχουμε τους λόγους μας να προσέχουμε ιδιαίτερα. Ωστόσο, για όλα τα παιδάκια ισχύει ότι μπορεί να αναπτύξουν κάποιο είδος αλλεργίας από εκεί που δεν το περιμένουμε και για αυτό οι γιατροί δίνουν κάθε τροφή σταδιακά και αφού προηγουμένως έχει δοκιμαστεί για τυχόν αλλεργίες.

Αν μου επιτρέπετε, λοιπόν, θα έλεγα να μην υποτιμάτε τους γιατρούς σε σχέση με τις οδηγίες και το πρόγραμμα που δίνουν για τη διατροφή του μωρού. Είναι πολύ σημαντικό θέμα και δεν μπορούμε να πειραματιζόμαστε. Χθες έμαθα ότι το κοριτσάκι μιας φίλης το οποίο είχε θέμα με το γάλα, πλέον έχει πρόβλημα και με το καρότο και μιας άλλης με το αλεύρι. Αυτό κι αν είναι πονοκέφαλος.

Λυπάμαι που δεν είμαι ευχάριστη και ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε, αλλά επειδή πρόκειται για μωράκια και εμείς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα σκέφτηκα ότι ίσως ήταν χρήσιμο να τα γράψω αυτά.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...