Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι ξεχασα να σου συλληπηθω...

σοκαριστικα με αυτα που διαβασα.......κριμα...κριμα....κριμα....

εγω απο κρεμες κ φρουτοκρεμες τι να σας πω...

ακομα δεν εχουμε ξεκινησει...το μονο που ξερω ειναι πως θα του παρω ποτηρακι για να πινει νερο...δεν θελω με μπιμπερο...

ελπιζω να μην πνιγεται...

τωρα για τα "αλλα" δυσκολα για ολους κοριτσια...

ειναι μεγαλη αλλαγη το παιδι στην σχεση 2 ανθρωπων...

εγω πιστευω πως μετα τον χρονο θα φτιαξει αυτο που λογικα θα εχει μπει το παιδι σε μια σειρα....τι να πω...

ειναι και δυσκολες οι εποχες...δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει και το αγχος ειναι κακος συμβουλος...

ετσι μπηκα για ενα γεια!

καλο βραδυ και καλη Κυριακη!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κορίτσια. δεν έχω διαβάσει τπτ γιατί είμαι κομμάτια, τρέχαμε στα νοσοκομεία με τον Νικ. είναι άρρωστος από την Δευτέρα, άλλα χθες το βραδύ που γύρισε από δουλεία μου είπε οτι δεν μπορούσε να τραγουδήσει γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε μια απίστευτη επιδείνωση και φοβηθήκαμε για πνευμονία. Οι εξετάσεις βγήκαν αλλοπρόσαλλες και δεν ξέρουμε με σιγουριά αν είναι πολύ βαριά γρίπη ή λοιμώδης μονοπυρήνωση. Παίρνει ισχυρή αντιβίωση και αν αύριο είναι καλύτερα είναι γρίπη αν όχι είναι Λ.Μ. Ουφ μακάρι να είναι γρίπη.

Ριτακι πως είσαι μετά τα σημερινά;

φερι γύρισε ο χασμπανας σου

Ο γιατρός είπε να προσέξουμε πολύ να μην κολλήσουν τα παιδιά και έτσι έβαλα το κρεβάτι του μπέμπη στο δωμ. της Ευαγγελία (πρώτη μέρα σε άλλο δωμ.)και εγώ θα κάνω ύπνο καναπεδάτο. Να δω τι θα κάνω αν ξυπνήσει η Ευαγγελία για τσίσα και από το κλάμα τις ξυπνήσει και ο μικρός:confused::confused::confused:

Πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι κομμάτια.

Καληνύχτα κοριτσάκια τα λέμε αύριο

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα

ξυπνηστε καλε

αννικο μου περαστικα εχω περασει Λ.Μ. στο λυκειο...........ειχαμε κολησει ολοι μας κ ξερω τι σημαινει κ πως ειναι .

προσεχε τα παιδακια σου οσο γινεται

κ καλη υπομονη κ δυναμη, θα τραβηξεις ζορι μεγαλο

3xmama γυρισατε απτην εκδρομουλα?πως περασατε ? πως ηταν με την μικρη ?

ksisaki κ παλι περαστικουλια.................βουρ στον ορο !

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερες πολλες

εμεις εδω σπιτι...δε ξερω αν θα παω για καφε με καμια φιλη μου αργοτερα...ο αντρας μου βγηκε στη θαλασσα με το σκαφος, ειναι στο safety boats γιατι εχει εναν αγωνα σημερα...

ολη νυχτα ξυπναγε κ με ρωταγε αν ειμαι καλα..σημερα δε θυμαται τιποτα χαχαχα

Αννικο περαστικα σας..ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο

καλη ψηφο οσες ψηφισετε

Καλημεραααααα!!!

Αννικο περαστικα!δεν υπαρχει ειδικη εξεταση για τη Λ.Μ??

η παπαρουνα μου ξυπνησε 3-4 φορες αλλα της εδινα τη πιπιλα κ ξανακοιμοτανε!!λετε να ειναι δοντια??

ωραια μερα για βολτα!!

rXrPp3.png

να μαι κ εγω:-D

καλα διαβασα 3 σελιδεσ κ γελουσα

η μια ελεγε για το σεξ αλλη για τα φρουτα αλλη για το ριζαλευρο κ αλλη απανταγε για αλλο :mrgreen::mrgreen:.ξερω οτι δεν ηταν ολα αστεια αλλα αμα τισ διαβασετε συνεχομενα τισ σελιδεσ θα σασ φανει τεσπα(νεκταρια που εισαι?)ασχετο αλλα οταν λεω 'τεσπα' σε θυμαμαι χι

ερχομαι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ συνεχιζω τον μονολογο

χεστικε ο ιασονασ τον αλλαξα κ λεω δεν βαφω κ τα μαλλια μου?τα εβαψα κ ηρθα.

ριτακι υπαρχουν κειδιεσ οπωσ η συγκεκριμενη που σε βαζουν σε σκεψη:roll: να βλεπεισ τη ζωη με αλλο ματι ομωσ καλοσ η κακοσ αργα η γριγορα ολα ξεχνιουντε μεχρι να ξανα συμβει κατι παρομιο,κ παει λεγοντασ.

η σχεσεισ μασ με τουσ συζιγουσ παντα θα εχουν σκαμπανεβασματα (κ εμεισ το σεξ το εχουμε ξεχασει,αν εχεισ κ τα Δαναη αναμεσα τι να κανεισ:mrgreen::roll:?)αρκει να μην φτανουμε στα ορια ,κ εμενα ελεγε οτι τον παραμελω αλλα μετα που εκανα κ το δευτερο το καταλαβε καλυτερα;)

αννικο περαστικα τι ειναι το Λ.Μ.?:roll::roll:

σημερα πηγαμε πεδοτοπο κ κατσαμε εξω φυσικα με τετειο ηλιο κ του εδωσα φρουτακι σε βαζακι τησ nestle το επερνα κ στα αλλα για ωρα αναγκησ ,το τσακισε κ ετσι κατσαμε πιο πολυ;)

andith ισωσ δοντια ειναι κ εμενα το κανει αυτο μερεσ μερεσ.η μπανανα δεν νομιζω να ειναι αλλεργιογονο φρουτο εγω παντα το εδεινα στην αρχη,αλλα ασ διαβασουμε κ αυτο: σέλιδα 5

http://sportsnutrition-inst.org/PDF/arthro2.pdf

αχ μακαρι να ειχα κ εγω τισ ιδιεσ ορεξεισ:rolleyes:

κρισακι που μενεισ κ εχεισ ελιεσ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Αννίκο μου περαστικά στον αντρούλη σου και προσοχή στα φιλιά(ξέρεις λέγεται και ασθένεια του φιλιού). Με παραξένεψε το ότι του έδωσαν αντιβίωση ενώ υπάρχει υπόνοια για λ.μ. γιατί από ότι ξέρω δεν επιτρέπεται και μπορεί να προκαλέσει εξάνθημα... Βέβαια δεν είμαι και γιατρός ...απλά μου είχε κάνει εντύπωση όταν μου το είπαν 2-3 περιπτώσεις φιλικές που το πέρασαν τα παιδιά τους(έφηβοι). Το καλό είναι ότι από αυτά που άκουσα δεν κολάνε εύκολα τα παιδιά(τα μικρά) κι αν κολλήσουν το περνάνε πολύ ελαφριά.Παρόλαυτα εσείς προσέχετε τα !Και πάλι περαστικά και υπομονή...

Krisaki είστε καλύτερα από ότι διάβασα ε? :wink: Ελπίζω να τελειώσετε και με τις ελιές και να ξεκουραστείτε. Ξέρεις συγκινήθηκα όταν διάβασα για τις ελιές γιατί μου θύμησε που μαζεύαμε και εμείς με τον παππού μας λίγες όταν είμασταν πιτσιρίκια...:roll::cry:

Andith μου πως είναι η παπαρούνα σου?(πολύ μου άρεσε το παπαρούνα:tongue::tongue::tongue::tongue:-πρωτότυπο-πως προέκυψε αλήθεια?)βγάλατε κι εσείς δοντάκια τελικά?

Υπάρχουν άλλοι φαφουτούληδες-φαφουτούλες ή μόνο εμείς μείναμε και φαφουτούλες και ψιλο-φαλακρούλες(αν και έχουμε αρχίσει να βγάζουμε δειλά δειλά μαλλάκια μετά από τα επανωτά τάματα της απελπισμένης μανας!!!:P:p:p) Πλάκα κάνω για τα τάματα - και η μεγάλη μου έτσι ήταν μωρό.

3xmama γυρισατε απτην εκδρομουλα?πως περασατε ? πως ηταν με την μικρη ?

Ριτάκι καταρχήν συλληπητήρια.:( Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές και συνήθως επειδή δεν είναι στο κοντινό μας κύκλο δεν μας "αγγίζουν" τόσο. Όταν όμως είναι γνωστή-ός τότε συνηδειτοποιούμε καλύτερα κάποια πράγματα.

Ίσως τότε βλέπουμε και άλλα πράγματα με άλλο μάτι....!!!

Thena μου με γεια το μαλλί! Τα μπουμπουκάκια σου τι κάνουν σήμερα? Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σε αυτό που λες για το ότι ξεχνάμε εύκολα! Πολύ γρήγορα και εύκολα!

Anyway! Ταξίδι στη Βουδαπέστη:

Το ταξίδι μας ήταν αρκετά καλό θα έλεγα. Όταν πηγαίναμε κοιμόταν η Μελίνα πολλές ώρες και όταν ξυπνούσε ήταν συνήθως ευδιάθετη. Κάναμε και στάσεις και τη βγάζαμε και έτσι όλα καλά. Στο γυρισμό όμως ... κοιμήθηκε ακριβώς πριν φύγουμε και μετά έχασε τον ύπνο της και την έπιασε υπερένταση. Μέχρι να κοιμηθεί μας άλλαξε τα φώτα και μετά κοιμόταν λίγο και ξυπνούσε με γκρίνια. Αυτό έγινε 3-4 φορές . Μετά ηρέμησε και ηρεμήσαμε κι εμείς!:D

3xmama!!χαχα πλακα εχεις με τα μαλλακια!!δοντια ουτε εμεις βγαλαμε!κ ο γιατρος με ρωταγε αν κοιμαται το βραδυ η ποναει οποτε λογικα ετοιμαζονται παντως απο χτες ολο μουρμουραει κ με δυσκολευει να κοιμηθει κ μου κακοφαινετε γιατι ειναι ευκολη γενικα στον υπνο,ελπιζω να φταιει αυτο κ να βγουν!!

απο οταν γεννηθηκε τη λεω διαφορα αλλα το παπαρουνα μου κολλησε κ της ταιριαζει κιολας,σε καποια φαση τη φωναζα παληκαρι μου γι πλακα κ ο αντρας μου τσαντιζοτανε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:το κοψα ομως γιατι οντως χαζομαρα!!!

rXrPp3.png

3xmama!!χαχα πλακα εχεις με τα μαλλακια!!δοντια ουτε εμεις βγαλαμε!κ ο γιατρος με ρωταγε αν κοιμαται το βραδυ η ποναει οποτε λογικα ετοιμαζονται παντως απο χτες ολο μουρμουραει κ με δυσκολευει να κοιμηθει κ μου κακοφαινετε γιατι ειναι ευκολη γενικα στον υπνο,ελπιζω να φταιει αυτο κ να βγουν!!

απο οταν γεννηθηκε τη λεω διαφορα αλλα το παπαρουνα μου κολλησε κ της ταιριαζει κιολας,σε καποια φαση τη φωναζα παληκαρι μου γι πλακα κ ο αντρας μου τσαντιζοτανε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:το κοψα ομως γιατι οντως χαζομαρα!!!

Και εμείς σε παρόμοια φάση νομίζω είμαστε με τα δόντια. Περιμένω την άλλη βδομάδα που θα πάμε στο γιατρό για εμβόλιο να μας πει κι αυτός ..

Κι εγώ τη 2η(τη Μαρία μου ) δεν ξέρω πως μου κόλλησε και την έλεγα μερικές φορές "Μήτσο" και μια φορά μου ξέφυγε και το είπα και στη Μελίνα και η Μαρία θύμωσε γιατί λέει αυτό είναι το δικό της χαιδευτικό!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...