Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μονο εγω παρακαλαω τον αντρα μου για σεχ ολη την ωρα????/:tongue:κ δε μου καθετε συνεχεια κ με νευριαζει!!

νομιζω μονο εσυ ..........:roll::roll:

Το πρασινο μηλο δεν ειναι ξυνο;;Σκεφτηκα να του βαλω και κρεμα στα φρουτα αλλα μετα ειπα να τον αφησω λιγακι ακομα μπας και συνηθησει..του βαζω περισσοτερη μπανανα για να γλυκαινει.Κανει να φαει μπισκοτοκρεμα ή μπισκοτακια;;Δεν ξερω:wink::wink: με το φαγητο ειμαι λιγακι φοβιτσιαρα αν δεν μου πει η γιατρος..Τον 6ο τον κλεινουμε στις 16!!!:D:D:D

εμας μπσκοτακια μας ειπε ναι αλλα με μετρο κ με προσοχη

ειτε στο χερι ειτε στην κρεμα

βασικα...γι αυτο τις προαλλες πηρα το θαρρος κ σου ειπα να προσπαθησεις να τον κοιμιζεις πιο νωρις τον Γιωργακη σου...οσο πιο νωρις κοιμαται τοσο πιο πολυ χρονο θα αφηνει για εσας :wink::mrgreen:

ισως αν ηταν ευκολοτερο παιδι στον υπνο να μην ειχαμε προβλημα σε αυτον τον τομεα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

πορτοκαλι μου ειπε σε λιγες μερες..... μπορω λεει να τον δινω σε χυμο κιολας κ οχι μεσα στην φρουτοκρεμα

η μπανανα μου ειπε ναι, αλλα αν εχουμε κρουσμα δυσκοιλιοτητας σταματαμε

88M1p3.pngycQap3.png

εμ!ριτα πως να μη παραπονεθει ο ανθρωπος!θα μου πεις κ σενα σου πεσαν ολα μαζεμενα!!ισως τωρα που ειναι καλυτερα ο αγγελος κ πηγε κ για δουλεια στρωσουν καλυτερα τα πραγματα!!κ ολη μερα με τον αλλο δεν ειναι καλο!τσακωνεσαι πιο ευκολα!

rXrPp3.png

πορτοκαλι μου ειπε σε λιγες μερες..... μπορω λεει να τον δινω σε χυμο κιολας κ οχι μεσα στην φρουτοκρεμα

η μπανανα μου ειπε ναι, αλλα αν εχουμε κρουσμα δυσκοιλιοτητας σταματαμε

εμενα το πορτοκαλι μου ειπε να της το δωσω με το κουταλακι οχι με το μπιμπερο!καλα κ γω θα της δωσω μπανανα!

rXrPp3.png

εμ!ριτα πως να μη παραπονεθει ο ανθρωπος!θα μου πεις κ σενα σου πεσαν ολα μαζεμενα!!ισως τωρα που ειναι καλυτερα ο αγγελος κ πηγε κ για δουλεια στρωσουν καλυτερα τα πραγματα!!κ ολη μερα με τον αλλο δεν ειναι καλο!τσακωνεσαι πιο ευκολα!

εμ ηταν κ σακατης ηθελε κ σεχ .............

τωρα δεν θα την γλιτωσω ομως

μετα απο τοσο καιρι κ μετα απο τετοια συζητηση πριν μερες:?:-?:?:-?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Θα ρωτησω και γω την γιατρο για το πορτοκαλι...Εμας τα κακακια μας ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σφιχτα και εχει δυσκοιλιοτητα,του πηρα σημερα υποθετα..αυτη μου ειπε βεβαια να του βαζω την 4η μερα αν δεν κανει κακακια αλλα σιγα μην τον αφησω τοσο να σκασει..

εμενα το πορτοκαλι μου ειπε να της το δωσω με το κουταλακι οχι με το μπιμπερο!καλα κ γω θα της δωσω μπανανα!

οπως βολευονται εχει σημασια?

εμενα δεν θυμαμαι νομιζω ποτηρακι μας ειπε ..........τα εχω μπερδεψει:?

88M1p3.pngycQap3.png

Θα σας καληνυχτησω και εγω..Το πρωι θα παω να βοηθησω τον συζυγο να στρωσουμε τα διχτυα στις ελιες..:(:( να τελειωνουμε και μ'αυτα...Το ευχαριστο ειναι οτι την Δευτερα ειναι αργια και δεν θα δουλευει να παμε καμια βολτιτσα αν ειναι καλος ο καιρος!!Σημερα παντως ηταν καλοκαιρινη ημερα!!

Φιλια σε ολες!!Καληνυχτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...