Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι βρε με τη κρεμα δεν εχει προβλημα ισα ισα που της αρεσει πολυ,με το γαλα δεν τα παμε καλα,τωρα που της βαζω μια μεζουρα ρυζαλευρο τρ ωει περισσοτερο!!με το θορυβο τρομαξε που κανει το μουλτι κ εκλαιγε!

να με συχωρεις...δεν διαβασα σωστα χωρις τα γυαλια..χαζευω κ τβ...εχω κλαψει κ λιγο :mrgreen::mrgreen:

πολυ αγχος θα εχει βρε fairy μου κ αυτος,το αγχος ειναι οτι χειροτερο!

αν θελεις μου λες.γιατι θελει να παραιτηθει?δεν τον ικανοποιει η εχει κατι αλλο στο μυαλο του!δυσκολες οι σχεσεις πολυ!

ναι παρα πολυ αχγος...θελει να παραιτηθει γιατι το μπος του εχει βγαλει το λαδι κ δεν τον αφηνει να τελειωσει το διδακτορικο στο οποιο ειναι κ επιβλεπων..ειναι τακτικη του αυτη να τους ξεζουμιζει...δεν ειναι Αγγλος :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ισως να εχει δικιο ....μπορει να το εχω παρακανει ............ δεν ξερω

γιαυτο πριν ειπα πως οταν ακουω την fairy να λεει τα δικα της...σκεφτομαι τον αγγελο , γιατι τα ιδια μου λεει λιγο πολυ

τωρα θα εφαρμοσω το "τρωγοντας ερχεται η ορεξη " κ βλεπουμε

88M1p3.pngycQap3.png

krisaki μηπως αν του εδινες κανενα αλλο φρουτο?η δικια μου π.χ. το κοκκινο το μηλο το τρωει αλλα οχι με μεγαλη ευχαριστηση το πρασινο κ ενα αλλο που ειναι σαν κοκκινο με πορτοκαλι της αρεσουν πιο πολυ!κ καμια αλλη κρεμα εχει κατι μπισκοτοκρεμες κ τετοια η βαζουν μπισκοτα μεσα στη φρουτοκρεμα για να γλυκαινει,κλεισατε τον 6 μηνα???δε θυμαμαι!

rXrPp3.png

το ρυζαλευρο ουτε εμενα παντως το τρωει με τιποτα..........μονο φρουτοκρεμα (αχλαδι μηλο μεχρι στιγμης) κ σε λιγες μερες μπανανα κ πορτοκαλι

εσεις δινεται 1 γευμα ρυζαλευρο κ 1 φρουτοκρεμα/?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αποψε παντως εκανα ενα βημα χεχε...δεν πηρα το λαπτοπ να φυγω να παω μεσα να κατσω..καθομαι εδω διπλα του κ λεμε κ καμια κουβεντα...ειναι κ κουρασμενος απο το ταξιδι

το ρυζαλευρο ουτε εμενα παντως το τρωει με τιποτα..........μονο φρουτοκρεμα (αχλαδι μηλο μεχρι στιγμης) κ σε λιγες μερες μπανανα κ πορτοκαλι

εγω πλεον το εκοψα το ρυζαλευρο...το εδωσα επειδη ξεκινησε πολυ μικρος αλλα πλεον το κοψαμε

σεχ κ γενικοτερα να προσπαθω να του δινω περισσοτερη σημασια

βασικα...γι αυτο τις προαλλες πηρα το θαρρος κ σου ειπα να προσπαθησεις να τον κοιμιζεις πιο νωρις τον Γιωργακη σου...οσο πιο νωρις κοιμαται τοσο πιο πολυ χρονο θα αφηνει για εσας :wink::mrgreen:

εμεις ακομα δοκιμαζουμε φρουτα υποτιθετε!ο γιατρος μου ειπε να ξεκινισουμε τη Δευτερα αλλα σιγα μην τον ακουγα!μου ειπε 4 μερες μηλο,4 μερες αχλαδι κ 4 μερες πορτοκαλι κ μετα ολα μαζι,μπανανα οχι!

εμεις θα τρωμε μεσημερι φρουτο κ απογευμα κρεμα βανιλια,ρυζαλευρο μια μεζουρα στο γαλα

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Το πρασινο μηλο δεν ειναι ξυνο;;Σκεφτηκα να του βαλω και κρεμα στα φρουτα αλλα μετα ειπα να τον αφησω λιγακι ακομα μπας και συνηθησει..του βαζω περισσοτερη μπανανα για να γλυκαινει.Κανει να φαει μπισκοτοκρεμα ή μπισκοτακια;;Δεν ξερω:wink::wink: με το φαγητο ειμαι λιγακι φοβιτσιαρα αν δεν μου πει η γιατρος..Τον 6ο τον κλεινουμε στις 16!!!:D:D:D

σεχ κ γενικοτερα να προσπαθω να του δινω περισσοτερη σημασια

μονο εγω παρακαλαω τον αντρα μου για σεχ ολη την ωρα????/:tongue:κ δε μου καθετε συνεχεια κ με νευριαζει!!

rXrPp3.png

Το πρασινο μηλο δεν ειναι ξυνο;;Σκεφτηκα να του βαλω και κρεμα στα φρουτα αλλα μετα ειπα να τον αφησω λιγακι ακομα μπας και συνηθησει..του βαζω περισσοτερη μπανανα για να γλυκαινει.Κανει να φαει μπισκοτοκρεμα ή μπισκοτακια;;Δεν ξερω:wink::wink: με το φαγητο ειμαι λιγακι φοβιτσιαρα αν δεν μου πει η γιατρος..Τον 6ο τον κλεινουμε στις 16!!!:D:D:D

το ανοιχτο πρασινο οχι το σκουρο,κ το ανοιχτο ξινιζει λιγο αλλα αβυσσος αφου της αρεσει!κ λεμονι της εδωσα μια μερα να γλυψει κ της αρεσε!μονο με το γαλα μαλλον δεν τα βρισκει το παιδι μου!νομιζω απο τον 6 κ μετα κανει μπισκοτακια!εγω το γιατρο τον ακουω στα βασικα τα αλλα τα βρισκω μονη μου!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...