Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κ παλι ...εδω γραφειο ακομα...αλλα δε πειραζει...τελευταια μερα στην ουσια...

κ εγω υποφερω με τη πλατη, το αυχενικο, τη μεση κ το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα...καλα παμε...χαχαχαχα

οπως ειπαν τα κοριτσια προσεχω πως σκυβω κ τα βαρη, κανω μασαζ (σωτηριο), κοιμαμαι με ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης και πηρα καινουριο στρωμα ορθοπεδικο χιχιχι

μολις τσακισα ενα παστελι με φυστικια αιγινης....νυσταζωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω νυσταζω αλλα η μικρη μου δινει ρεσιταλ τωρα...

κ εμενα αλλα εχω παψει να του δινω σημασια :D:D:D

εχω παρατηρησει επισης οτι οταν τρωω ησυχαζει...ντερλικωνει :mrgreen::mrgreen:

εγω παντως ρε κοριτσια κανω ο,τι μου ειχαν πει οταν ημουν μικρη και ποναγε η μεση μου...τη γνωστη σταση της γατας..αλλα με συνθηκες εγκυμ. πλεον...εννοω οχι στα 4 παντα,αλλα ή ανασκελα ή στο πλαι και συνερχομαι..,ξεκουραζονται οι μυες αμεσως..ειχα δει που το εκανε κ η πετρουλακη εγκυος...

Αυτή την στάση γάτας και την άκρως αντίθετη μας τη σύστησαν και την κάνουμε συνέχεια και στο pilates αλλά και στα μαθήματα ανώδυνου! Βοηθάει πάρα πολύ ειδικά αν την συνδυάσεις με βαθιά εισπνοή -εκπνοή!

γεια σας κ παλι ...εδω γραφειο ακομα...αλλα δε πειραζει...τελευταια μερα στην ουσια...

κ εγω υποφερω με τη πλατη, το αυχενικο, τη μεση κ το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα...καλα παμε...χαχαχαχα

Μήπως , λέω μήήήήπως φταίει το επάγγελμα;;;;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπα, η ιδέα μου είναι έ;;;

Διαφημίσεις

Μήπως , λέω μήήήήπως φταίει το επάγγελμα;;;;;;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπα, η ιδέα μου είναι έ;;;

οοοχι καλεεεε!!! πως σου περασε απο το μυαλο αυτη η ιδεα!!!!! αχαχαχαχαχχααχχαχ:D:D:D:D:D

Αλήθεια κορίτσια έπαθα πλάκα με το βελονισμό!! Εχθές έκανα και σήμερα τα πόδια μου ξεπρήστηκαν τελείως!!!

Βέβαια πρήστηκαν τα χέρια μου τώρα που το σκέφτομαι. Λέτε απλώς να μετακίνησε την κατακράτηση;; :rolleyes::confused::rolleyes:Πρέπει να μιλήσω με τη μαία !!

αχ δεν εχω ιδεα για βελονισμο....μια φιλη μου ξεκινησε για το fertility της..αυτο δε το ειχα ξανακουσει...αυτη βγαζει συνεχεια ινομυωματα κ λογω του οτι ειχαν κ προβλημα με το σπερμα ξεκινησανε εξωσωματικη...αλλα δυστυχως η πρωτη προσπαθεια απετυχε

Κορίτσια βλέπω σας έπιασε πάλι λογοδιάρροια μπράβο γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες.;)

Εγώ χάθηκα λίγο αν κ σταμάτησα τη δουλειά είχα άλλες του σπιτιού :evil:

Ο μικρός που είναι 4 χρονών κάνει λαρυγγίτιδες σχεδόν ανά δυο εβδομάδες τα μεσάνυχτα βήχει με βραχνάδα κ του δίνω σταγόνες κορτιζόνη αλλά προχθές το βραδύ κατά τις 5 που άρχισε το ‘κοκοράκι’ δεν του έδωσα κ εχθες το πρωί πήρα την απόφαση να τον πάω σε έναν ομοιοπαθητικό από περιέργεια να πάρω μια άλλη γνώμη, δεν θέλω άλλη κορτιζόνη . γενικά είναι ευαίσθητος με το λαιμό του πέρσι έκανε 4 φορές αμυγδαλίτιδα από στρεπτόκοκκο , βγάζει άφθες στο στόμα κ μόνιμος βήχει.

Τελικά μου έδωσε κάτι σταγόνες belladonna λέγονται που είναι από το αντίστοιχο φυτό

Eδω στα Γιάννενα δεν είναι ακόμα διαδεδομένη η ομοιοπαθητική κ δεν ξέρω τι να κάνω να του τις δώσω γιατί είδα σε μια σελίδα ότι είναι δηλητηριώδες φυτό.

Φοβάμαι ότι αν πάρω τη γιατρό μου θα είναι αρνητική όπως κάθε γιατρός αλλά κάποιοι μου είπαν ότι είδαν διαφορά

Κατά τα αλλά καλά το μωρό βγάζει κ εμένα κολο , τον τουρλώνει κ έχει πλάκα αν κ ο άντρας μου μου λέει ότι φοβάται όταν το βλέπει.:mrgreen:

Το καλύτερο είναι ότι μου μειώθηκε η όρεξη κ δεν τρώω πολύ με ποναει κ η κοιλία από το τσίτωμα κ δεν πάει κάτω μπουκιά.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τhena μου ευχομαι γρηγορα περαστικα...εαν εχει ευαισθησια στις αμυγδαλες η αφαιρεση δε συστηνεται? καλα κανεις κ το ψαχνεις....μικρο παιδι τωρα να παιρνει τοση κορτιζονη!!!

Διαφημίσεις

Fairymummy μια χαρά πας από κοιλίτσα φτου φτου δεν πήρες πολλά είδες η δουλειά τι κάνει μην έχεις κ παράπονο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Fairymummy μια χαρά πας από κοιλίτσα φτου φτου δεν πήρες πολλά είδες η δουλειά τι κάνει μην έχεις κ παράπονο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω κοριτσακι...με κρατανε οι μαθητες μου σε ενγρηγορση :D:D:D:D

Αλήθεια κορίτσια έπαθα πλάκα με το βελονισμό!! Εχθές έκανα και σήμερα τα πόδια μου ξεπρήστηκαν τελείως!!!

Βέβαια πρήστηκαν τα χέρια μου τώρα που το σκέφτομαι. Λέτε απλώς να μετακίνησε την κατακράτηση;; :rolleyes::confused::rolleyes:Πρέπει να μιλήσω με τη μαία !!

τι να πω???εχω ακουσει διαφορα...και καλα και μη....δεν κανεις κ στα χερια για να δουμε τι θα γινει μετα?????:?

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...