Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fairy xprepei na sas sympathw an fantasteis oti psntreythka enan, gennhsa enan, douleyw gia enan kai dialeksa kai kanadyo allous gia parea...:tongue::tongue:

)

χεχε...μωρε καλα παιδια ειναι ολα τα ζωδια

εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου μα καθολου κ δε ξερω τιποτα...ουτε για εμας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα εκει το κλιμα ηταν βαρυ . η αδελφη της χαλια την μαζευανε συνεχεια.η μανα της ουρλιαζε "γιατι"ασταματητα ο αντρας της σοκαρισμενος κ ο γιος της με ραμματα σε ολο του κεφαλι γιατι μολις "εφυγε¨" η μανα του περασε μεσα απο την τζαμαρια ..................

τι πιο συγκλονιστικο ολων ηταν η στιγμη που ο μπαμπας πανω απο το χωμα εβαλε τον γιο να ορκιστει μπροστα σε ολους κ πνω απο τον ταφο οτι δεν θα την απογοοητευσει ποτε κ παντα απο ψηλα θα τον καμαρωνει ......... εκει λυγισα κ εγω............

σπιτι που ηρθα (απορω πως οδηγησα) με επιασαν τυψεις γιοσα εχω κανει αθελα μου τα περισσοτερα στον αγγελο ...........

μετα κλαμα που θυμηθηκα τι εχει κανει αυτη η γυναικα για μενα κτλ κτλ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

πωπω βρε κοπελα τι μου λες!!!! να κατι τετοια βλεπω κ εγω κ λεω αι στο καλο πρεπει να μαθω να το ραβω κ εγω...

επειδη μαλλον κατι εχασα...ηταν πολυ νεα η κοπελα κ ο γιος μικρος?

λιγοτερο απο 40 κ ο γιος στην εφηβεια ασε

ο γιος ηταν με την κοπελα του σπιτι βγηκαν ν παρουνσουβλακια η μανα ξαπλωσε κ ο μπαμπας επλενε τα πιατα . κ ο μπαμπας αφου τελειωσε πηγ στην κρεβατοκαμαρα κ την βρηκε εκει

ετσι ξαφνικα σταματησε η καρδια της

88M1p3.pngycQap3.png

ειχαμε μια συζητηση με τον αγγελο πριν μερες.κατι σαν ξεσπασμα του . κατι σαν ζηλια δεν ξερω .

μου ειπε οτι ολο το βαρος κ το ενδιαφερον το ριχνω μονο στον μικρο κ οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του κ οχι μαυτον πια.οτι εχει χαθει η ερωτικη μας ζωη κ τετοια κ πως μια μερα απο την αφοσιωση μου στον μικρο , ο μικρος θα παντρευτει θα φυγει κ γω γρια πια θα γυρισω να δω διπλα μου εναν ξενο αν συνεχισω ετσι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε??ριτακι πολυ λυπηθηκα:(:(:(:(

οσο για τα αλλα που συζητατε αφηστε!!εμεις τωρα σιγα σιγα στρωνουμε!ειμαστε κ οι δυο πολυ ισχυρογνωμον κ μετα τη γεννηση της μπεμπας μιλαμε για απιστευτη διαφωνια για τα παντα!για τα παντα ομως!εγω δεν εχω πεθερα κ του λεω συνεχεια οτι ειναι 2 σε 1!!αντρας κ πεθερα μαζι!!ουφ!!αυτες τις μερες ειμαστε καλυτερα!καναμε κ λιγο σεχ κ ηρεμησαμε!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα σημερα που εφτιαχνα το μηλο στο μουλτι εκανε ενα κλαμα η μικρη αλλο πραγμα φοβηθηκε το θορυβο(καλα εχω ξεχασει την ορθογραφια μου!γραφω κ σβηνω ολη την ωρα κ παλι λαθος τα γραφω!)τη πηρα αγκαλιτσα κ σταματησε αλλα την αφησα κατω για να συνεχισω κ παλι κλαμα,πρωτη φορα κλαιει ετσι η παπαρουνα μου!τη λυπηθηκα πολυ!αλλα αφου επρεπε να της φτιαξω τη κρεμα!!θα συνηθισει λετε?

rXrPp3.png

ειχαμε μια συζητηση με τον αγγελο πριν μερες.κατι σαν ξεσπασμα του . κατι σαν ζηλια δεν ξερω .

μου ειπε οτι ολο το βαρος κ το ενδιαφερον το ριχνω μονο στον μικρο κ οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του κ οχι μαυτον πια.οτι εχει χαθει η ερωτικη μας ζωη κ τετοια κ πως μια μερα απο την αφοσιωση μου στον μικρο , ο μικρος θα παντρευτει θα φυγει κ γω γρια πια θα γυρισω να δω διπλα μου εναν ξενο αν συνεχισω ετσι

καπως ετσι νιωθω αλλα εκεινος ειναι με τη δουλεια του κ το διδακτορικο του...οκ δεχομαι τα ζορια του...αλλα εγω που χωραω μεσα στη ζωη του? αλλα εκεινος δεν δεχεται αν εγω του τα λεω αυτα...σπααανιααα καμια φορα να με ακουσει

τι κανετε??ριτακι πολυ λυπηθηκα:(:(:(:(

οσο για τα αλλα που συζητατε αφηστε!!εμεις τωρα σιγα σιγα στρωνουμε!ειμαστε κ οι δυο πολυ ισχυρογνωμον κ μετα τη γεννηση της μπεμπας μιλαμε για απιστευτη διαφωνια για τα παντα!για τα παντα ομως!εγω δεν εχω πεθερα κ του λεω συνεχεια οτι ειναι 2 σε 1!!αντρας κ πεθερα μαζι!!ουφ!!αυτες τις μερες ειμαστε καλυτερα!καναμε κ λιγο σεχ κ ηρεμησαμε!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα σημερα που εφτιαχνα το μηλο στο μουλτι εκανε ενα κλαμα η μικρη αλλο πραγμα φοβηθηκε το θορυβο(καλα εχω ξεχασει την ορθογραφια μου!γραφω κ σβηνω ολη την ωρα κ παλι λαθος τα γραφω!)τη πηρα αγκαλιτσα κ σταματησε αλλα την αφησα κατω για να συνεχισω κ παλι κλαμα,πρωτη φορα κλαιει ετσι η παπαρουνα μου!τη λυπηθηκα πολυ!αλλα αφου επρεπε να της φτιαξω τη κρεμα!!θα συνηθισει λετε?

τελικα ισως να ειμαστε ολα τα ζευγαρια χαρουμενα με τα μωρακια αλλα ισως αλλαξε η ζωη μας κ ισως προσθεσε ενα ακομα αχγος...εμενα ο αντρας μου θελει να παραιτηθει απο τη δουλεια του κ εγω συμφωνησα..αλλα εχει αχγος λογω του μικρου..ενω θα βγαινουμε με τον δικο μου μισθο...ισα ισα βεβαια αλλα θα βγαινουμε, αλλωστε εχουμε περασει κ χειροτερα, αλλα εχει ενα εξτρα σχγος...τι να πω...ελπιζω συντομα ολοι μας να βρουμε τους ρυθμους μας...επλενα πιατα τωρα κ σκεφτομουνα...θα κανω μια πολυ σοβαρη κ μεγαλη προσπαθεια...θα προσπαθησω να χαμογελαω καθε μερα που θα ξυπναει κ θα γυριζει απο τη δουλεια κ δε θα δινω σημασια οταν μου λεει θελω να μεινω μονος...ισως το εχει περισσοτερο αναγκη αυτον τον καιρο...

θα τη μαθει βρε τη κρεμα...σιγα σιγα...ειναι μεγαλη αλλαγη για αυτα να μαθουν στο φαγακι..εχουν μαθει στη χαλαρωση του γαλατος...

θα τη μαθει βρε τη κρεμα...σιγα σιγα...ειναι μεγαλη αλλαγη για αυτα να μαθουν στο φαγακι..εχουν μαθει στη χαλαρωση του γαλατος...

οχι βρε με τη κρεμα δεν εχει προβλημα ισα ισα που της αρεσει πολυ,με το γαλα δεν τα παμε καλα,τωρα που της βαζω μια μεζουρα ρυζαλευρο τρ ωει περισσοτερο!!με το θορυβο τρομαξε που κανει το μουλτι κ εκλαιγε!

rXrPp3.png

Τι κανετε;;

Εμεις ειμαστε καλυτερα!!Λιγες μυξουλες εχουμε ακομα..Ο ορος θαυματουργος!!!!

Εσκασε και το δευτερο δοντακι μας 3 ημερες τωρα!!!

Αχ βρε κοριτσια τι θα τον κανω με το φαγητο;;Δεν τρελενεται ουτε για τα φρουτα ουτε για την κρεμα αν και αυτη την τρωει λιγο καλυτερα..Ειμαι στο ενα χερι με το μπουκαλι το νερο και στο αλλο με το κουταλι και ξεγελωντας τον με το νερο του χωνω το κουταλι στο στομα,μολις ζοριστει λιγο κανει εμετο.Θα τα μαθει καποια στιγμη ή να παρω αποφαση οτι θα ειναι κακοφαγος;;:confused:

Ριτα συλληπητηρια,ειναι πολυ δυσκολες αυτες οι καταστασεις...

πολυ αγχος θα εχει βρε fairy μου κ αυτος,το αγχος ειναι οτι χειροτερο!

αν θελεις μου λες.γιατι θελει να παραιτηθει?δεν τον ικανοποιει η εχει κατι αλλο στο μυαλο του!δυσκολες οι σχεσεις πολυ!

ριτα μηπως εχει δικιο ο αγγελος??

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...