Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δυστυχως σαν ανθρωπος παντα ημουν κυκλοθυμικος .

κ στην θεση που βρισκεσαι ας πουμε εσυ εχω φερει εγω τον αντρα μου πολλες φορες 6χρονια τωρα.

δυστυχως ........... το καταλαβαινω αφου το κανω ...........

θολωνω κ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛα μου φταινε.ολες οι προτινομενες λυθεις , ολες οι επιλογες ολες οι συζητησεις που θελει να μου κανει .

88M1p3.pngycQap3.png

εγω δυστυχως σαν ανθρωπος παντα ημουν κυκλοθυμικος .

κ στην θεση που βρισκεσαι ας πουμε εσυ εχω φερει εγω τον αντρα μου πολλες φορες 6χρονια τωρα.

δυστυχως ........... το καταλαβαινω αφου το κανω ...........

θολωνω κ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛα μου φταινε.ολες οι προτινομενες λυθεις , ολες οι επιλογες ολες οι συζητησεις που θελει να μου κανει .

δψεν ξερω αν ειναι κυκλοθυμικος...η βλακεια ειναι οτι ξερω τι φταιει....η

δουλεια ....αλλα μας εχει επηρεασει ασχημα...κ εγω πλεον δεν αντεχω...κ εκει που μου λεει ασε με ησυχο κ τον αφηνω μετα τα ακουω κιολας που δε του δινω σημασια :roll:

φφ δε θελω να τα γραφω κ δημοσια αυτα...τεσπα

εσυ ριτακι πως εισαι?

Διαφημίσεις

Ti zwdio eipame oti eisai??? :tongue::tongue:

διδυμοι κ οι 3 μας :mrgreen: ξερεις κατι που δε ξερω? :D:D:D

δεν ξερω ποσο κ ποσα πρεπει να μασαμε.

ξερω οτι δεν ειναι τυχαιο που περναμε οι περισσοτερες καποια κριση ας πουμε με τους καλους μας.

εμας ειναι η πιο σοβαρη κριση που περναμε...ελπιζω πως μολις φυγει το διδακτορικο απο το κεφαλι του να αρχισουμε να ηρεμουμε...αλλα μεχρι τοτε δε ξερω ποσα πρεπει να καταπιω κ ποση υπομονη να κανω

διδυμοι κ οι 3 μας :mrgreen: ξερεις κατι που δε ξερω? :D:D:D

εμας ειναι η πιο σοβαρη κριση που περναμε...ελπιζω πως μολις φυγει το διδακτορικο απο το κεφαλι του να αρχισουμε να ηρεμουμε...αλλα μεχρι τοτε δε ξερω ποσα πρεπει να καταπιω κ ποση υπομονη να κανω

Xexe,den polyasxoloume me zwdia alla twra teleytaia exoun eisvalei polloi didymoi sth zwh mou k mou fainetai exw arxisei na sas anagnwrizw :tongue::tongue:

Afou fainetai na exei hmeromhnia liksis h krish tote pragmatika thelei ypomonh mexri to telos...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ti zwdio eipame oti eisai??? :tongue::tongue:

για κανε μια μαντεψια ........... :rolleyes:

εσυ ριτακι πως εισαι?

εννοεις με τον καλο μου ?

εννοεις μετα το μεσημεριανο που εζησα?

οσο για τις σχεσεις που συζηταμε απλα με αφορμη τα δικα σου λεμε κ τα δικα μας:wink: αλλα ας σταματησουμε εδω αν δεν θες

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

για κανε μια μαντεψια ........... :rolleyes:

εννοεις με τον καλο μου ?

εννοεις μετα το μεσημεριανο που εζησα?

οσο για τις σχεσεις που συζηταμε απλα με αφορμη τα δικα σου λεμε κ τα δικα μας:wink: αλλα ας σταματησουμε εδω αν δεν θες

εννοουσα μετα τα μεσημεριανα...δεν θα ρωταγα ποτε τα προσωπικα καποιου χωρις να κανει εκεινος την αρχη :rolleyes:

εμενα δεν με ενοχλει να πειτε κ τα δικα σας...αλλωστε ετσι μαθαινουμε καλυτερα...ανταλλασοντας εμπειριες...αν δε θελω να πω αλλα θα το πω οκ :mrgreen: προς το παρον ειμαι οκ να συνεχισουμε τη κουβεντα χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...