Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρααα ωραία μέρα σήμερα :)

Ρίτα μου συλληπητήρια, ούτε να σκεφτώ δε θέλω τι περνάει η οικογένεια αυτή.... Δυστυχώς το έχω ζήσει αρκετές φορές από αρκετά κοντινά και από πιο μακρινά μου πρόσωπα και είναι ίσως η πιο δύσκολη κατάσταση...

Εμείς αποφασίσαμε να μείνουν σπίτι μας αυτό το σ/κ για δουλίτσες, η μικρή πλέον κοιμάται σχεδόν κάθε φορά με κλάματα πολλά και πολύ με στεναχωρει. Μεγαλώνουμε όμως θα ανεβάσουμε σήμερα και τα κάγκελα στο κρεβάτι της γιατι χθες τη βρήκα κυρία να κρατάει με τα 2 χέρια την κουπαστή από το κάγκελο και να ακουμπάει το πηγούνο της

φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα αχ βρε Θένα με τον μπαμπακοσπορο (εμενα ο αντρας μου λεει μπαμπακοπιτα :Ρ)

Αννίκο δε νομίζω οτι αν πραγματικα πεινούσε θα το διαπραγματευόταν, ταϊστον λίγο παραπάνω να σου φύγουν οι τύψεις :tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα κι απο μενα?

καταρχην δεν ξερει κανεις πως μπορω ν ανεβασω βιντεακι απο το youtube???

(καθενας με τον πονο του...:tongue:)

Αννικο εισαι στεκα??? αχ,θελω κι εγω???

μωρε μην τον κοβεις τον κακομοιρη πανω στο καλυτερο...:D

κι εγω καποιες φορες που τον σταματαγα νωριτερα το βραδυ γιατι νυσταζα μετα πειναγε πιο συχνα...

ειναι μερικα παιδακια που δεν διαμαρτυρονται ιδιαιτερα οταν πεινανε...

εμενα παντως σηκωνει τον κοσμο!!

naya την μικρη σου για ακροβατη την βλεπω...πως τα καταφερε και πιαστηκε στο καγκελο βρε???

εμεις το εχουμε σχεδον απο την αρχη στην μεση το στρωμα...ουτε στο πανω πανω ουτε στο κατω κατω...

αχ,βρε thena τι τραβας κι εσυ με τα 3 ζουζουνια...θελω κι εγω πολλα παιδακια αλλα ειναι μεγαλο ζορι...:tongue:

ριτακι μπραβο για τον μικρο...ολοκληρο παιδι θα εχει γινει...

εμεις 16 παμε παιδιατρο...θα μας δωσει και οδηγιες για κρεμα....!!!

ξεχασα καμια??? μπα............:mrgreen:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλε το μικρο ξυπνησε για κανενα μισαωρο τον αλλαξα γελαγαμε παλι κ τωρα κοιμηθηκε :roll::roll::roll::roll:δεν το πιστευω

ετσι απλα χωρις γκρινια επαιζε κ τσουπ εβγαλε τον υπνο απτο τσεπακι κ κοιμηθηκε.

καλε naya τι κολπα σου κανει η μικρη ?:mrgreen:

το νου σας κοριτσια τα παιδακια...μεγαλωσαν κ κανουν ακροβατικα

το νου σας

pasxalitsa καλημερα :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

naya ela na alaksoume kinita giati anti na vrethoun oi athinees tha vrethoume emis,leme na anevoume thesaloniki kamia voltoula afthimeron alla emis imaste tis stigmis an mas tin varesi ksafnika ta mazevoume k fevgoume:tongue: k ante na se vro meta,ego sou to stelno me pm stilto k esi;)

irinaki gia mazepsou k esi k stilto na kanoume mazoksi giati sas erxome afou i naya exi doulies sto spiti:cool:(etsi tis leme tora? giati ego tis leo ksekskonosma xixixixixi afoy kontevo na vgalo araxnes apo tin ag.mia axaxaxaxaxaxaxa):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ritaki pestin k esi kana misaoro mpas k ksemaurisoun oi kikloi sta matia xixi

k emena kimate meta apo poli kounima(lete na tou mini xixi)

dioksteme giati tha po k ales vlakies!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ριτακι φαινεται ο μικρος βλεπει ωραια ονειρα και θελει να κοιμαται:D...

αχ δεν ξερω μακαρι να το κρατησει ...φοβαμαι να χαρω

το μεσημερι μαλλον θα βγαλει το λαδι του πατερα του ........ελπιζω το βραδυ να μην παει 2 για να κλεισει τα ματια του

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα!!!!Ριτα μηπως εσκασε καμια μυτουλα στα ουλακια κ ηρεμησε το καμαρι σου κ κανει νανι???

pasxalitsa δεν εχω ιδεα για βιντεακι στο youtube!

εμεις καλα ειμαστε το μηλαρακι μας αρεσει φαγαμε παλι χτες μισο,θα παω να παρω πορτοκαλια κ αχλαδια να της δωσω απο βδομαδα!

rXrPp3.png

ειδικα σημερα φιλεναδα ειμαι σαν ρακουν .............παντα κ ολα αυτα τα ζωακια τα ωραια

βρε συ τα σκιουρια σου τι κανουν?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

naya ela na alaksoume kinita giati anti na vrethoun oi athinees tha vrethoume emis,leme na anevoume thesaloniki kamia voltoula afthimeron alla emis imaste tis stigmis an mas tin varesi ksafnika ta mazevoume k fevgoume:tongue: k ante na se vro meta,ego sou to stelno me pm stilto k esi;)

irinaki gia mazepsou k esi k stilto na kanoume mazoksi giati sas erxome afou i naya exi doulies sto spiti:cool:(etsi tis leme tora? giati ego tis leo ksekskonosma xixixixixi afoy kontevo na vgalo araxnes apo tin ag.mia axaxaxaxaxaxaxa):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα ναι ναι στο στελνω. Αντε ελατε γιατι εμεις για να ερθουμε πρεπει να σπειρουμε πρωτα και με τον κειρο φετος....

για μενα δουλειες = κατεβασμα πραγματα απο το παταρι της ντουλαπας και ξεδιαλεγμα γιατι παλι του εσπασαν σωληνες του απο πανω να δουμε τι θα σωσουμε και να βοηθησω τον αντρα μου να ξυσει υγρασιες και μουχλες και να βαψει :mad:

Και ολα αυτα στο παιδικο ... στην υγρασια και τη μουχλα θα κοιμιζω το μωρακι μου??:roll::roll:

μολις το αποφασισετε πες, εμεις λιγο θελουμε να τα παρατησουμε ολα για βολτουλα :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα!!!!Ριτα μηπως εσκασε καμια μυτουλα στα ουλακια κ ηρεμησε το καμαρι σου κ κανει νανι???

pasxalitsa δεν εχω ιδεα για βιντεακι στο youtube!

εμεις καλα ειμαστε το μηλαρακι μας αρεσει φαγαμε παλι χτες μισο,θα παω να παρω πορτοκαλια κ αχλαδια να της δωσω απο βδομαδα!

ωχ λες?????????????????????????

καλα δεν ειδα η χαζη

η γιατρος εχτες μου ειπε οτι εινι 2 κατω ετοιμα να βγουν 9μεσα σε 10 μερες πιστευει θα εχουν βγει)

λετε?????????????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...