Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

είναι κάποια γιορτή σήμερα στας Αγγλίας. Τον φαντάζομαι θα είχε μήνει με το στόμα ανοιχτό!!!

ναι γιορταζουμε εναν τυπο που πιασανε καπου το 1400 που πηγε να καψει τη βουλη αλλα δε τα καταφερε!!! τρομερη επετειος σου λεω!!! τι ΟΧΙ κ 25η Μαρτιου :D:D:D:D

geia sas κοριτσια μου πηγαμε γιατρο πηραμε οδηγιες για τροφουλες κ απο αυριο ξεκιναμε.καναμε κ εμβολιο.

ειμαστε 8100 κ 70 ποντους

αυτα απτον μικρο

δεν ειμαι καλα χαθηκε εχτες ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο(οχι οικογενειακο)κ το εμαθα τυχαια περνωνας απτο μαγαζι που δουλευε.ετσι ξαφνικα απο καρδια .εσβησε. κ αφηνει κ ενα παιδι(οχι πολυ μικρο αλλα τι σημασια εχει)αυριο ειναι το τελευταιο αντιο:(

μια χαρα ο παιδαρος!!!!

λυπαμαι πολυ για τον αγαπημενο σου...να ζησετε να τον θυμοσαστε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα fairy moy καλως τα δεχτηκατε κιολας(για τον μπαμπακα σας λεω)

κοριτσια , γυναικα εφυγε απτην ζωη.ισως εγω πριν να μην το γραψα καλα.

ευχαριστω για την συμπαρασταση.δεεν ξερω τι να πω.δεν εχω λογια να τους πω αυριο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καληνυχτιζω ΦΙΛΕΣ μου

συγγνωμη αν καπως σας χαλασα την διαθεση αλλα ξερω οτι ειστε εδω για τα καλα κ για τα κακα......

σας φιλω ολες γλυκα

καλο σαβ/ακο να εχουμε

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

ο γιος μου σημερα εκανε το θαυμα του στην προσπαθεια του να μην με κανει χειροτερα μαλλον ........ σηκωθηκε 8 εκανε γελακια κ ηπιε το γαλα του κ ξανακοιμηθηκε αμεσως εχει πααααααααααααααρα πολυ καιρο να το κανει αυτο κ χαιρομαι τοσο πολυ ! μακαρι να συνεχιστει οπως παλια

μετα ειπα να φτιαξω καφεδακι με ησυχια (απιστευτο ε?!!!!!!) κ ανοιξα φρεσκοκομμενο ελληνικο κ μου ηρθε το αρωμα ...... ωραια να σας πω ξεκινησε η μερα.....μακαρι να μην ειχε συμβει κ αυτο το κακο νεο. το μεσημερι θα παω για το τελευταιο αντιο .......κ ο μικρος θα μειναι με τον μπαμπα του .

αυτα

καλημερα ειπα?δεν ειπα!!!!!!

καλημερα φιλες μου

ομορφο σαβ/ακο να εχετε .....χαμογελα σε ολες ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

ksisaki περστικα γλυκια μου κ οροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ΤΗΕΝΑΚΙ τα φιλια μου στον γιωργο κ στην υπολοιπη φαμιλια:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

kalimera se oles

ritaki mou lipame poli gia to xamo idika mias manas neas ine xirotero:(

krisaki perastika sas.

emis sikothikame me tin klapsa tis Danais 'mpampa pou ine o mpampas,thelo ton mpampa' pou mpampakosporos na soyrthi sto kefali eeeee ekini tin ora mourxete na tin pnikso ,ksipnise k ton iasona ,kathefora ta idia sikonome k ego olo nevra k mou xalaei oli tin mera:evil: oute na ti vlepo de thelo meta:mad:

pirame k to almpoum xthes k tis foto apo ta vaftisia oles poli orees:grin:

auta pao gia na anikso kana pantzouri exi k mia omixli ekso den vlepis sta 2 metra:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kalimera se oles

emis sikothikame me tin klapsa tis Danais 'mpampa pou ine o mpampas,thelo ton mpampa' pou mpampakosporos na soyrthi sto kefali eeeee ekini tin ora mourxete na tin pnikso ,ksipnise k ton iasona ,kathefora ta idia sikonome k ego olo nevra k mou xalaei oli tin mera:evil: oute na ti vlepo de thelo meta:mad:

auta pao gia na anikso kana pantzouri exi k mia omixli ekso den vlepis sta 2 metra:confused:

A re κουμπαρα με εκανες κ γελασα :mrgreen:

τι τραβας κ εσυ η μανα!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια πολλα πολλα

88M1p3.pngycQap3.png

kalimera se oles

ritaki mou lipame poli gia to xamo idika mias manas neas ine xirotero:(

krisaki perastika sas.

καλημερα Thena ευτυχως που είπες για τις φωτο της βαφτισης γιατι μου θυμισες οτι έχω τα δείγματα και δεν έχω διαλέξει ακόμα φωτο.:roll:

Βρε την Δανάη με τις αδυναμίες τις, στον ύπνο της τον έβλεπε; τα φωτα για την ομιχλη να αναψεις :D

Διαφημίσεις

Ουφ ζύγισα τον Σωκρατακο και πολύ στεναχωρήθηκα βρε κορίτσια. Με τα γκρεμίσματα ένα μήνα τώρα του έκοβα συνέχεια τα γεύματα του καημένου γιατί ο νικ έλειπε ολο στούντιο ή πρόβες και μόνη με τα παιδιά και τους μαστορους μέσα στο σπίτι δεν είχα και πολυ ωρα για θηλασμό. Το αποτέλεσμα είναι οτι ο μικρός μάλλον δεν έπαιρνε το λίπος (που βγαίνει τελευταίο γιατί τον έκοβα) από το γάλα και έχει πέσει στο βάρος 2 καμπύλες:( πίρε σε 1 1/2 μήνα μόνο 200 γρ.

Πω Πω νοιώθω πολλές τύψεις τώρα, έδωσα προτεραιότητα στο σπιτι και οχι στο παιδάκι μου:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ti na po vre koritsia an den ta do me ligo xioumor(meta apo ora vevea) tha ta pekso telios tha girisi to mati k tha gino san aytin poy tin kremase apo to mpalkoni :confused: ti mikri gia timoria:shock:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

anniko ela....pes tin alithia..... tou kanis kapsonia toy moroy:mrgreen::mrgreen::mrgreen: gia timoria poy se vasanizei:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ma 200 gr vre koritsi moy ipame na ton kratas se forma alla esi to parakanes,k esi kale fae ligo ise petsi k kokalo(to leo apo zilia ,thelo na gino k ego stekaaaaa):mrgreen::mrgreen:

akoma oi foto????????????

k sinexizo kamia doulia k erxome

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ βρε Thena να σε καλά με έκανες και γέλασα:D

από τύψεις πάω να τον ταΐσω τώρα χωρίς να το έχει ζητήσει:rolleyes:

xaxaxaa θα του χωσει το ζιζι στην μουριτσα του με το ετσι θελω ! ετσι για καλημερα! οχι οτι θα τον χαλασει βεβαια

παντως αννικο ισως να ηταν κ τυχαιο..

κ μενα εναν μηνα πηρε 320 γρ κ τον προηγουμενο δεν ειχε παρει καθολου μαλιστα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...