Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοπελουυυυυυυυυυυυυυυυυυυδες...

και γεια σας πάλι, πάω να σηκώσω την τρελοβαγγελιό. Τα λέμε το βραδάκι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια πως μπορω να ανεβασω απο youtube?

πατησα το κουμπακι που λεει youtube και εκανα paste την διευθυνση του τραγουδιου που θελω αλλα δεν βγηκε...

τι κανω λαθος?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

γεια σας τσουπρες...εμεις ειχαμε παει στα πυροτεχνηματα...ο μικρος ολη την ωρα ειχε τα ματια γουρλωμενα κ κοιταζε τον ουρανο....τωρα ειναι ξυπνιος με πολυ ορεξη για παιχνιδια...πρωτη φορα καθεται τοσο αργα....εχει τρελλη χαρα

Κοριτσια τι κανετε;

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας!!Χαθηκα γιατι αρρωστησαμε με τον μπεμπη μου,απο την Δευτερα ο μικρουλης συναχωθηκε και μετα κολλησε και εμας,ευτυχως δεν εκανε πυρετο,εμεις μονο κατι δεκατα καναμε...

Ειμαστε ολοι καλυτερα σημερα και ο μικρος εχει λιγες μυξουλες μονο.

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι καληνυχτα...

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας!!Χαθηκα γιατι αρρωστησαμε με τον μπεμπη μου,απο την Δευτερα ο μικρουλης συναχωθηκε και μετα κολλησε και εμας,ευτυχως δεν εκανε πυρετο,εμεις μονο κατι δεκατα καναμε...

Ειμαστε ολοι καλυτερα σημερα και ο μικρος εχει λιγες μυξουλες μονο.

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι καληνυχτα...

Περαστικα και πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ορο στην μυτούλα, Ημόνη λύση για να γλυτώσεις τα χειρότερα.

γεια σας τσουπρες...εμεις ειχαμε παει στα πυροτεχνηματα...ο μικρος ολη την ωρα ειχε τα ματια γουρλωμενα κ κοιταζε τον ουρανο....τωρα ειναι ξυπνιος με πολυ ορεξη για παιχνιδια...πρωτη φορα καθεται τοσο αργα....εχει τρελλη χαρα

είναι κάποια γιορτή σήμερα στας Αγγλίας. Τον φαντάζομαι θα είχε μήνει με το στόμα ανοιχτό!!!

geia sas κοριτσια μου πηγαμε γιατρο πηραμε οδηγιες για τροφουλες κ απο αυριο ξεκιναμε.καναμε κ εμβολιο.

ειμαστε 8100 κ 70 ποντους

αυτα απτον μικρο

δεν ειμαι καλα χαθηκε εχτες ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο(οχι οικογενειακο)κ το εμαθα τυχαια περνωνας απτο μαγαζι που δουλευε.ετσι ξαφνικα απο καρδια .εσβησε. κ αφηνει κ ενα παιδι(οχι πολυ μικρο αλλα τι σημασια εχει)αυριο ειναι το τελευταιο αντιο:(

88M1p3.pngycQap3.png

geia sas κοριτσια μου πηγαμε γιατρο πηραμε οδηγιες για τροφουλες κ απο αυριο ξεκιναμε.καναμε κ εμβολιο.

ειμαστε 8100 κ 70 ποντους

αυτα απτον μικρο

δεν ειμαι καλα χαθηκε εχτες ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο(οχι οικογενειακο)κ το εμαθα τυχαια περνωνας απτο μαγαζι που δουλευε.ετσι ξαφνικα απο καρδια .εσβησε. κ αφηνει κ ενα παιδι(οχι πολυ μικρο αλλα τι σημασια εχει)αυριο ειναι το τελευταιο αντιο:(

Λυπάμαι πολύ, ζωή σε σας. Πω Πω το καημένο το παιδί του και η γυναίκα του πως θα είναι τώρα;:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...