Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παω για υπνοοοοοοοο

ΚΑΛΗΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;)

GEIA SAS KORITSIA

TI MOU KANETE?

EGO EIMAI MESA GIA SYNANTISI. TO THELO POLU! AN TO KANOUME NORIS MPOROUME NA VRETHOYME KENTRO GIA VOLTES ME KAROTSAKIA K KAFE!

SIMERA TOY PEIRA ENA RIZALEYRO BIO. MONO RIZALEVRO K TPT ALLO MESA. TOU EFTIAXA TO VRADAKI LIGO ALLA DEN TOY ARESE KATHOLOU. I ALITHEIA EINAI OTI KAI MENA MOY VROMAGE! POS NA TO FAEI O MIKROS/

AN KAI EIXA PEI POS THA AKOLOUTHISO TI SYMVOULI TOY GIATRO MIA ALLAGI TI VDOMADA EVALA TO RIZALEVRO NORITERA GIA 2 LOGOYS OPOTE THELO KAI TIN APOPSI SAS

1. NOMIZO POS O MPEMPIKOS MOU PEINAEI K THELEI NA FAEI TIS TELEYTAIES 2-3 MERES

2. SKEFTIKA NA PROSTHESO KI ALLO GEYMA MHLO ALLA SIMERA EKANE 3-4 FORES KAKA K SKEFTIKA MIPOS TON PEIRAXE

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

δεν νομιζω πως η συχνοτητα κακουλικιων εχει να κανει με το αν το πειραξε το φαγακι...δοκιμασε να βαλεις μηλαρακι μεσα στο ρυζαλευρο, εγω δε του εδωσα ποτε σκετο ρυζαλευρο...κ σιγα σιγα αφαιρειται το ρυζαλευρο κ αυξανεται το φρουτο η το λαχανικο

A!!!!!!!!! XEXASA NA SAS PO O MPEMPIKOS MAS LEEI MPAMPA SYNEXEIA!!!!

TA DIKA SAS "MILANE"?? GIATI THS KOYNIADAS MOY AYTA TA EKANE 11 MHNON

μιλαει?????? μηπως λεει τη συλλαβη μπα συνεχεια κ το ερμηνευεις πως μιλαει? :rolleyes:εμενα λεει συνεχεια αντα ντα ντα κ διαφορα αλλα

τον ταιζω κ ειμαι εδω παραλληλΑ ...ΝΟΜιζω θα κοιμηθει κοκκινισαν τα ματια κ τα τριβειιιιιιι

νατασουλι εμεις αυριο παμε στην παιδιατρο κ θα μας δωσει προγραμμα για κρεμες αλλα κ γω εχω αρχισει εδω κ 10μερες σχεδον. κ να σου πω την αληθεια αυριο θα το πωκ στην γιατρο

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σου natasa133.

Εσύ μπορείς Κυριακές ή θες άλλη μέρα;

Εγώ θα έλεγα να μην δόσεις και άλλο γεύμα μηλαρακι γιατί μπορεί να του πέσει βαρύ. Πως σου δείχνει ότι πεινάει για φάει και όχι για τζιτζι:tongue:

Διαφημίσεις

τον ταιζω κ ειμαι εδω παραλληλΑ ...ΝΟΜιζω θα κοιμηθει κοκκινισαν τα ματια κ τα τριβειιιιιιι

νατασουλι εμεις αυριο παμε στην παιδιατρο κ θα μας δωσει προγραμμα για κρεμες αλλα κ γω εχω αρχισει εδω κ 10μερες σχεδον. κ να σου πω την αληθεια αυριο θα το πωκ στην γιατρο

και εγώ έχω αρχίσει Μηλο-μπανανα από προχθές και ας έχω παιδίατρο στις 3.12 και εννοείται ότι θα του το πω τι μπαμπούλας είναι:D

RITA GIATI NA MIN TO PEIS?

ANTE K ME TOUS GIATROUS! OK AN KATI EINAI EPISTHMONIKA APODEDIGMENO ALLA VASIKA THA PREPEI NA SIVMOYLEVOYN OXI NA EPIVALOUN K EMEIS NA TOUS FOVOMASTE!

KORITSIA EIMAI ARKETA XRONIA STO XORO KAI GIAYTO XERO KAI KATALAVAINO POTE KATI PREPEI NA TO AKOLOYTHISO K POTE EINAI STO XERI MOY.

ANYWAY!

FAIRY KAPOIES FORES TO LEEI KANONIKA MPAMPA. VEEVAIOS DEN ENNOO POS SUNEIDHTA FONAZEI TO MPAMPA TOY ALLA K TA ALLA PAIDAKIA OTAN LENE ETSI STA 11 NOMIZO PALI DEN POLUKATALAVAINOUN.

ASXETO ALLA LEO NA PARO AUTO SAS ARESEI? KAI AN NAI TI XROMA PROTEINETE?

http://www.primimesi.com/product.php?id_product=1622

uDLqp1.png

γεια σου natasa133.

Εσύ μπορείς Κυριακές ή θες άλλη μέρα;

Εγώ θα έλεγα να μην δόσεις και άλλο γεύμα μηλαρακι γιατί μπορεί να του πέσει βαρύ. Πως σου δείχνει ότι πεινάει για φάει και όχι για τζιτζι:tongue:

KANEI SYNEXOS KINISEIS POS TROEI, MASOYLAEI

GIA VUZI DEN LEEI POTE OXI. ALLA DEN PROLAVAINO K SKEFTOMAI MIPOS PLEON PREPEI NA ARXISEI NA TROEI K FAI.

ESY THILAZEIS K TA 2?

uDLqp1.png

εσυ αννικο θα τα ξερεις κ απο το πρωτο παιδι...οποτε δεν μπορεις να ακολουθησεις το ιδιο προγρανμμα περιπου?

ναι... αν το θυμόμουνα κιόλας :oops::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...