Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Φαιρουλα μου δυστυχως δεν με παιρνει διοτι ειμαστε σε φαση ανανεωσης της ιστοσελιδας και launching της νεας παιδικης σειράς επιπλων οποτε εχω δουλειες με φουντες που λένε!!

Σου ελειψε η διδασκαλία ε??:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ναι πολυ....θα δουλευω 3 μερες στο πανεπιστημιο κ 2 απο το σπιτι..οποτε καλα ειναι :) μονο 3 μερες θα πηγαινει ο μικρος παιδικο..βεβαια εγω αυτες τις 3 μερες θα διδασκω χωρις διαλειμμα αλλα δε πειραζε

κουραγιο μπουμπου...μηπως να μην δουλευες σημερα? εγω μονο λιγο σιδερο εχω αλλα αυτος ειναι κεφατος οποτε θα κατσει να παιξει μονος του...δε ξερω τι τον επιασε χθες βραδυ...μαλλον σκαει κ το διπλα δοντι..

ευτυχως λειπει κ ο αντρας μου κ αμα λειπει δεν εχω δουλειες πολλες....

παντως κοριτσια εμενα μου ελειψε κ η δουλεια...κ πλεον συνηθισα τον παιδικο κ θελω να γυρισω :)

αληθεια σου ελειψε κοριτσαρα μου ?

εγω πολυ λιγες ωρες λεω (μονο στον εαυτο μου) οτι μου ελειψε...........

γενικοτερα ομως δεν θελω να τον αφησω για την δουλεια ........

κ ειδικα δεν θελω να τον αφησω στην πεθερα μου . ειναι η μονη λυση κ δεν ειναι οτι εχω προβλημα με την γυναικα απλα στο σπιτι τους αυτην την περιοδο γινεται κ θα γινεται χαμος...... αχ αχ αχ αχα ας μην το σκεφτομαι κ γκρινιαζω κ γιαυτο τωρα ομως

88M1p3.pngycQap3.png

αληθεια σου ελειψε κοριτσαρα μου ?

εγω πολυ λιγες ωρες λεω (μονο στον εαυτο μου) οτι μου ελειψε...........

γενικοτερα ομως δεν θελω να τον αφησω για την δουλεια ........

κ ειδικα δεν θελω να τον αφησω στην πεθερα μου . ειναι η μονη λυση κ δεν ειναι οτι εχω προβλημα με την γυναικα απλα στο σπιτι τους αυτην την περιοδο γινεται κ θα γινεται χαμος...... αχ αχ αχ αχα ας μην το σκεφτομαι κ γκρινιαζω κ γιαυτο τωρα ομως

ναι μου ελειψε :rolleyes: ειναι η καριερα μου που δε θελω να την αφησω...στεναχωριεμαι που θα παει παιδικο 3 χρονια....αλλα κ τι να κανουμε...ευτυχως θα δουλευω μονο 3 μερες στο γραφειο...δεν θελω να με παρατησω κ τελειως :rolleyes:

Kαλά κανεις και δεν θελεις φαιρουλα, διοτι μια ευτυχισμενη και πληρης μαμα = ενα ευτυχισμενο και πληρες παιδι...

ασε που εκει οι υποδομες ειναι τελειως διαφορετικες...

Μια χαρα τα κανονισες, τελεια!!:D

Διαφημίσεις

εχεις δικιο fairy μου . συμαντικο ρολο παιζει το επαγγελμα κ το που εχεις να αφησεις το παιδακι σου .

ισως εγω εχω επηρεαστει γιατι η δουλεια μου δεν ειναι τοσο "καριερας" αλλα πολυ κουραστικη(κ σαββατα κ βραδινα κ γιορτες) κ ΔΕΝ θελω να τον αφησω κ στην πεθερα

κοιμηθηκε το μικρακι ....... κ δεν θελω ν σηκωθω απτον καναπε:oops::oops::oops:

88M1p3.pngycQap3.png

mpoumpou (κ οσες φυσικα ξερετε ας μου απαντησετε)

μιλησα με μια κοπελα για να κραταει τον μικρο ........ κ μου ειπε 5 ευρω την ωρα.........

δεν ξερω απο τιμες , θα το ψαξω δεν ειμαι κ σιγουρη .

απλα πως σας φαινεται σαν τιμη?

εχετε ακουσει τι τιμες παιζουν?

88M1p3.pngycQap3.png

mpoumpou (κ οσες φυσικα ξερετε ας μου απαντησετε)

μιλησα με μια κοπελα για να κραταει τον μικρο ........ κ μου ειπε 5 ευρω την ωρα.........

δεν ξερω απο τιμες , θα το ψαξω δεν ειμαι κ σιγουρη .

απλα πως σας φαινεται σαν τιμη?

εχετε ακουσει τι τιμες παιζουν?

τέλεια ειναι η τιμή, γενικα παιζει γυρω στο 7-9?/ωρα!

Φυσικα εχει σημασια τι θα κανει αυτη η κοπελα πχ εγω οταν φευγει θελω ολα τα μπουκαλια ετοιμα / αποστειρωμενα, τα παιχνιδια του πισω στο παιχνιδοκουτο, και φυσικα εχω κανονισει απο την αρχη την παρασκευη χορτοσουπας αν λειπω κτλ... αν θυμηθω αλλα θα σου πω, πρεπει να τα ξεκαθαρισεις αυτα γιατι μετα θα σου λεει δεν μου ειπες κτλ

ακομα δεν ειμαι σιγουρη ..........

ειναι κ λιγο το οικονομικο στη μεση .........

ειναι νεα κ δουλευω σε πιδικο σταθμο πρωινες ωρες.........εγω μιλησα μαζι της για απογευματα τριτη-πεμπτη -παρασκευη κ σαββατα πρωι .........

τωρα την εχει μια φιλη που μου την συστησε κ ειναι πολυ ευχαριστημενη ...... τωρα η φιλη μου θα την σταμτησει γιατι της ανακοινωσαν οτι θα την απολυσουν ...... οποτε το σκεφτομαι .

ακομα το συζηταω να σου πω την αληθεια.ηρθε εδω για καφε παντως κ με μια πρωτη ματια οκ.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

hello girls

a re mpoumpou isos eisai i moni pou na mporeis na me katalaveis! douleia apo to spiti k moro moni einai para polu duskolo! emena tin paraskevi mou tin elegan oloi! asximi mera (apo Cairo, apo Holland, apo Ellada) oloi eixan parapona kai olos o kosmos nomizei oti einai eukolo kai mazi m'autous o andras mou den thelei na ton steiloume k paidiko. den xero isos prepei na vro mia gunaika na ton krataei edo mesa.

loipon ta neakia mas! Simera eimaste 6 minon kai den to pistevo!

to milo telika mas aresei polu k trome pleon 1 olokliro.

2 meres fugame me ton andra mou ( ompempis sti mama mou) kai mas eleipse polu alla perasame polu omorfa! duskolevomaste ston upno polu kai genika sto thema tou thilasmou afou den thelei na koimithei diaforetika oute k na piei mpimpero. mono otan loipo k auto meta apo klamata stin arxi.

sas afino gia tora mias k koimithike kai leo na doulepso ligo. :)

uDLqp1.png

natasa μου να σας ζησει ο μικρος...κ δε ξερω τι να συμβουλεψω....αλλα πιστευω πως καποιος πρεπει να τον αναλαβει την ωρα που εσυ δουλευεις...ο αντρας σου γιατι δε θελει παιδικο?

οριστε δεν παμε εμεις κομμωτηριο ...... αλλα οσκυλος πηγε!

τωρα γυρισαμε. ο μικρος στον μρσιπο κ γω με τα 2 σκυλια με τα λουρια (1το δικο μου κ 1 αυτο που βρηκα) ο δικος μου εκανε καλλωπισμος κτλ κ το αλλο το μπανιαρισαν μονο . θα την κρατησω μεχρι αυριο.μετα θα την παμε για παρασκευη σαββατο στην δουλεια του αγγελου κ την κυριακη -δευτερα θα την φιλοξενησει μια συναδελφος του αγγελου. αν δεν βρεθει απο βδομαδα η οικογενεια της θα την δωσουμε σε αλλους.ειναι πολυ ομορφη κ καλη κοριτσια , ολη την ζητανε:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κοριτσακια!!!τι κανεται!!?ποσο αναποδο ειναι το παιδι μου σας εχω πει??το πρωι που ξυπναει μετα απο 11 ωρες που δεν εχει φαει πινει με το ζορι 180 μλ!κ στα υπολοιπα γευματα απο 250!!!τωρα εφαγε κ 280!!

νατασα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!

κ σε ολες τις υπολοιπες υπομονη!!!!!!!θα παρουμε μια γυναικα να καθαριζει το σπιτι γιατι εγω δε μπορω αλλο!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...