Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σασ βρήκα λιγο χρονο να γραψω

οπωσ σασ ειπα περασαμε υπεροχα έπαιξαν τα μικρα το ευχαριστηθήκαν

φαγαμε την τουρτα κ παρήγγειλα κ πίτσες ειχα φτιαξει κ μια σαλατα με βιδεσ κ φαγανε κ εγω λιγο.ολο ελεγαν ποσο αδυνάτισα κ κορδωνόμουν απο ευχαρίστηση ε τοσοσ κοποσ κ λιμοσ δεν πηγε χαμενοσ :tongue: .πηραμε δωράκια αλλαξα καποια κ τησ τα πηρα ολα φορεματα κ ολα πλεκτα που εινα τησ μοδοσ αν κ δεν εβρισκεσ κ αλλα φετοσ.

ο γιωργοσ σημερα δεν ειχε σχολειο ,μου ανεβασε ενα 38 κ κατι :( θα δουμε πωσ θα εξελιχτεί

ο ιασονας τρώει το φρουτακι το πρωι τρώει κ ριζάλευρο το απογευμα σημερα του εδωσα nutricia εμενα μου αρεσε πιο πολύ απ ολες παντος τωρα ο ιασονας δεν ειχε την ιδια γνωμη η μάλλον δεν πεινούσε εφαγε τη μισή.

Ριτακι κ εγω εχω μαζεψει αδεσποτα τα λυπαμε κ τα εχω δώσει βεβαία.

Fairy εχω παρει από mathercare ποτήρια κ τέτοια αλλά ολο κατι δεν μου αρεσε συνήθως μυριζαν κ εχω καταληξει στα nuby είναι τα καλυτερα για μενα ιδικα αυτά τα ποτηρια στην σελιδα 20 τα εχουμε κατά ευχαριστηθεί ακομα εχουν τα μεγαλα μου κ το βραδυ τα εχουν αγκαλια κ δεν σταζουν ουτε μυριζουν είναι όμως για λιγο μεγαλύτερα από τα μωρα μας το συγκεκριμένο θελει με πιο πολύ δυναμη να ρουφας αλλα κ τα αλλα ποτηρακια είναι καλα κ πιο ευκολα

αυτα παω φωναζει η κολονα του σπιτιου μου:tongue:

http://www.babyboom.gr/files/uploads/NUBY-CATA-2010-v2_EN-LR.pdf

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηρα nuby κουταλακια σημερα κ πολυ τα φχαριστηθηκε...πηρα κ ενα ακομα ποτηρακι tommy tippee αλλα δε το εχει το σαιτ...κ εγω πιστευω θα μυρισει γρηγορα το πλαστικο εχεις δικιο...θα κοιταξω για ποτηρακι nuby

θα παω κι εγω αυτες τις μερες να του παρω κουταλακια και ποτηρακι...

ελεγα να του παρω mam...θα δουμε...

καληνυχτα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

μια Γρηγορη καληνυχτα κ απο μενα που εμαι τελειως κομματια πλεον .......

ΤΗΕΝΑΚΙ περατικα στον γιωργο,ελπιζω να μην ειναι τιποτα παλι κ να ειναι περστικο κ τυχαιο

φιλια σε οοοοοοοοοοοοολες

καληνυχτ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Kalimeraaaa

Prwni prwini simera an k arghsame na ksypnhsoume.apo th Mia viazomai alla me thn antlhsh Ena tetartaki eimai anagkastika"kathilwmeni"

H mikri exei opws kathe prwi kefia k einai apolaysh! Prospathei na katsei ston kolo ths alla to mono pou katafernei einai na trwei treles koutrouvales deksia-aristera sa varelaki! Xaxaxaxa

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya μου καλημερα!!!

εχουν πλακα οταν γερνουν απο δω κι απο κει....;)

εμεις σημερα εχουμε μια αλλαγη να κανουμε αλλα ειναι μακρια...

αναγκαστικα θα παω με το καροτσι...ελπιζω να μην τον πιασει πεινα καμια περιεργη ωρα και τι θα τον κανω μονη μου...:|

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ΚΑΛημερουδια κ απο μενα κ τον μικρο μου σε ολες τις μαγιομανουλες κ τα μαγιοπαιδα !!!!!!!!!!!!

ευτυχως το μικρακι σηκωθηκε στις 10 παρα σημερα κ με αφησε καπως να ξεκουραστω γιατι δεν θα αντεχα να σταθω στα ποδια μου .........

ο αγγελος σημερα θα λειπει οοοοοοολη μερα κ αν με αφησει το μικρο θα κανω καμια δουλειες στο σπιτι ............

αυταααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα σε όλες...

σημερα ειμαι κομματια κοριτσια... με μιαμιση ωρα υπνο... ο μικρός υποφερει με τις δοντουνες.. ειναι ολο κλαματα γκρινια και δεν θελει να καθισει πουθενα, καθε 5 λεπτα αλλαζουμε και θεση...

χθες ηταν το αποκορυφωμα, αναγκαστηκα και εδωσα ντεπον δεν ηθελα να υποφερει αλλο...

επειδη ολη μερα ηταν ετσι κοιμηθηκε νωρις πολύ 830...το βραδυ κατα τη 1 ξυπνησε για γαλα και εκεινη την ωρα γυρισε ο μπαμπας μας απο το ταξιδι..εεεε, τον ειδε ο μικρος αρχισε τα χαμογελα και τις κραυγουλες, και δεν ηθελε και πολύ...γαριδα το ματι...

Φυσικα ο καλός μου εκανε την παπια μετα αφου τον ξαγρυπνισε καλα καλα και την επεσε και ροχαλιζε σαν τρενο... αφου ο μικρός εκλαιγε-γκρίνιαζε τίιιιποτα αυτος ουτε πλευρο δεν αλλαζε να δει τι γινεται...

τελικα κατα τα ξημερωματα καταφερα να τον κοιμησω λιγακι...

και........ μετα απο μια ωρα και κατι ξεκιναει να χτυπα το ξυπνητηρι δυνατα και με δονηση...

Σκουνταω...το ξυπνητηριιιιιιι.....χαμπαριιι, ξανα το ξυπνητηριιιιιιι....ε δεν ηθελε και πολύ ξυπνησε ο μικρός....ξανά...ματι γαριδα μεχρι και τωρα!

Ειλικρινα εφτασα οριακα δεν μπορουσα να κουνηθω απο την κουραση...

αχ αντε παλιο δοντια .....ταλαιπωρειτε το μπουγκακι μου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

υπομονη να πω?τι να πω ρε κοριτσαρα?

δεν ξερω ....... ειναι κατι τετοιες στιγμες που περιγραφεις που ειλικρινα μας φτανουν στα ορια μας!

κ η συμπεριφρα των "καλων μας" ερχεται να μας αποτρελανει κ απο πανω .

λες κ μονο αυτοι κουραζονται ....... κ δεν το λεω για τον δικο σου αντρα αλλα κ για τον δικο μου .

κραταει το γιο του μονο οταν εχει κεφια....μολις αρχισει την μουρμουρα ο μικρος....... " α! θελεις την μανουλα σου ???"

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα...κ εγω νυσταγμενη...απο τις 9.30 μεχρι τις 11 μοιρολογουσε στον υπνο του...οποτε τον πηρα αγκαλια κ χτυπαγε το κεφαλι πανω του....με τα πολλα κοιμηθηκε στις 11....στις 2.30 με σηκωσε για φαι....στις 5 μοιρολογι....καταφερνω να τον κοιμισω....στις 6.15 φαι αλλα τελικα εφαγε μονο 20μλ...εγω κομματια οποτε τον αφησα στο κρεβατι μου....αυτος επαιζε διπλα μου κ εγω κοιμομουνα χεχε...στις 7 νυσταξε του δινω κ γαλα κ κοιμηθηκαμε μεχρι τις 8.30

Ετσι ακριβως Ριτακι...

Ασε δε, που επειδη τον κραταει μιαμιση ωρα για να πηγαινω καθε τρεις και λιγο μου το χτυπάει....

Τι να πω οκ ειναι και αυτος πιεσμενος με τη δουλεια αλλα κι εγω τα εχω παιξει..

Δεν παραπονιεμαι ουτε και κλαιγομαι σε καμια περιπτωση αλλα ειναι μερικες μερες που λεω τωρα θα πεσω κατω...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

mpoumpouki μου αν δεν κανω λαθος δουλευεις κ παραλληλα(απτο σπιτι?)

δεν ξερω ......... καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις

κ θα ξαναπω ...........

θαυμαζω κ απορω με τις μανουλες που η δουλευουν παραλληλα η εχουν κ αλλα παιδακια ............. μπραβο μπραβο μπραβο

88M1p3.pngycQap3.png

κουραγιο μπουμπου...μηπως να μην δουλευες σημερα? εγω μονο λιγο σιδερο εχω αλλα αυτος ειναι κεφατος οποτε θα κατσει να παιξει μονος του...δε ξερω τι τον επιασε χθες βραδυ...μαλλον σκαει κ το διπλα δοντι..

ευτυχως λειπει κ ο αντρας μου κ αμα λειπει δεν εχω δουλειες πολλες....

παντως κοριτσια εμενα μου ελειψε κ η δουλεια...κ πλεον συνηθισα τον παιδικο κ θελω να γυρισω :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...