Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σας ρωτησω βαζεται τα νινακια να καθονται??ο γιατρος μας ειπε να μην τη βαζουμε,να τη βαζουμε μπρουμητα κ αμα ειναι θα σηκωθει κ θα κατσει μονη της!!!το μπρουμητα που λεει βεβαια ο γιατρος δεν ισχυει γιατι η δικια μου γυρναει γυρω γυρω δεν ειναι λες κ θα τη βαλω κ θα κατσει!!η μαμα μου μου ειπε οτι να ναι λεει ο γιατρος!(εχει μεγαλωσει 3 παιδια πολυ καλα!οποτε την εμπιστευομαι απειρα τη μαμα μου)εγω τη βαζω στο καναπε διπλα μου κ μια χαρα καθετε!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

aποστολη φρουτοκρεμα ........ πηγε αψογα σημερα φτου φτου ! του πλυνα την μουριτσα κ απο γαλα ηπιε 100μλ κ ξεραθηκε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα να τολμησω να συνεχισω το σιδερωμα η να αραξω για κανενα τσιγαρακι εξω που εχει καλο καιρο? δεν ξερω .......

κοριτσια τα φωτα σας ........... τι δωρο να κανω στην γιορτη του αγγελου ......?????

υποψιν οχι πολυ ακριβο γιατι τελος του μηνα εχει κ γενεθλια(εκει κατι εχω κουτσισκεφτει θα δουμε κ παλι θα με βοηθησετε) .......

κ μεις χτες φαγαμε μισο μηλο με μεγαλη ευκολια!!!

οσο για το δωρο τι να σου πω φαντασου οτι κ γω δυσκολευομαι γενικα με δωρα κ κατηληγω να του παιρνω ρουχα κ εσωρουχα!!

rXrPp3.png

ξερετε που μπορω να φτιαξω τα φρυδια μου?

καπου ομως να κανουν καλη δουλεια...

τελευταια φορα που ασχοληθηκα (περασμενα μεγαλεια) με το ζητημα αυτο ηταν περσυ τον σεπτεμβρη πριν δω την γραμμουλα του τεστ ........

μου τα ειχε φτιαξει μια κοπελα σε ενα κομμωτηριο μεγαλο στην γλυφαδα .....

εκει συνηθως κανω(εκανα) μαλλια κ νυχια κ ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη . φρυδια πρωτη φορα εκανα κ μια χαρα ηταν ..... να σου στειλω αν σε ενδιαφερει περισσοτερες πληροφοριες. απλα τονιζω οτι φρυδια πρωτη φορα εκανα κ δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια ουτε μετρο συγκρισης, αλλα εμεινα ακρετα ευχαριστημενη

:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

να σας ρωτησω βαζεται τα νινακια να καθονται??ο γιατρος μας ειπε να μην τη βαζουμε,να τη βαζουμε μπρουμητα κ αμα ειναι θα σηκωθει κ θα κατσει μονη της!!!το μπρουμητα που λεει βεβαια ο γιατρος δεν ισχυει γιατι η δικια μου γυρναει γυρω γυρω δεν ειναι λες κ θα τη βαλω κ θα κατσει!!η μαμα μου μου ειπε οτι να ναι λεει ο γιατρος!(εχει μεγαλωσει 3 παιδια πολυ καλα!οποτε την εμπιστευομαι απειρα τη μαμα μου)εγω τη βαζω στο καναπε διπλα μου κ μια χαρα καθετε!

ουυυυυυυυυυυυυυ τον βαζω πολυ καιρο τωρα ........... αφου το θελει κ ο ιδιος φυσικα . να φανταστεις στο καροτσι δεν θελει καν να ακουμπαει πισω την πλατη του αλλα να στεκεται μονος στον κ@λο του κ επειδη κουνιεται το καροτσι πηγαινει περα δωθε καθισμενος αλλα του αρεσει. στο καρεκλακι τον βαζω επισης συχνα αρκετα κ στον καναπε που λες

κατι μου λεει οτι η μαμα σου εχει δικιο :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

;););););););););););)με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κ μεις χτες φαγαμε μισο μηλο με μεγαλη ευκολια!!!

οσο για το δωρο τι να σου πω φαντασου οτι κ γω δυσκολευομαι γενικα με δωρα κ κατηληγω να του παιρνω ρουχα κ εσωρουχα!!

χμ....... εσωρουχακια κ τετοια τωρα που το λες χρειαζεται :oops:

δεν ειναι κακο

88M1p3.pngycQap3.png

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

νομιζω οτι αυτη η φραση τα λεει ολα

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακι μου κ εμενα μου κανει εντυπωση αυτο...αν το παιδι δειχνει σημαδια οτι θελει να κατσει στον πωπο δεν πρεπει να το βοηθησουμε για να γυμναστει? εγω το εκανα δυο μερες κ πλεον καθεται μονος του..κ λιιιγο ανακλιση να εχει αν ειναι ξαπλωμενος τσουπ σηκωνεται

Διαφημίσεις

αχ τσουπρες μου καλησπερα..βγηκαμε μια γρηγορη βολτιτσα πριν πιασει η κακοκαιρια που περιμενουμε παλι...του ψωνισα τα πρωτα του ποτηρακια χεχε....αντι να πλακωνομαστε στο ξυλο με το μπιμπερο συνεχεια, ας μαθει να πινει μονος του αχαχαχαχαχαχα

κοριτσια μου μια ερωτησουλα ..............

ποιες απο εσας που δεν θηλαζετε αλλαξατε το γαλα κ πηραμε το Ν2?????????????

οταν ξεκινησα τη σκονη (οχι ταμπλετα, σκονη:D:D:D) μου ειχε πει τοτε ο ντοκ μεχρι το χρονο να μην αλλαξω...αλλα πρεπει να το ξανατσεκαρω οτι καταλαβα καλα γιατι μεσα στην αναμπουμπουλα μπορει κ να μη καταλαβα...θα σου πω 21/11 που θα παμε ντοκ παλι

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

κανω φονο ...............

απτο πρωι ενας μακακας χτυπαει τα κουδουνια κ καλα οτι ειναι απτην συντηρηση του ασανσερ........ το εκανε στις 8(3-4φορες) κ τωρα παλι ........(οοοοοοοοοολα τα κουδουνια χτυπουσε ο π@π@ρ@ς κ φυσικα ξυπνησε το μωρο ) δεν θελω να ατου ανοιξω ρε αδελφε βλεπω απτην καμερα κ δεν φοαρει την στολη με το ονομα της εταιρειας ουτε απο κατω ειναι το αυτοκινητο. κ στο κατω κατω δεν θελω να του ανοιξω . τωρα τον εβρισα ομως ........... κ αυτος θυμωσε κιολας γιατι λεει ειμαι πανω κ δεν του ανοιγω. παμε καλα????????????? του ειπα οτι εχω εντολη απτην κυρια του σπιτιου να μην ανοιξω σε κανεναν ............

με τα νευρα μου παιζουν δηλαδη ?

:evil::evil::evil::evil::evil:

88M1p3.pngycQap3.png

ηρεμησε ηρεμησε ριτακι...εαν εχεις ενδοιασμους οτι δεν ειανι για το ασανσερ μην ανοιξεις...μπροεις να παρεις καποιον υπευθυνο να ρωτησεις αν εστειλε καποιον για συντηρηση? η να ρωτησεις καποιον γειτονα?

ena gia grigoro (opos panta)nistazoun ta megala pao na ksaplosoume exo foto sto fb perasame orea efxaristo oles gia tis efxes sas filakia pola otan mporeso tha sas ta po me leptomeries:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...