Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαγιομανουλιτσες τι μου κάνετε?

χαθηκα το ξέρω αλλά δεν φαντάζεστε πήξιμο που παίζει...

Τον τελευταιο καιρό ο καλός μου δουλεύει τρελά και δεν παιζει βοηθεια από πουθενά...

Γυρίζει πολύ αργα οποτε ολη μερα ειμαι με το μπουγκακι μου που εχει απατησεις διοτι θελει μονιμη ενασχοληση. Οταν κοιμαται δουλευω στο λαπτοπ και παει λέγοντας...

Τα νεα μας λοιπον...

Καταρχην ο μικρός εδω και 15 μερες εκοψε το θηλασμο ετσι ξαφνικα, απο μονος του...:-(

Δεν ηθελε με τιποτα, με τιποτα ομως, εκλαιγε, σπαραζε, χτυπιοταν και αρνουνταν πεισματικα...Προσπαθησα ....τίποτα.. Οποτε τελος ο θηλασμος για μας με αδοξο τρόπο..

Στεναχωρηθηκα αρκετα αλλα οκ, εκανα οτι μπορουσα και 5 μηνες ηπιε μητρικο γαλα...τωρα μπιμπερο και το βραδυνο ξυπνημα που δεν το ειχα συνηθισει κατ αυτον τον τροπο με τσακιζει...αλλα τι να κανω...καλά ο μπαμπας μας δεν παιζει να ξυπνησει ποτε βραδυ δεν μπορει, δεν θελει...δεν....

Εχουμε ξεκινησει και κρεμουλες...

Εμεις ξεκινησαμε λιγο αναποδα... Ξεκινησε στους 5 μηνες ακριβως φρουτόκρεμα. πρωτα μηλο, μετα μηλο αχλαδι και πλεον μηλο, αχλαδι μπανανα... το μηλο την πρωτη μερα ουτε να το φτυσει, μιλαμε ειχε ξενερωσει τα μαλα, μια ξυνοφατσουλα αλλο πραγμα πολύ γελιο...σιγα σιγα μπηκαν και τα αλλα και πλεον τσακιζει 150-180ml φρουτοκρεμα και αντικατασταθηκε αυτο το γευματακι...

Χθες εφαγε πρωτη φορα κρεμα βανιλια-ριζαλευρο...οκ καλα πηγε θα ενταχθει και αυτη σιγα σιγα..

Εγω μετα απο δοκιμες και ψαξιμο αποφασισα να δωσω νουνου. Δοκιμασα την βιολογικη της frezyderm και κοντεψα να ξερασω, γενικως για να γινει λιγο πιο ανθρωπινη και αυτη και η holle ηθελε και προσθηκες κανα μπισκοτο, κανα φρουτακι... Γενικως τρωω υστεριες με πολλα εδω ειπα να κανω πισω... Εκανα πολλη ερευνα και τελικα ειπα να δωσω νουνού που μου φανηκε καλυτερη απο ολες του εμπορίου... αυτο για κανα μηνα διοτι μετα θα την αφησουμε και θα δινω τραχανα οπως μου ειπε η παιδιατρος...

Τον ταιζω με το squirt της boon που ειναι απιθανο και βολευει τρελα!

Φαιρουλα μεγια το νέο δωματιακι!

ΠΑσχαλιτσα και μενα τα ιδια δεν πολυθελει να καθισει μονος του. γενικως γι αυτο χανομαι, πηγαινουμε απο δωματιο σε δωματιο, μια στο παρκοκρεβατο, μια στο κρεβατι , μια στο καθισματακι και παει λεγοντας...

Ριτακι κι εγω το ιδιο θεμα εχω με το παρκοκρεβατο δεν εχει χερουλια και διχτυ μεγαλο...και αναρωτιομουν τι να κανω!

θενακι χρονια πολλα στο ζουζουνελι!!!

Naya Μου μην στεναχωριεσαι, εσυ εκανες το καλυτερο που γινοταν!!

μακια μακια

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ναι επιτέλους ξεκόλλησε και μπήκα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να πω και μια καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και τα ζουζουνάκια.

Τα διάβασα όλα τόσο γρήγορα και δεν θυμάμαι όλες τις συζητήσεις αλλά θα σχολιάσω ότι θυμάμαι.

Fairy με γεια το δωματιάκι του γιωργάκη.

Θενάκι αν και καθυστερημένα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου.

Ριτάκι εγώ πήρα από το τζάμπο χερούλια για παρκοκρέβατο, ήταν σε συσκευασία των τεσσάρων, σε μπλε και πορτοκαλί 5 ή 10 ευρώ δεν θυμάμαι.

Naya και 3mama αρχίσαμε στερεές εδω και μια εβδομάδα. Τα φρούτα δεν μας αρέσουν πολύ αλλά το ρυζάλευρο το τρώμε όλο και σε χρόνο ρεκόρ.

Naya μου και τόσο που κράτησες τον θηλασμό παρόλη την ταλαιπωρία που τράβηξες είναι αξιέπαινο. Μην το βάζεις στο μυαλό σου και κοίτα να χορταίνει η κουκλίτσα σου.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

περασα να πω ενα γεια φιλες μου ....κομματια ειμαι .....

ειμασταν βολτα κ αργησαμε να μαζευτουμε. οι αντρες κοιμουνται κ εγω εχω πλυσιμο πιατων απτο μεσημερι κ καθαρισμα στα μπιμπερο ......εδω τριγυρω θα ειμαι για λιγο ακομα

mpoumpou θα κοιταξω στα jumbo που ειπε κ η ειρηνη κ αν ειναι θα σου παρω κ σενα....συμφωνοι? κ θα ανταποδωσεις με κερασμα καφε :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα και καληνύστα.....

αχ Ρίτα μου χθες πηραμε μια δόση από το τί τραβάς τα βράδια.... Δεν έλεγε να κοιμηθεί με τίποτα! Με τίποτα όμως! Μέχρι τις 2 όλο κέφια και παιχνίδια και πονηράδες....

Εντάξει, προφανώς καλύτερα έτσι παρά να μένει ξύπνια από γκρίνια και πόνο αλλά μας τέντωσε. Σχεδόν μπουσουλώντας φύγαμε και οι 2 για τη δουλειά.

Κατά τα άλλα με το θηλασμό(τις αντλήσεις δλδ γιατί στο στήθος δεν κάθεται καθόλου) κι εγώ "όσο πάει" λέω.

Να σας ρωτήσω όσες πήρατε το boon το κουταλάκι, από πού το πήρατε?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα!!!

κοριτσακι απ οτι ξερω το boon το εχει το τρικυκλο αλλα το ειχε παρει και καπου αλλου το ματι μου...

αν θυμηθω θα σου πω

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/Boon_Squirt_Baby_Food_Dispensing_Spoon.html?colour=2

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!!!

naya μου κ γω απτο τρικυκλο το ειχα παρει ..... εχω μεινει παραπολυ ευχαριστημενη οπως ειπε κ η μπουμπου ......

το βραδυ το μικρακι σηκωθηκε 2 φορες με τσιριδες κ ουρλαχτα ....ουτε η αγκαλιτσα δεν τον ηρεμουσε αρχικα . ποιος ξερει τι το επιασε .....τωρα τον εχω στο παρκοκρεββατο κ παιζει

εχτες δεν σιδερωσα επειδη βολταραμε αρα σημερα δεν την γλιτωνω ....εχω κ μαγειρεμα ....ωχ ωχ ωχ τι με περιμενει

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια μου μια ερωτησουλα ..............

ποιες απο εσας που δεν θηλαζετε αλλαξατε το γαλα κ πηραμε το Ν2?????????????

ΘΑ βγω για μικροψωνια κ θα παρω κ γαλα του μικρου , συνηθως αγοραζω 3αδες απτο φαρμακειο για να εχω ..... σκεφτομουν να αγοραζα αυτη τη φορα 1 να με βγαλει μεχρι το σαβ/ακο γιατι ισως η γιατρος μας αλλαξει το γαλα σε Ν2 την παρασκευη που θα παμε.σωστα σκεφτομαι ????

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα και καληνύστα.....

αχ Ρίτα μου χθες πηραμε μια δόση από το τί τραβάς τα βράδια.... Δεν έλεγε να κοιμηθεί με τίποτα! Με τίποτα όμως! Μέχρι τις 2 όλο κέφια και παιχνίδια και πονηράδες....

Εντάξει, προφανώς καλύτερα έτσι παρά να μένει ξύπνια από γκρίνια και πόνο αλλά μας τέντωσε. Σχεδόν μπουσουλώντας φύγαμε και οι 2 για τη δουλειά.

δεν ξερω κ γω εχω αρχισει να προβληματιζομαι(εξαντλουμαι) με αυτο ..... απο βρεφος ετσι ηταν ......

η γιατρος λεει οτι ειναι στο παιδι κ απο δω κ περα (απο6 μηνων) θα πρεπει λιγο περισσοτερο να προσεχω τι κανω.....

εγω νιωθω τυψεις κ πιστευω οτι εγω φταιω ......

τον κοιμιζω με τον τροπο που μου ειχε προτινει η douar αλλα οτι κ να κανω οσες ωρες κ να τον εχω στην κουνια αυτος κοιμαται 12.30 περιπου . ..... ειτε αγκαλια ειναι ειτε στην κουνια νυσταζει για βραδυ αυτην την δυσκολη ωρα :evil::evil::evil:τι κ αν τον εχω απτις 10 στην κουνια μονο του ....αυτος εκει ....θα χτυπιεται θα παιζει θα γελαει θα κλαιει θα μουρμουριζει αλλα νωριτερα δεν κοιμαται

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια μου μια ερωτησουλα ..............

ποιες απο εσας που δεν θηλαζετε αλλαξατε το γαλα κ πηραμε το Ν2?????????????

ΘΑ βγω για μικροψωνια κ θα παρω κ γαλα του μικρου , συνηθως αγοραζω 3αδες απτο φαρμακειο για να εχω ..... σκεφτομουν να αγοραζα αυτη τη φορα 1 να με βγαλει μεχρι το σαβ/ακο γιατι ισως η γιατρος μας αλλαξει το γαλα σε Ν2 την παρασκευη που θα παμε.σωστα σκεφτομαι ????

Καλημερα!!εμας ο γιατρος μας ειπε μεχρι να κλεισουμε τον 6 το νουμ.1 θα πινουμε!αλλα κ γω πηρα λιγοτερα απο το φαρμακειο γιατι ξεκιναμε κ κρεμες το προηγουμενο μηνα πηρα 8 κ αυτον 4!γιατι το γαλα μας πρεπει να το παραγγελνει στο φαρμακειο κ τα περνουμε ετσι μη πηγαινουμ συνεχεια,εγω λεω να περιμενεις να δεις τι θα σου πει ο γιατρος γιατι λογικα μεχρι τις 19 που κλεινετε τον 6 δε θα σας το αλλαξει!

rXrPp3.png

αχ ηρθαμε .....

2 κουτια πηρα τελικ κ βλεπουμε ...οτι μου πει την παρασκευη .......

αχ andith ......δηλαδη ο γιος μου σε 16 μερες κλεινει μισο χρονο ζωης??????

οι ορμονες ξαναχτυπουν ! κ το δακρυ κορομηλο παλι ........

αχ ατιμο πλασματακι ......... μισο χρονο κ εχεις κανει θαυματα....μου εχεις αλλαξει τη ζωη μου !

μιλησα κ με τον γυναικολογο ....... την αλλη βδομαδα παω επισκεψη κ θα παρω μαζι μου κ την αδελφη του αγγελου γιατι αποφασισε να αλλαξει γυναικολογο κ αυτη την εγκυμοσυνη να την αναλαβει ο δικος μου ...... ουδεν σχολιο απο μενα (προς το παρον)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

.δηλαδη ο γιος μου σε 16 μερες κλεινει μισο χρονο ζωης??????

αχ ατιμο πλασματακι ......... μισο χρονο κ εχεις κανει θαυματα....μου εχεις αλλαξει τη ζωη μου !

αδελφη του αγγελου γιατι αποφασισε να αλλαξει γυναικολογο κ αυτη την εγκυμοσυνη να την αναλαβει ο δικος μου ...... ουδεν σχολιο απο μενα (προς το παρον)

αυτο το σκεφτομουν κι εγω πριν λιγες μερες....ποτε περασαν 6 μηνες???

οσο για το αλλο...εχεις πολυ γελιο βρε ριτακι...μ αρεσει πολυ πως τα γραφεις...;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γυναικα τυραμολα!

εβαλα γιγαντες στον φουρνο κ καταφερα να σιδερωσω 1πυτζαμα 6 πανακια 3 ζυπουνακια 1 πετσετα ....... καλα ειναι ?!

σε καλο δρομ ειμαι μεχρι να τα σιδερωσω δεν θα του κανουν :mrgreen: αφου τα εχει μεγαλωσει.....

ηθελα να παω να πληρωθω κ απο ΟΑΕΔ κ μετα jumbo ......τρομαρα μου !

το μικρο ουρλιαζει στον σκυλο κ στον παπαγαλο ......ελεος!

τωρα τον εχω αγκαλια στον καναπε κ βλεπει τηλεοραση ......

σε λιγο θα του φτιαξω φρουτοκρεμα (τελευταιο βιολογικο μηλαρακι _______-πρεπει να παω κ σουπερ μαρκετ .....)

αυτα...........

88M1p3.pngycQap3.png

αυτο το σκεφτομουν κι εγω πριν λιγες μερες....ποτε περασαν 6 μηνες???

οσο για το αλλο...εχεις πολυ γελιο βρε ριτακι...μ αρεσει πολυ πως τα γραφεις...;)

σε τρεις μηνες παμε για δουλεια ........... μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυ:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

88M1p3.pngycQap3.png

aποστολη φρουτοκρεμα ........ πηγε αψογα σημερα φτου φτου ! του πλυνα την μουριτσα κ απο γαλα ηπιε 100μλ κ ξεραθηκε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα να τολμησω να συνεχισω το σιδερωμα η να αραξω για κανενα τσιγαρακι εξω που εχει καλο καιρο? δεν ξερω .......

κοριτσια τα φωτα σας ........... τι δωρο να κανω στην γιορτη του αγγελου ......?????

υποψιν οχι πολυ ακριβο γιατι τελος του μηνα εχει κ γενεθλια(εκει κατι εχω κουτσισκεφτει θα δουμε κ παλι θα με βοηθησετε) .......

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...