Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω κατι κρικους απο το ELC κ παιζει ο μικρος..τους φερνει το Mothercare στην ελλαδα

http://www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-Together-Rattles/dp/B0039VW9NI/sr=1-4/qid=1288697915/ref=sr_1_4/277-3667781-1567407?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=70823031&mcb=core

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

!

fairy μου μπραβο ! τα τελειωσες ολα ??? τακτοποιηθηκατε?

σχετικο ειανι αυτο...εχουμε καποια πραγματα οπως υπολογιστες κλπ ....αλλα τα εχουμε στην ακρη κ δεν ενοχλουν...θα δουμε τι θα τα κανουμε...τουλαχιστον καθαριστηκε το δωματιακι του μικρου κ σινιαριστηκε...ειναι μικρουλι αλλα δε πειραζει:D

εγω εχω κατι κρικους απο το ELC κ παιζει ο μικρος..τους φερνει το Mothercare στην ελλαδα

http://www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-Together-Rattles/dp/B0039VW9NI/sr=1-4/qid=1288697915/ref=sr_1_4/277-3667781-1567407?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=70823031&mcb=core

θελω να τους βαλω στο παρκοκρεβαρο να κρεμονται να τους πιανει κ να σηκωνεται (να προσπαθει τουλχιστον) αυτο νομιζεις κανει?

88M1p3.pngycQap3.png

σχετικο ειανι αυτο...εχουμε καποια πραγματα οπως υπολογιστες κλπ ....αλλα τα εχουμε στην ακρη κ δεν ενοχλουν...θα δουμε τι θα τα κανουμε...τουλαχιστον καθαριστηκε το δωματιακι του μικρου κ σινιαριστηκε...ειναι μικρουλι αλλα δε πειραζει:D

τι σημασια εχει αν ειναι μοκρο η μεγαλο? σημασιΑ εχει οτι ειναι πλημυρισμενο με αγαπη κ μονο .

κ μεις οταν χωρισαν οι δικοι μου μεναμε 3 ατομα σε 2μιση δωματια(ενα σαλονακι-μια κρεβατοκαμαρα -κουζινα-μπανιο) δεν παθαμε τιποτα γιατι ειχαμε αγαπη :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

θελω να τους βαλω στο παρκοκρεβαρο να κρεμονται να τους πιανει κ να σηκωνεται (να προσπαθει τουλχιστον) αυτο νομιζεις κανει?

χμμμ...δε ξερω αν θα ανοιγουν...εμεις εχουμε τετοιους κρικους στα γυμναστηρια του κ πολλες φορες τους ξεμπλεκει....δεν ξερω αν θα μπορεσεις να βρεις κατι αλλο...

Διαφημίσεις

τι σημασια εχει αν ειναι μοκρο η μεγαλο? σημασιΑ εχει οτι ειναι πλημυρισμενο με αγαπη κ μονο .

κ μεις οταν χωρισαν οι δικοι μου μεναμε 3 ατομα σε 2μιση δωματια(ενα σαλονακι-μια κρεβατοκαμαρα -κουζινα-μπανιο) δεν παθαμε τιποτα γιατι ειχαμε αγαπη :tongue:

ακριβως οπως τα λες ;)

χμμμ...δε ξερω αν θα ανοιγουν...εμεις εχουμε τετοιους κρικους στα γυμναστηρια του κ πολλες φορες τους ξεμπλεκει....δεν ξερω αν θα μπορεσεις να βρεις κατι αλλο...

θα παω τζαμπο να δω , μπορει κ να μην υπαρχει καν αυτο που λεω βεβαια .

δεν ξερω κ πως να το ζητησω σαν στηριγμα σαν χερουλι .....ξερω γω :roll::roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Geia sas koritsia!

Rita poly gelasa me to xthesino "mhnyma" tou giwrgou sou! :D:D

Q

Ax twra sygkithika, ayto to Q to pathse katalathos h mikrh pou kopanietai dipla mou. To afhnw na to thymamai!

Ayto to paidi exei pethanei sth nysta k den to pairnei xampari na kleisei ta matia ths na hsyxasei....

gia athina me vlepw telika na erxomai aythhmeron k na mhn prolabainw tpt.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

to αστειο δεν ηταν το μηνυμα του γιου μου αλλατο μηνυμα που του εγραψε μετα η Αννικο μας........ αυτο κ αν ηταν! γελουσα μεστη νυχτα σαν την τρελη κ το παιδι με κοιτουσε(επικρατουσε απολυτη ησυχια μεχρι τοτε μπας κ κοιμοταν)

οσο για το ταξιδακι σου μην στεναχωριεσαι εσυ να εισαι καλα κ εμεις εδω θα ειμαστε, δεν φευγουμε απτην βρωμοαθηνα εννοια σου .

οσο για τον υπνο που λες....κ γω απορω ........αφου νυσταζουν γιατι δεν κοιμουνται?ειναι απλο!αντι να κλεισουν τα ματια κ νανι καθονται κ κοιτουν λες κ θα χασουν τιποτα:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

K gia na gkriniaksw k ligo, exei arxisei na meiwnetai aisthita k to gala mou (me 4 h akoma k 3 antlhseis th mera pali kala pou krathse k toso).

Eixa Mia elpida oti tha kratouse 10-20 meres akoma gia na ksekinhsei sterees k na pinei ligotero alla hdh apo xthes xreiasthkame symplhrwma...

μην στεναχωριεσαι γλυκια μου .....εχεις κανει τοοοοοσες προσπαθειες κ περασες τοοοοοοοοοοοοοσα πολλα. παλι καλα που τα καταφερες τοσο καιρο .

παντως νομιζω η Αννικο ειναι πιο "ειδικη" απο εμενα μιας κ θηλαζει με απολυτη επιτυχια..... τα ειχε καταφερει τελεια με την ευαγγελια κ τωρα με τον μικρο σωκρατη. γνωμη μου ειναι οτι θες να την ρωτησεις:roll:

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακια να μαι κι εγω!!!

εχασα πολλα παλι....

fairy καλη επιτυχια!!!

thenaki χρονια πολλα στην μικρη σου.... να τα χιλιασει!!!!!!!!!!!

naya θα συμφωνησω κι εγω...μην στενοχωριεσαι....οσο θηλασες αποκλειστικα εκανες πολυ καλο...

ritaki τετοιους κρικους εχει και η fisher price αλλα δεν ξερω αν θα βολεψουν...ειναι σαν κι αυτους που εχει σε ολα τα παιχνιδια της απλα εχει μια συσκευασια με πολλους μαζι...στα jumbo

λοιπον τα νεα μας!

εμεις με την αλλαγη της ωρας στρωσαμε...ελπιζω να το κρατησει...:-D

εχει αρχισει ομως και αραιωνει τα γευματα του και αναρωτιεμαι αν και ποσο βαρος θα εχει παρει...νομιζω παντως οτι ψηλωσε λιγακι ακομα...στις 16 που θα παμε για εμβολιο θα μαθω...

τοτε θα ξεκινησουμε και κρεμουλα...:-D

αρχισαμε δειλα δειλα να καθομαστε για κανα λεπτο με βοηθεια και στο καρεκλακι φαγητου πιανομαστε απο το τραπεζακι και προσπαθουμε να στηριχτουμε...κουραζεται ομως η μεσουλα του απ οτι καταλαβαινω...

βρε κοριτσια ποσες φορες την ημερα τα βγαζετε βολτα? καποιες φορες ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν μπορω...δεν εχουμε και τους πιο ευκολους δρομους στην περιοχη και η καθε μας βολτα για μενα ειναι σκετη ταλαιπωρια...

βλεπω ομως οτι σπιτι βαριεται και στενοχωριεμαι...προσπαθω να τον βγαζω καθε μερα αλλα δεν ειναι ευκολο...καποιες φορες θα ηθελα και πρωι και απογευμα...εστω για λιγο...

σπιτι οταν ειναι ξυπνια πως τα αποσχολειτε? εμενα δεν καθεται μονος του πανω απο 5-10 λεπτα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

βρε κοριτσια ποσες φορες την ημερα τα βγαζετε βολτα? καποιες φορες ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν μπορω...δεν εχουμε και τους πιο ευκολους δρομους στην περιοχη και η καθε μας βολτα για μενα ειναι σκετη ταλαιπωρια...

βλεπω ομως οτι σπιτι βαριεται και στενοχωριεμαι...προσπαθω να τον βγαζω καθε μερα αλλα δεν ειναι ευκολο...καποιες φορες θα ηθελα και πρωι και απογευμα...εστω για λιγο...

σπιτι οταν ειναι ξυπνια πως τα αποσχολειτε? εμενα δεν καθεται μονος του πανω απο 5-10 λεπτα...

εαν εξω εχει βροχη συνηθως δε βγαινουμε...ειδαλλως παρολο που κ εμας εδω οι δρομοι ειναι ολο ανηφορες κατηφορες θα βγω ακομα κ για καφεδακι οι δυο μας...

συνηθως παιζει μονος του...του στρωνω κατω τωρα που καθεται στον κωλο κ βαζω μαξιλαρες γυρω γυρω μη πεσει κ παιζει...η τον εχω στο καθισμα φαγητου του μαζι μου στη κουζινα οταν εχω δουλειες...η στο ριλαξ του στο σαλονι...γενικα καθεται δεν εχω προβλημα...τον πιανει πριν παει για υπνο μια μανια να τον εχω αγκαλια αλλα ειναι λογικο γιατι ειναι κουρασμενος...ε εκει καθομαστε στον καναπε κ παιζουμε

παντως κ με τον υπνο στρωνουν σιγα σιγα...εμενα πλεον δεν χρειαζεται νανουρισμα οτι ωρα κ να ειναι...μεσα στη μερα μπορει λιγο να κλαψουρισει αμα τον βαλω στη κουνια αλλα θα μιλησει με τα ζωα του κ θα κοιμηθει μονος του

fairy Μου ο δικος σου ειναι εκτος συναγωνισμου....

ειπαμε εσυ εχεις το σουπερ παιδι!!! :D

φτου,φτου μην το ματιασω...:cool:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...