Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααααααααααααα μην μου τετοια κ μου γυριζει το ματι . :mrgreen:

δεν ξερω, το δικο μου παιδακι ζωη να εχει ΠΟΤΕ δεν εχει κοιμηθει πριν τις 11 (θα ελεγα 12 αλλα θα με πειτε υπερβολικη)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμενα ο μικρος μου κοιμαται εδω κ μιαμιση ωρα...κανονικα στην ωρα του...εγω ειδα κ το νησι μολις ανεβηκε, επλυνα κ μπιμπερο...κ ετοιμη για ζζζζζζ :)

emena τωρα σταματησε να χτυπιεται στην κουνια ........ δεν τολμαω ακομα να παω να δω γιτι ετσι κ ειναι ξυπνιο κ με δει θα αρχισει παλι τα γελια. θα πλυνω μπιμπερο κ μετα θα παω δειλα δειλα να τον σκεπασω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

emena τωρα σταματησε να χτυπιεται στην κουνια ........ δεν τολμαω ακομα να παω να δω γιτι ετσι κ ειναι ξυπνιο κ με δει θα αρχισει παλι τα γελια. θα πλυνω μπιμπερο κ μετα θα παω δειλα δειλα να τον σκεπασω

ριτακι νομιζω πως πρεπει να προσπαθησεις να μαθεις τον μικρο σου να κοιμαται :rolleyes: ισως αυτο σου φανει χρησιμο

http://kids.in.gr/kid-related/health/article/?aid=5440128

φιλακιαααζζζζζ

καληνυχτα fairy μου καλη ξεκουραση .............

το διαβασα κ σε ευχαριστω ...... αλλα αν θες θα το συζητησουμε αυριο, γιατι απλα τα λεει ενω για μενα για καποιο λογο δεν ειναι :?:???::?:???::?

88M1p3.pngycQap3.png

μάλλον άργησα κορίτσια!

Να ευχηθώ σε όλες καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Thena μου να χαίρεσαι την κορούλα σου και την όμορφη οικογένεια σας!

Εμείς εδώ έχουμε 1 εβδομάδα διακοπές και είπαμε για το ερχόμενο 3ημερο να πάμε μια εκδρομούλα στη Βουδαπέστη (τώρα μόλις τελείωσα με τις ετοιμασίες βαλίτσες , τουριστικούς οδηγούς κτλ...). Αν λοιπόν χαθώ για αυτές τις μέρες μη μου βγάλετε κόκκινη κάρτα... Έχω και μια αγωνία για τη Μελίνα πως θα είναι στο ταξίδι με το αυτοκίνητο ...:confused: ευχηθείτε μας καλή τύχη ....

Λόγω υπερβολικής κούρασης σας καληνυχτώ!

Πολλά πολλά φιλάκια!

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

για να φτάσει για όλες μας:

opcc_-_breakfast_buffet_closeup.jpg

Διαφημίσεις

μάλλον άργησα κορίτσια!

Να ευχηθώ σε όλες καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Thena μου να χαίρεσαι την κορούλα σου και την όμορφη οικογένεια σας!

Εμείς εδώ έχουμε 1 εβδομάδα διακοπές και είπαμε για το ερχόμενο 3ημερο να πάμε μια εκδρομούλα στη Βουδαπέστη (τώρα μόλις τελείωσα με τις ετοιμασίες βαλίτσες , τουριστικούς οδηγούς κτλ...). Αν λοιπόν χαθώ για αυτές τις μέρες μη μου βγάλετε κόκκινη κάρτα... Έχω και μια αγωνία για τη Μελίνα πως θα είναι στο ταξίδι με το αυτοκίνητο ...:confused: ευχηθείτε μας καλή τύχη ....

Λόγω υπερβολικής κούρασης σας καληνυχτώ!

Πολλά πολλά φιλάκια!

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ.... θέλω και γω :cry::D

Καλά να περάσετε και να πάρεις πολλά παιχνιδάκια για να απασχολείται στο ταξίδι και όλα θα πάνε υπέροχα!

καλημερα κοριτσια...αχ τι ωραια που κοιμαμαι τωρα που ο μικρος ειναι σε αλλο δωματιο....ειανι ησυχος ο υπνος μου...παρολο που με ξυπναει για φαι 2 φορες καθε βραδυ παλι!!!! φφφφ

σημερα εχω δουλειες στο σπιτι να μαζεψω τον χαμο απο τη μετακομιση που καναμε τη Κυριακη το βραδυ...

kαλημερα κ απο μενα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πως ειστε σημερα ????

3xmama ναπερασετε οοοοοοοοοοοοομορφα!!!!!!

fairy μου μπραβο ! τα τελειωσες ολα ??? τακτοποιηθηκατε?

εγω σργοτερα εχω σιδερο κ γενικοτερα μαζεμα τα τριγυρω :twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

μια ερωτηση σε οοοοοολες τις μανουλες,

οποι ξερει ας με βοηθησει ................

λοιπον το παρκοκρεβατο πλεον το χρησιμοποιηω σαν παρκο , αφου ο μικρος κοιμαται στο σωματιο του κ στην κουνια του ......

το παρκοκρεββατο ομως δεν εχει αυτο το διχτυ για να πιαστει το μωρο κ να σηκωθει αν θελει . το παρκο σε αντιθεση αποτι εχω δει εκτος απο το διχτυ που ειναι διαφορετικο εχει κ καποιους κρικους που παλι τους πιανει το μωρο κ σηκωνεται.

ξερετε αν μπορω καποι να βρω κρικους????????//η κατι τελος παντων που να το βαζω στο παρκοκρεβατο για να το πιανει ο μικρος κ ν προσπαθει να σηκωθει?????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...