Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοπελαρες τι κανετε;

THENA να χαιρεσαι την κορακλα σου!!Πολυχρονη!!

Andith καλη αρχη με το φαγητο!!

Εμεις σημερα εχουμε πολλες μυξουλες και φραζει η μυτουλα του συνεχεια...

Κοιμηθηκε τωρα αλλα ειχε λιγο γκρινια σημερα μαλλον απο το μπουκωμα..

Αχ ελπιζω να μην κανει πυρετο...........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

andith μου παζεις κανονικα τις μεζουρες το γαλα κ μετα προσθετεις κ μια μεζουρα ρυζαλευρο βανιλια??????

ποια μαρκα πηρατε?????? εμας την γιωτης που του πηρα δεν του αρεσει .... δεν ξερω αν φταιει η μαρκα βεβαια.

εχω να ρωτησω πολλα την παιδιατρο την παρσκευη.....θα παω παλι με λιστα:mrgreen:

εμεις ειχαμε παρει ανθος ορυζης της γιωτης που ειναι σκετο χωρις βανιλια κ το τρωει αλλα κ ο γιατρος σημερα αυτο μας ειπε οτι ειναι το καλυτερο κ αυτο βαζουμε στο γαλα αντι για 7 μεζουρες γαλα 6 κ 1 ανθος ορυζης,κρεμα βανιλια μας ειπε να παρουμε οποια θελουμε κ της αρεσει καλυτερα ολες ιδιες ειναι,δοκιμασε κ αλλη μαρκα

rXrPp3.png

Thena να την χαίρεσαι την ζζνα σου, να είναι πάντα υγιείς, χαρούμενη και να μην έχει πρόβλημα με τους λίγο μικρότερους άντρες για να παντρευτεί τον γιο μου! Χρόνια πολλά Δανάη

601298jvaizkesph.gif

γεια σας ......

ειμαι ο μικρος γιωργακης (παρεα με το νινι)

προσπαθω να κοιμησω την γλυκια μανουλα για να μπω να μιλησω σε κανενα κοριτσακι.

αλλιως αν κοιμηθω εγω θα μπει ηγλυκια μανουλα να μιλησει μαζι σας :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

γιωργάααααααααακιιιιιιιιι, δεν σε διώχνουμε, άλλα κοίτα :

1576948jqvz131ied.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα τέλειο Αννίκο!!! :) Στείλε μου pm το λίνκ αν θες! ;)

Thena χρόνια πολλά κι ονειρεμένα στη μικρή Δανάη!!!! Είδα το βιντεάκι κι έλιωσα!! Τέτοια αδελφούλα θέλω κι εγώ για το Γιάνναρο μια μέρα!! Να τη χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!!

181267871v6_480x480_Front.jpg

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Andith να σου πω ότι ετοιμάζουμε γαμπρό για την ανιψούλα σου ;) Άντε rita_ki μπορεί να συμπεθεριάσουμε έμμεσα! χιχιχιχι Εσείς πότε την περιμένετε τη μικρά;:) Η αδελφή μου έχει ΠΗΤ 07/03 :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

χαχαχα τέλειο Αννίκο!!! :) Στείλε μου pm το λίνκ αν θες! ;)

Το λινκ απο το αρνννι θες;

Andith να σου πω ότι ετοιμάζουμε γαμπρό για την ανιψούλα σου ;) Άντε rita_ki μπορεί να συμπεθεριάσουμε έμμεσα! χιχιχιχι Εσείς πότε την περιμένετε τη μικρά;:) Η αδελφή μου έχει ΠΗΤ 07/03 :)

εεεεεεεεεεεεεε κ η αδελφη του αγγελου καπου Μαη γενναει ....... μην βιαζεσαι να κανεις δηλωσεις μπορει να εχουμε κ μεις νυφη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

θα τριγυρνάω εδώ και κει για μικροδουλίτσες, πείτε τα σεις και εγώ θα ρίχνω κλεφτές ματιές

τελεια!!!η νυφη μου εχει ΠΗΤ 19/3 κ ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι απ τις καλυτερες φιλες μου,δουλευαμε μαζι κ ετσι γνωρισε τον αδερφο μου κ τον αφησα να κανει κατι(χαχα!!απλα ημουν σιγουρη οτι ταιριαζαν πολυ!κ ειχα δικιο!!)

rXrPp3.png

γεια σας ......

ειμαι ο μικρος γιωργακης (παρεα με το νινι)

προσπαθω να κοιμησω την γλυκια μανουλα για να μπω να μιλησω σε κανενα κοριτσακι.

αλλιως αν κοιμηθω εγω θα μπει ηγλυκια μανουλα να μιλησει μαζι σας :tongue:

παντως μη ματιασω τη δικια μου ουτε αλλαγη ωρας δε καταλαβε!μονο σημερα κοιμηθηκε 8:30 επειδη κοιμαται 9:30 συνηθως αλλα η καλη μανουλα τη ξυπνησε κατα τις 9:15 για μπανιο κ μαμ για να μη μπερδευτει!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...