Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα γλυκά μωράκια και παιδάκια. Καλό μήνα να χουμε και καλή βδομάδα!

Χρονια της πολλά Thena της κοράκλας σου :))) Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!

GNkbp3.png

καλο μηνα κοριτσια!!!!χρονια πολλα στη Δαναη :)

κοριτσια...μολις εστειλα τη διατριβη μου στον καθηγητη μου....αμην παναγια μου να παραδωσω μεχρι τελος του χρονου μπας κ τελειωσει πια αυτο το διδακτορικο...ευτυχως δεν εχει αλλα πτυχια μετα αχαχαχαχ

καλό μήνα!

λοιπον δεν ειναι σιγουρο αλλα μάλλον την άλλη Δευτέρα και Τρίτη θα είμαι Αθήνα. Άντε άντε κανονιστεεεεε..... Θέλω να σας γνωρίσωωωωω...

Απόγευμα μόνο please γιατί έρχομαι για δουλεια οπότε όλη μέρα θα είμαι στο τρέξιμο.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια!!!!χρονια πολλα στη Δαναη :)

κοριτσια...μολις εστειλα τη διατριβη μου στον καθηγητη μου....αμην παναγια μου να παραδωσω μεχρι τελος του χρονου μπας κ τελειωσει πια αυτο το διδακτορικο...ευτυχως δεν εχει αλλα πτυχια μετα αχαχαχαχ

ολα να πανε καλα fairy moy !!!!!!!!!!!

πως ηταν το βραδυ σας ? ομικρος? εσυ ????? ολα ησυχα κ ωραια ?????

88M1p3.pngycQap3.png

ολα να πανε καλα fairy moy !!!!!!!!!!!

πως ηταν το βραδυ σας ? ομικρος? εσυ ????? ολα ησυχα κ ωραια ?????

ολα αψογα....κοιμηθηκα πολυ ησυχα γιατι δεν ξυπναγα καθε φορα που γυριζε πλευρο....παρολο που με σηκωσε 2 φορες για φαι...κ με εχει στο ποδι απο τις 5.30 γιατι δεν εχει παρει χαμπαρι ακομα οτι αλλαξε η ωρα :D:D νιωθω πολυ καλυτερα απο αλλα πρωινα...επρεπε να βγει νομιζω...τωρα εχω δουλειες με φουντες στο σπιτι αλλα απο αυριο :mrgreen:

το μικρο παιζει στην κουνια του ...... γκρινιτσα κ σημερα ποω να πω αν κ κοιμηθηκε περισσοτερες ωρες. ουτε ο δικος μου εχει καταλαβει οτι αλλαξε η ωρα κ σηκωθηκε δευτερη φορα 5.30 το πρωι ...... κ ξανακοιμηθηκε 7με 9 αχ που εισαι υπνε??????????????????

σε λιγο θθα παω σε μια φιλη μου να τηνβοηθησω γιατι μετακομισε κ θα φτιαξουμε ντουλαπια ......

παρασκευη κανονισαμε παιδιατρο τελικα ........ αντε να δουμε ......

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα!!!πηγαμε μεις γιατρο!ειμαστε 6850(βεβαια τη τελευταια εβδομαδα δεν ετρωγε επειδη ηταν αρρωστη) κ 68,5 ποντους!!ψιλολιγνη λεει ο γιατρος δε πειραζει!ξεκιναμε σιγα σιγα με μια μεζουρα ρυζαλευρο στο γαλα κ απο Δευτερα μισο μηλο για 4 μερες μετα μισο αχλαδι για 4 μερες κ μετα 1 πορτοκαλι για 4 μερες κ μετα ολα μαζι κ το απογευμα κρεμα βανιλια,επειδη κανουμε 4 γευματα,πρωι βραδυ γαλα μεσημερι φρουτα κ απογευμα κρεμα βανιλια,τη κρεμα βανιλια μας ειπε τη κοβουμε σε περιπτωση που παει να κανει παχυσαρκια το παιδι αλλα δε μας βλεπει να εχουμε τετοιο προβλημα!!

μετα πηγαμε για καφε κ πηραμε κ ενα μπουφαν!καφε με φουξια!πολυ της παει!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

την αλλη βδομαδα λες ?????

naya ????????

που σε βολευει περισσοτερο .......? κεντρο?

για να οργανωθουμε παρακαλω πολυ !

ναι την άλλη βδομάδα αν και τωρα θυμηθηκα οτι εχουμε παιδιατρο την Τρίτη...

Αν μπορέσω θα αφησω τη δουλεια για την παράλλη βδομάδα. Θα μιλήσω αύριο μαζί τους και θα σας πω. Πάντως ο πελάτης αυτός είναι Χαλάνδρι.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μπραβο στην κοπελαρα μας !!!!! αντε καλη αρχη με τις στερεες τροφουλες, ελπιζω να μην τις παρει με κακο ματι .....

αν δεν κανω λαθος εχω κ ψηλη συμπεθερα ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

μπραβο στην κοπελαρα μας !!!!! αντε καλη αρχη με τις στερεες τροφουλες, ελπιζω να μην τις παρει με κακο ματι .....

αν δεν κανω λαθος εχω κ ψηλη συμπεθερα ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπα της εχω δωσει ηδη αχλαδι,μηλο κ ρυζαρευρο κ μια χαρα τα πηγαμε!ουφ ευτυχως!!ναι ναι ειμαι ψηλη!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

rXrPp3.png

andith μου παζεις κανονικα τις μεζουρες το γαλα κ μετα προσθετεις κ μια μεζουρα ρυζαλευρο βανιλια??????

ποια μαρκα πηρατε?????? εμας την γιωτης που του πηρα δεν του αρεσει .... δεν ξερω αν φταιει η μαρκα βεβαια.

εχω να ρωτησω πολλα την παιδιατρο την παρσκευη.....θα παω παλι με λιστα:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...