Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειμαι κομματια κοριτσια....κ αυριο θα ειμαι γραφειο να τελειωσω τη διατριβη του διδακτορικου μου μεχρι το βραδυ να τη στειλω στο καθηγητη μου...αποχωρω :)

φιλακια πολλα

Καλή επιτυχία για αύριο! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αποστειρωση κ μετα νανι κ γω ...........

λοιπον σημερα ην βγαλαμε στους δρομους.πηγαμε στην πεθερα κ μετα τους πηραμε πακετο μαζι μ ετην μν μου κ πηγαμε σε ταβερνα κ αργοτερα τους αφησαμε τον μικρο κ καναμε τσαρκα μονοι μας....τι ομορφα που ηταν ......

μια ασχετη παρατηρηση.....νευριαζω τοσο πολυ οταν πηαγινω καπου με τον μικροκ δεν υπαρχει χωρος νατον αλλαξω....μεγαλο προβλημα ....καταρχην πολυ βρωμα οι τουαλετες γενικοτερα κ δεν εχει κ χωρο να ακουμπησω το μωρο , αρα πρεπει να παιρνω καριτσι μεσα στις τουαλετες (ΑΝ ΧΩΡΑΕΙ) εσεις εχετε αντιμετωπισει παρομοια προβληματα??????

τι αλλο ηθελα να πω ?

καλοριζικα τα καινουργια δοντακια κ χαρουμεν μηνογενεθλια σε GOLGIGO K NAYA :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fairy μου γλυκια καλη επιτυχια με την διατριβη κ καλη υπομονη γενικοτερα....λιγες μερες ΜΟΝΗ με τον γιωργακη νομιζω ηταν οτι επρεπε:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

3xmama περαστικουλια καταρχην ....

το μει τει μεεχει βολεψει πααααααααρα πολυ , περισοτερο απτο σλινγκ να σου πω την αληθεια. οσο για το βαρος που λες ....οχι δεν εχω προβλημα μεχρι στιγμης....ειναι τοσες ωρες πανω μου ο μικρος ακομα κ μεσα στο σπιτι που μαλλον μου εχει γινει συνηθεια. κ παρολου που εχω προβλημα με το γονατο μου δεν καταλαβαινω τιποτα.

κ νομιζω οτι μπορουν να χρησιμοποιηθουν οσο αντεχουμε εμεις το βαρος(δεν παει με ηλικια)

xainti υπομονη με την γκρινιτσα....σχεδον ολα τα παιδακια εχουν σεληνιαστει παλι τι να πω

εμεις επισημα θα αρχισουμε κρεμες μεσα στην βδομαδα που θα τον παω στην παιδιατρο(θα μας δωσει οδηγιες) αλλα του εχω δωσει ρυζαλευρο βανιλια , το οποιο το μισει :roll: κ φρουτα (που του αρεσουν ) .....ακολουθησα ενα προγραμμα που "εκλεψα" απο την mairy .

88M1p3.pngycQap3.png

μια ασχετη παρατηρηση.....νευριαζω τοσο πολυ οταν πηαγινω καπου με τον μικροκ δεν υπαρχει χωρος νατον αλλαξω....μεγαλο προβλημα ....καταρχην πολυ βρωμα οι τουαλετες γενικοτερα κ δεν εχει κ χωρο να ακουμπησω το μωρο , αρα πρεπει να παιρνω καριτσι μεσα στις τουαλετες (ΑΝ ΧΩΡΑΕΙ) εσεις εχετε αντιμετωπισει παρομοια προβληματα??????

Πολλές φορές ! Στην Ελλάδα (όταν είμασταν το καλοκαίρι ) μου έκανε εντύπωση όμως στο εμπορικό κέντρο Cosmos η πρόβλεψη και η κατασκευή του χώρου και για άλλαγμα και για θηλασμό! Ούτε στη Γερμανία δεν ήταν τόσο καθαρά και περιποιημένα!

χαρουμεν μηνογενεθλια σε GOLGIGO K NAYA :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κι από εμένα κορίτσια που είμαι ξεχασιάρα! (το αλτσχάιμερ ξαναχτυπά!!!)

Πολλές φορές ! Στην Ελλάδα (όταν είμασταν το καλοκαίρι ) μου έκανε εντύπωση όμως στο εμπορικό κέντρο Cosmos η πρόβλεψη και η κατασκευή του χώρου και για άλλαγμα και για θηλασμό! Ούτε στη Γερμανία δεν ήταν τόσο καθαρά και περιποιημένα!

ναι μονο στα εμπορικα εχει χωρους....κ παλι η ζωη μας δεν μπορει να ειναι παντα μεσα σε εμπορικα.

δηλαδη ελεος...... να αφησω το παιδι χεσμενο? :rolleyes:

σημερα εφτασα στα ορια μου. ειχα κ νευρα(χωριςς λογο) ασε :twisted::twisted::twisted:

(το αλτσχάιμερ ξαναχτυπά!!!)

ατιμο αλτσχαιμερ ..............:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

πλάκα έκανα Ριτάκι μου!

το ξερω καλη μου :D

συμπασχω κ γω ασε............ αληθεια χειροτερευει συμφωνα με τον αριθμο των παιδιων ?:mrgreen:

λοιπον φιλεναδες μου καλες

( σε λιγο θα ειστε κ οι μοναδικες ετσι οπως παει για εξαφανιζολ οι αλλες..........)

παω σιγα σιγα προς το κρεββαται μου κ τον αντρουλη μου (αφου πρωτα κανω μια σταση απτο δωματιο του γιοκα μου ν παρω την δοση μου :tongue:)

καληνυχτα

καλη βδομαδα σε οοοοοοοοοοοοοολες

κ καλο μηνα να εχουμε (παει κ αυτος ο μηνας:? περναει ο ατιμος ο καιρος)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

το ξερω καλη μου :D

συμπασχω κ γω ασε............ αληθεια χειροτερευει συμφωνα με τον αριθμο των παιδιων ?:mrgreen:

Σίγουρα. Σε μένα τουλάχιστον...Θένα τι λες εσύ?

καληνυχτα

καλη βδομαδα σε οοοοοοοοοοοοοολες

κ καλο μηνα να εχουμε (παει κ αυτος ο μηνας:? περναει ο ατιμος ο καιρος)

καληνύχτα!

Αλήθεια έχετε όλες αδιαθετήσει - και αυτές που θηλάζετε???:confused:

Και διαβάζοντας είδα που αναφέρεστε στο sling και στο mei tai.Σας βόλεψαν αλήθεια ; Και τώρα που μεγάλωσαν και βάρυναν ;Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν;:confused:

Πάντως βλέπω ότι σχεδόν όλα τα Μαγιόπαιδα μας έχουν ψιλογκρίνια και ψιλοανησυχία εεε???

Καληνύχτα (κυριολεκτικά) σε όλες!

Εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομη και πολυ το εχω ευχαριστηθει!!!!!!!!!!!!!!

Το μει-ται δεν το εχει βολευτει καθολου ο μικρος, οποτε δεν το εχουμε χρησιμοποιησει, θελω να το ξαναπροσπαθησω 2-3 μερουλες μηπως το συνηθισει γιατι πιστευω θα με διευκολυνει αρκετα.

Ο μπεμπης δεν καταλαβε την αλλαγη της ωρας (χαχααα) και κοιμηθηκε 10,30....ξυπνησε 6 αλλα ευτυχως ξανα κοιμηθηκε ως τις 8!!!!!!!!!! Ελιωσα και εγω μαζι του!!!!!!!!!:-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

kalimera

η αληθεια ειναι οτι κ εγω ξεχναω δεν ξερω αν φταίνε τα παιδια αλλα χειροτερεύει η κατασταση δεν ξερω αν σασ εχει συμβει εσασ να σηκωθείτε απο το κρεβατι κ να μην μπορειτε να αρθρώσετε λεξη δεν θυμόμουν ουτε το ονομα του αντρα μου να τον φωνάξω

σημερα εχει γενέθλια η κορακλα μου κλεινει τα 3 η πριγκιπισσα μου κ θα κανουμε το παρτι το απογευμα

gogligo η Δαναη νομιζω γιορταζει 12 Δεκεμβρη (αν κ είναι κινητή γιορτή κοιτα εδώhttp://www.eortologio.gr/data/eortes/eortes_Delta.php )αλλα τη δικια μου την λενε κ Δαμιανη σαν δευτερο ονομα γιατι σαν σημερα που γεννήθηκε ειναι των αγιων αναργυρων (κοσμα κ δαμιανου) κ επειδή γιορταζουν κ την πρωτη ιουλιου την γιορταζω τοτε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena χρόνια πολλά!!!! Τις καλύτερες ευχές μας στη μικρη σας πριγκήπισα!!!

Κι εγώ ακόμα μπορώ να πω ότι δεν αδιαθέτησα, τον περασμένο μήνα είχα 2-3 μερούλες πολύ λίγο ροζ αλλά κανονική περίοδο δεν είχα μεχρι τώρα.

Naya23 στον Αγ. Λουκά στο Πανόραμα γέννησες ; Εκεί γέννησα τη 2η κόρη μου. Τι ωραία που ήταν!

Ναι εκει. Κι εγω είμαι πολυ ευχαριστημενη αν και δεν εμεινα πολύ (3 μερες παρα την καισαρική).

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

THENA μου να χαιρεσαι την κορακλα σου !!!!!!!!

υγεια υγεια υγεια , αγαπη κ πολλα χαμουγελα παντα!!!!!! να εισαι γερη κ δυνατη να καμαρωνεις τηνομορφη οικογενεια σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...