Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμέις δόντι πάντως δεν έχουμε δει ακόμα έχουμε αρχίσει γκρίνια βέβαια και ξυπνάει το βράδυ και δεν θέλει να φάει απλά θέλει λίγο αγκαλίτσα και γκρινιάζει και ξανακοιμάται. Αύριο έχουμε εμβόλια άντε να δούμε τι θα μας πει και εμάς για τις κρεμούλες. Αν και εγώ έχω αρχίσει και της δινω λίγο ρυζάλευρο και σήμερα της έτριψα λίγο αχλαδάκι και εντάξει το ψιλοέφαγε. thena το ίδιο πρόβλημα το έχω και εγώ με το μικρό ξυπνάει το βράδυ και έρχεται στο κρεβάτι μας και εμείς τον ξαναπάμε πίσω τώρα βέβαια το έχει ψιλοκόψει. Δεν τον αφήνουμε στο δικό μας όσο δύσκολο και αν είναι για να μην συνηθίζει μόνο το ξημέρωμα κατά τις 6 που έρχεται τον αφήνουμε αν και τότε ξυπνάει για τα καλά.

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Πως ειστε ολες;;

Αndith και 3xmama περαστικα σας...

Ritaki περαστικα στην μητερα σου...

Xainti φανταζομαι την τρομαρα που θα πηρες με το παιδακι σου,ευτυχως που δε συνεβει τιποτα χειροτερο.

Georgina και Fairy με γεια τα δοντακια σας!!!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι σημερα φαγαμε για δευτερη ημερα μηλαρακι αλλα δεν μας αρεσε καθολου μα καθολου, δεν το καταπινε με τιποτα, ειχε γελιο ομως,του εβαζα την κουταλια και δεν εκλεινε το στομα εκανε οτι αναγουλιαζει με ορθανοιχτο στομα μεχρ που φευγαν ολα εξω απο το στομα του.Το κακο ειναι οτι ενω ετρωγε την κρεμα τοσες μερες κανει το κολπο με το ανοιχτο στομα και με αυτην 2 μερες τωρα...

ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ χθες και περιμενουμε να σκασει και το δευτερο!!!!!

Δεν εχουμε κατσει το πωπουδακι μας καθολου στο σπιτι τοσες μερες,ολο βολτουλες παμε....

Εμεις οταν βγαινουμε εξω φοραμε τζινακια,φορμες αθλητικες και παντελονακια υφασματινα,απο πανω ζακετουλα προς το παρον,εχουμε μπουφανακι χοντρο για αργοτερα!! χι χι πολυ γελιο!!! Δεν μου αρεσουν τα φορμακια για εξω μονο μεσα στο σπιτι τα φοραμε!!

Φιλαρες πολλες πολλες!!!!!

Ααααααααααα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα νινακια που γιορταζουν!!!

ευχαριστούμε για τις ευχές! χαρουμενα μηνογενεθλια και σε σας gogligo.

εμεις σημερα πηγαμε εξω σε μερος με παιδακια και πολυ το χαρηκαμε. τρελο χαζι τα εκανε, ολη την ωρα με ενα χαμογελο!

ετοιμαζει ο αντρας μου ενα ηλεκτρονικο μινι αλμπουμακι και θα σας το στειλω σε λίγο στο fb

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Καταρχήν anniko ευχαριστούμε για το όμορφο πρωινό(μου θύμησες παλιές καλές εποχές...χαχαχα) !

Natasa μου μην παθαίνεις! Το θέμα κουμπαριά - βάφτιση του μωρού "πονάει" πολλούς -μεταξύ των οποίων και εμάς!!!

Krisaki με γεια το δοντάκι σας και ευχαριστούμε για τα περαστικά!

Ριτακι περαστικούλια !

Αλήθεια έχετε όλες αδιαθετήσει - και αυτές που θηλάζετε???:confused:

Και διαβάζοντας είδα που αναφέρεστε στο sling και στο mei tai.Σας βόλεψαν αλήθεια ; Και τώρα που μεγάλωσαν και βάρυναν ;Μέχρι πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν;:confused:

Πάντως βλέπω ότι σχεδόν όλα τα Μαγιόπαιδα μας έχουν ψιλογκρίνια και ψιλοανησυχία εεε???

Καληνύχτα (κυριολεκτικά) σε όλες!

Διαφημίσεις

λοιπον φιλες μου καλες...........

δεν το συζητω ολες οι καινουργιες φωτο ειναι ολες μια κ μια κ ολα τα παιδακια καταπληκτικα (θα μπω μετα φεις να σχολιασω καθενια ξεχωρισα) αλλα κ οι μαγιομανουλες ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ !!!!! φτου φτου σκορδα!

παω για ενα τσιγαρακι κ ξαναρχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

πλακα κανεις?ποτε προλαβες βρε θηριο?

καλη αρχη

βασικα....μεταφεραμε τα πραγματα του εκει, μεταφεραμε τα πραγματα του γραφειου στο δωματιο μας κ αυτο ειναι...τωρα μενει να ξεκαθαριστουν:mrgreen:αλλα αυριο φευγει ταξιδι ο αντρας μου οποτε δεν μπορουσαν να γινουν ολα αποψε...θα ερθει τη παρασκευη οποτε εγω μεσα στη βδομαδα θα κανω τα δικα μου :wink:

λοιπον φιλες μου καλες...........

δεν το συζητω ολες οι καινουργιες φωτο ειναι ολες μια κ μια κ ολα τα παιδακια καταπληκτικα (θα μπω μετα φεις να σχολιασω καθενια ξεχωρισα) αλλα κ οι μαγιομανουλες ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ !!!!! φτου φτου σκορδα!

παω για ενα τσιγαρακι κ ξαναρχομαι

Θα συμφωνήσω μαζί σου Ριτάκι μου ότι όλα τα Μαγιόπαιδα που βλέπω και οι μανούλες τους είναι κουκλιά-αλήθεια όμως!:wink:

ειμαι κομματια κοριτσια....κ αυριο θα ειμαι γραφειο να τελειωσω τη διατριβη του διδακτορικου μου μεχρι το βραδυ να τη στειλω στο καθηγητη μου...αποχωρω :)

φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...