Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

3χμαμα εσεις θα κατεβετε για χριστουγεννα ελλαδα?

Δεν ξέρω..:? Λέμε ή Χριστούγεννα ή Πάσχα. Προς το παρόν τα εισητήρια είναι πανάκριβα και σκεφτόμαστε ακόμα και τη βάφτιση.. και δεν ξέρω... :?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???:

Εγώ σας καληνυχτώ γιατί υποσχέθηκα στην κόρη μου να δούμε μια ταινία!(αν αντέξω φυσικά και δεν με πάρει ο ύπνος καθότι είμαι λιώώώμα!!!)

Φιλάκια!!!

Δεν ξέρω..:? Λέμε ή Χριστούγεννα ή Πάσχα. Προς το παρόν τα εισητήρια είναι πανάκριβα και σκεφτόμαστε ακόμα και τη βάφτιση.. και δεν ξέρω... :?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???::?:???:

Εγώ σας καληνυχτώ γιατί υποσχέθηκα στην κόρη μου να δούμε μια ταινία!(αν αντέξω φυσικά και δεν με πάρει ο ύπνος καθότι είμαι λιώώώμα!!!)

Φιλάκια!!!

αχ ασε ασε....κ εμεις αργησαμε φετος...τη μια βδομαδα ειχανε 300 κ μεσα σε μια βδομαδα ειχανε παει 800 :shock::shock::shock:

ευτυχως καταφεραμε κ βρηκαμε με 500:rolleyes:

Διαφημίσεις

ΠΟ ΠΟ ο μικρός εδώ και δυο μέρες περνάει καραμπινάτο άλμα και κάνει 2 γεύματα παραπάνω το βράδυ. Μάλλον θέλει να θυμηθεί τα νιάτα του (σαν νεογέννητο:D)

Κοριτσάρες καλησπέρα!!!

Καλά τι κουκλιά που είναι τα Μαγιόπαιδα!!! Φτού φτού φτού!!!

Για κοιτάξτε το παρακάτω link... για να μη φρικάρουμε με τα μικρόβια και τα σχετικά! :rolleyes:

http://www.whattoexpect.com/first-year/baby-germs-quiz/questions.aspx?xid=nl_YourDailyNewsletterfromWhattoExpect_20101030

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Αννίκο μου... Πάρα πολύ καλή η σελίδα που φτιάξατε για το Σωκράτη... Μπράβο στο Νίκ!!! Πραγματικά πολύ συγκινήθηκα... Κουράγιο κουκλίτσα σε όλους σας που έχετε μείνει πίσω... Και δύναμη να είστε δίπλα στη γυναίκα του και τα παιδιά του.. ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ να είμαι στη θέση της... μου κόβεται η ανάσα και μόνο που το σκέφτομαι... :roll: πως πάει η κουκλίτσα ανιψούλα;;; να τη χαίρεστε!! Είναι πολύ τυχεροί που είσαστε μια τόσο αγαπημένη και δεμένη οικογένεια!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

ΠΟ ΠΟ ο μικρός εδώ και δυο μέρες περνάει καραμπινάτο άλμα και κάνει 2 γεύματα παραπάνω το βράδυ. Μάλλον θέλει να θυμηθεί τα νιάτα του (σαν νεογέννητο:D)

κ εμενα...ξυπναει 2 φορες ενω ειχε σταματησει να ξυπναει...

καλημερες...ωρα Αγγλιας 5.40...ο μικρος Γιωργακης δεν καταλαβε πως γυρισαν τα ρολογια :?:-?:?:-?

καλημέραααααααααααααα

καλημέρα φέρυ. Εσύ θα φέρεις το γάλα με την ώρα που ξύπνησες :-D:grin::-D

Κυριακή χωρίς πρωινό δεν γίνεται, γίνεται;

1312649zfc0j8cmpm.jpg

Πάω να ετοιμάσω τα ζζνια για εκκλησία και μετά θα πάμε Μαραθώνιο που τρέχει ο κουνιάδος μου και θα κάνουμε "κάτι" για τον Σωκράτη!

Διαφημίσεις

Αννίκο μου... Πάρα πολύ καλή η σελίδα που φτιάξατε για το Σωκράτη... Μπράβο στο Νίκ!!! Πραγματικά πολύ συγκινήθηκα... Κουράγιο κουκλίτσα σε όλους σας που έχετε μείνει πίσω... Και δύναμη να είστε δίπλα στη γυναίκα του και τα παιδιά του.. ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ να είμαι στη θέση της... μου κόβεται η ανάσα και μόνο που το σκέφτομαι... :roll: πως πάει η κουκλίτσα ανιψούλα;;; να τη χαίρεστε!! Είναι πολύ τυχεροί που είσαστε μια τόσο αγαπημένη και δεμένη οικογένεια!!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Η ανιψούλα είναι μια χαρά κουκλίτσα:-D

Καλημέρα μαμαδες και μπεμπακια!!

εμεις φαγαμε λιγο αργα χθες οποτε δε μας πολυεπηρεασε η αλλαγη της ωρας.

Κορίτσια όλες αρχίσατε φαγητά φρουτάκια κτλ;

Όχι ακόμα, σε 10 μερες εχουμε εμβόλιο και θα μας δωσει και οδηγιες για στερεες. Ουτε εσεις? Νόμιζα μειναμε τελευταίες (νομίζω ούτε η irene.pap ξεκίνησαν)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα ,αλλο ενα πρωι με την Δαναη στο κρεβατι μου με τον Αηδονη κ εγω στο δικο τησ:( ,δεν ξερω τι να κανω:roll::roll:ενο κοιματε στο δικο τησ ερχεται τα μεσανυχτα σε μασ.

νατασσα εχεισ δικιο οτι θυμουντε ειναι μερικοι ανθρωποι αλλα μηποσ το ειπε για να το πεξει καλοσ γιατι ξερει οτι δεν θα το βαφτιζαν αυτοι? για πεσ του οτι θα το βαφτισουν να δουμε τι θα σου πουν?

εδω κοριτσια ολιχλη κ κρυο θα παμε καμια βολτα μετα αλλα ντυμενοι κρεμμυδια:mrgreen:

το απογευμα πολλεσ δουλιτσεσ για την αυριανη μερα:wink:

κουμπαρουλα βαλε ολο το μηλο στον κοφτη κ χτυπατο πολυ ωρα θα γινει κρεμα ;)

fairy καθεται καλα στον ποπο ο γιωργησ σου? μα ιδιοσ βρε κοριτσι μου τιποτα απο τον πατερα του?εχω να το λεω για αυτο το μωρο:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kaλημερα φιλες μου ! ολες καλα ?

εμεις απο χτες μεχρι κ τωρα δεχομαστε πολυ γκριιιιινια απτον μικρο ..........ατιμο δοντι?ατιμο αλμα? δεν ξερω η μανα!

ισως αργοτερα παμε λιγο στην πεθερα αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρη γιατι εχω λιγα νευρα χωρις λογο(αδιαθετησα) κδεν ξερω αν θα μου κανει καλο η κακο

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα σε όλες :) Περαστικά στις αρρωστούλες μανούλες, ελπίζω όλα τα μωράκια να είναι υγιη και περαστικά στις ανχωμένες γιαγιάδες. Είδα και τις φωτός και είναι όλα καταπληκτικά :)) Τρομερή ανάπτυξη έχουν βρε κορίτσια, ειδικά ο δικός σου fairy είναι απίστευτος, πολύ μπροστά φτου φτου του. Εμεις δεν καθόμαστε ακόμα μόνες μας μόνο αμα την στηρίζω αλλά μας αρέσει και μας πολύ το όρθιο και να κανουμε βηματάκια, με υποστήριξη φυσικά. Όλα τα μωράκια σας πάντως είναι γλύκες. Εμείς περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα με πολύ γκρίνια και παραξενιές (πολύ συχνούς θηλασμούς, ξαφνικά δεν μας άρεσε το μπρούμυτα και ειδικά στον ύπνο) αλλά πιστεύω επανερχόμαστε σιγά σιγά όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε γκρινιάρες από φυσικού μας και ξεπεράσαμε τον εαυτό μας :P.

Αύριο έχουμε παιδίατρο για το μηνιαίο εμβόλιο μας (γίναμε και 5 μηνών κορίτσαρος σήμερα :))) και μάλλον θα μας δώσει και οδηγίες για κρεμούλα. Ούτε εμείς αρχίσαμε τα στερεά ακόμα. Όσο για τα κακά που διάβαζα κάπου πριν, και μας είναι απίστευτα νερουλά (στάνταρ λερωνόμαστε) και κάθε δεύτερη μέρα (μπορεί και τρίτη καμιά φορά), τα κάνουμε μαζεμένα και λερώνουμε τον τόπο χεχε.

Σχετικά με φόρμα εξόδου εγώ την σκεφτόμουνα περισσότερο για εκδρομές εκτος Αθηνών σε τίποτα χωριά ή βουνά. Θα προμηθευτώ πάντως μια μάλλον. Έχει και ποδόσακο το καρότσι οπότε για εντός πιστεύω θα βολέψει... Για mei tai και sling προβληματίζομαι λίγο αλλά μάλλον με μπουφανάκι ή χοντρή ζακετούλα θα βολευτούμε.

Την έχω βάλει στην πλάτη με το mei tai 3-4 φορές και μάλιστα η πρώτη ήταν και η πιο πετυχημένη, την βάζω με την τεχνική του κρεβατιού γιατί είναι μικρούλα ακόμα. Δεν μπορώ να πω ότι το πετυχαίνω τέλεια (να είναι όσο ψηλά χρειάζεται και να είμαι και γω σούπερ άνετα) αλλά είναι οκ και σίγουρα ασφαλής, περιττό να πω πως κοιμήθηκε όλες τις φορές μετά από λίγο ;) Μπροστά την έχω βάλει μόνο στο ring sling (θέση Βούδα) μια φορά σε βόλτα, της άρεσε πολύ και χάζευε αλλά και κει κοιμήθηκε τελικά και δεν βόλευε πολύ στον ύπνο γιατί έπρεπε να προσέχω και το κεφαλάκι της (ήταν δεν ήταν 3 μηνών).

Τι άλλο, α thena ερώτηση, το Δανάη έχει γιορτή και αν ναι πότε το γιορτάζετε?

Πάμε βόλτα τώρα καθότι ωραία μέρα, θα προσπαθήσω να μπω αργότερα φιλιά πολλά σε όλες, ελπίζω να μην κούρασα με το κατεβατό μου x

GNkbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...