Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες γεια σας!

Περιττό να σας πω ότι ζήλεψα πολύύύύύ!

Θέλω κι εγώ να σας γνωρίσω από κοντάάάά ............:cry:

άτιμη Γερμανία ..ουπσ συγνώμη κοινωνία ήθελα να πω (όπως έλεγε γνωστή ηθοποιος σε γνωστή παλιά ελληνική ταινία)...χαχαχα!

Καταρχήν ευχαριστώ για τις ευχές για ανάρρωση και εύχομαι να εισακουστούν για να μπορέσω να επανέλθω στα νορμάλ μου(να πάω και για κανένα shopping therapy βρε παιδί μου-αν και πήγα προχτές για λίγη ώρα όμως και δεν το ευχαριστήθηκα).

Ριτάκι περαστικά στη μανούλα σου και όχι άλλες λαχτάρες πια...να ηρεμήσεις κι εσύ η δόλια...

Κορίτσια όλες αρχίσατε φαγητά φρουτάκια κτλ;

enas filos mas (ton opoio pantrepsame) eipe tora ston andra mou kai malista thymose leei giati ithele na mas vaftisei to paidi!

i gynaika tou (pou gennise arxes augoustou meta polu diskoli egkymosyni) alla oute kai o idios irthe ma me dei pote oso eimoun eggyos, den anefere pote kaneis tpt 6minessxedon tora. kai epipleon prin apo merika xronia eixa pei sti gynaika tou pos an kaname agori o andreas tha ithele na mas to vaftisoun. den eipan pote tpt, den irthan pote na mas doun opote ti lene tora den katalavaino

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

μην μου πεις μονο οτι σε πειραξε το σχολιο στα μαγιοπαιδα που εκανα..... μονο αυτο μην μου πεις. στεναχωρησα κ σενα αθελα μου ?:confused::confused::confused::confused::confused:

ποιο σχολιο καλε??? τι εχασα??? τι εκανες βρε ριτα παλι???? :D:D:D:D:Dχ<χχαχαχαχαχαχα

γεια σας κ παλι φιλες μου , εκανα επιτελους μπανακι κ ελουσα τα μαλλια μου. γμτ θελω ανταυγιες παλι να δουμε ποτε θα παω

νατασουλι με γεια τα κουταλακια,αγορασατε τιποτα αλλο?

σημερα φαγαμε κ μεις μισο μηλαρακι...... το εβαλα στο μουλτι με λιγο νερακι αλλα ειχαν μεινει λιιιιιιγα μικρα κομματακια. κανω κατι λαθος? πως μπορει να γινει τελιεως αλοιφη?

ΤΗΕΝΑΚΙ για τον Ιασονα τι να πω ...πηρε φορα αυτος μου φαινεται, τα αλλα 2(Δαναη-Γιωργος) τι κανουν ?

pira duo pragmatakia me ugro pou ta vazeis sto psigeio gia ta dontia, ena zeugari gantakia kai i manoula mou mou agorase mpoufan k mpitzames k poulover!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

μεγειες νατασα

ριτα δοκιμασε να βαλεις κ λιγο νερακι στο μηλο ισως λιωσει καλυτερα ετσι

ναι ναι αυτο το ειχα διαβασει κ ειχα βαλει . δεν αφησε πολλα κομματακια μην φανταστειτε. αλλα δεν ηταν κ τελειως λιωμα....βελουδινη

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ναι αυτο το ειχα διαβασει κ ειχα βαλει . δεν αφησε πολλα κομματακια μην φανταστειτε. αλλα δεν ηταν κ τελειως λιωμα....βελουδινη

πιστευεις ετσι που ηταν μπορει να πνιγει το αντρακι σου? αν οχι μην ανησυχεις

εγω πλεον του δινω κ κορα ψωμι οταν ειμαστε εξω να χαοζολογαει..σημερα βγηκαμε για φαι κ επαιζε με τη κορα...αλλα τα ματια μου εκει πανω του μη πνιγει!!! κ σε καποια φαση εκοψε ενα μεγαλο κομματι κ του εμεινε ενα μικρο στο χερι...επρεπε να βλεπατε τη φατσα του...ειχαμε κοπει στα γελια...προσπαθουσε να καταλαβει τι ειχε γινει :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...