Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!!

μεγεια ολα τα δοντακια!εμεις ακομα τιποτα αν κ ο γιατρος μας λεει ετοιμαζονται εδω κ εναμιση μηνα!

ειμαστε καλυτερα!ακομα λιγη βραχναδα κ λιγες μιξες εχουμε αλλα ευτυχως ολο παιζουμε κ γελαμε!!

φαγαμε κ λιγο μηλο σημερα,μια χαρα τρωει μου φαινετε δε θα δυσκολευτουμε καθολου σε αυτο το θεμα,natassa εγω της δινω με κουταλακια του εσπρεσο που ειναι πιο μικρα!Δευτερα λογικα θα παμε να παρουμε πλαστικα!

φορμακι βελουτε ουτε εγω θα παρω γιατι απλα δε μ αρεσουν κ μου φαινονται πολυ ζεστα κ νομιζω δε θα χρειαστουν!

κ για το mei tai που λεγατε εγω τη βαζω παντα να κοιταει μπροστα γιατι αν τη βαλω να κοιταει εμενα γυρναει συνεχεια απ την αλλη για να βλεπει κ τσαντιζεται που δε μπορει καλα,μονο οταν πηγαμε στο γιατρο την εβαλα ετσι αλλα επειδη κοιματανε!fairy κ μενα πολυ κουτσομπολα!κ να σας ρωτησω τι τσαντα κρατατε οταν φορατε το mei tai?

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με γεια τα φορμακια σας naya μου !!!!!

δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα. αλλωστε σε ολα τα μαγαζια τα πουλανε.

οταν τα φορεσετε παντως θελω εντυπωσεις ......

ποσο πολυεστερα γραφει οτι εχει ?

Ρίτα τώρα τα είδα, ειναι 80% βαμβάκι και 20% πολυεστέρας

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

hello,

telika pirame koutalakia apo silikoni, tha ta xrisimopoiisoume avrio k tha sas po.

emeis mesa sto spiti forame ena kontomaniko kai meta ena makrimaniko me podi mesa. diaforetika kontomaniko, makrimaniko (xoris podi) k formitsa apo kato k kaltsa. mpoufan exo parei alla den to exo xrisimopoiisei akoma. pros to paron tou forao diafora pio xontra apo pano me fermouar. pantos epeidi 19 november tha pame florence kai mallon tha xrisimopoio pio polu to mei tai ekei skeftomai na tou paro forma exodou.

uDLqp1.png

georgina μου εδω λεμε οτι μασ ερθει οποτε μασ ερθει δεν εχουμε παρεξηγησεισ κ δεν τισ δεχομαστε:mrgreen:

εμεισ φορμεσ εχουμε τετειεσ αλλα αφοθ δεν βγαζει σπιρακια η κατι να δω οτι τον πιραζει του τα φοραω γιατι εδω εχουμε παγωνιεσ

σασ ειπα γιατο δευτερο δεντακι ε?:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Οσο για πριν θελω να πω πως αισθανθηκα οτι παρεξηγηθηκα οταν ειπα την γνωμη μου για τα ρουχα.Τονισα ομως πως ειναι η γνωμη μου κ μονο η γνωμη μου!!!! Νομιζα πως ειναι ενα FORUM στο οποιο αλλαζουμε γνωμες κ εμπειριες για αυτο κ ειπα αυτα που πιστευα στο θεμα αυτο!!! Αν σας πειραξε ζητω συγνωμη κ δεν θα εκφρασω ξανα την αποψη μου αν δεν μου ζητηθει!!!!

Συγνωμη ριτακι κ fairy που εξεφρασα την αποψη μου σε μια συζητηση ποθ ειχατε οι δυο σας!!!

Να ειστε παντα καλα!!!!

καλε αλοιμονο αν παρεξηγιομαστε τοσο ευκολα :-D:-Dξερεις ποσες φορες εχουμε διαφωνησει εδω μεσα??? ουυυυ παμπολεεεες:mrgreen::mrgreen:γι αυτο ειμαστε εδω...αν δεν γινει αντιλογος πως θα γινει διαλογος :wink:

κ σε περικαλω να εκφραζεις την αποψη σου οποτε θες κ να νιωθεις ελευθερα να πεταγεσαι ωσαν την π@@ρδη :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

!κ να σας ρωτησω τι τσαντα κρατατε οταν φορατε το mei tai?

εγω εχω τσαντα pacapod με τα μικρα pacapodακια μεσα :mrgreen::mrgreen: κ κουβαλαω αυτη ειτε εχω καροτσι ειτε μει ται...με εσωσε κ στο ταξιδι

σασ ειπα γιατο δευτερο δεντακι ε?:mrgreen:

μεγειεεεεεεες...ειστε πολυυυ μπροστα....εχουμε φαει τη σκονη σας :-D:-D:-D

γεια σας κ παλι φιλες μου , εκανα επιτελους μπανακι κ ελουσα τα μαλλια μου. γμτ θελω ανταυγιες παλι να δουμε ποτε θα παω

νατασουλι με γεια τα κουταλακια,αγορασατε τιποτα αλλο?

σημερα φαγαμε κ μεις μισο μηλαρακι...... το εβαλα στο μουλτι με λιγο νερακι αλλα ειχαν μεινει λιιιιιιγα μικρα κομματακια. κανω κατι λαθος? πως μπορει να γινει τελιεως αλοιφη?

ΤΗΕΝΑΚΙ για τον Ιασονα τι να πω ...πηρε φορα αυτος μου φαινεται, τα αλλα 2(Δαναη-Γιωργος) τι κανουν ?

88M1p3.pngycQap3.png

σημερα φαγαμε κ μεις μισο μηλαρακι...... το εβαλα στο μουλτι με λιγο νερακι αλλα ειχαν μεινει λιιιιιιγα μικρα κομματακια. κανω κατι λαθος? πως μπορει να γινει τελιεως αλοιφη?

μηπως να το αφηνες κ αλλο να χτυπηθει:roll:

μηπως να το αφηνες κ αλλο να χτυπηθει:roll:

ΛΕς να ειναι τοσο απλο ? α ρε η ξανθια! εγραψα παλι !

για γλυκοπατατα θα κοιταξω κ γω στο σουπερ απο βδομαδα

εσενα πρωτη φορα την εφαγε?

(καροτο εχουμε φαει κ μεις κ μας αρεσε)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ΛΕς να ειναι τοσο απλο ? α ρε η ξανθια! εγραψα παλι !

μηπως να αφησεις τις ανταυγειες ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

για γλυκοπατατα θα κοιταξω κ γω στο σουπερ απο βδομαδα

εσενα πρωτη φορα την εφαγε?

(καροτο εχουμε φαει κ μεις κ μας αρεσε)

μου εφτυνε την απλη κ μου ειπε η γιατρος να δωσω γλυκοπατατα...αλλα σημερα εβαλα μιση γλυκια μιση απλη :wink: χεχε..που θα παει θα την φαει κ την απλη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

epitelous kimithikan k ta megala,me auta exo thema me ton ipno pio poli me ti danai skai gaidaro.

ego to evala olo to milo sto moulti gia na liosi telios ,an ine liga komatia den mpori na ta piasi kala na ta kopsi,tou aresi poli genika ta troi ola k to rizalevro opos k na tou to doso tha to fai to paxidermo:mrgreen::mrgreen:

soupes apo ton allo mina

ox kati akouo pao k erxome

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...